Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-23-03, 02:55 PM   #1
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
eva 打機

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 03:01 PM   #2
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
左手邊0個個係?
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 03:07 PM   #3
亞索龍α
Game Master

XBox Live GamertagAzierua
eva隔離果個神情好正~~

打機輸比eva的又唔咁心~~
勝過eva的又驚佢唔咁心暴走食?鬫菑v~~T_T

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 03:08 PM   #4
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
Originally posted by Samuel : 左手邊0個個係?
Stand: Goldern Experience
(from Jo Jo Part.5)
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 03:40 PM   #5
Lachesis
GAF GGXX團

註冊日期: Oct 2002
部任天堂係邊到搵黎?
Lachesis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 03:50 PM   #6
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by Lachesis :
部任天堂係邊到搵黎?
係旦黎架...

副圖笑死我..

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 03:51 PM   #7
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:
Originally posted by Lachesis :
部任天堂係邊到搵黎?
玩具店有售

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 03:51 PM   #8
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
部任天堂係邊到搵黎?
好似係扭蛋黎
另外點解初號機個頭睇落好似咁細咁o既?
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 06:02 PM   #9
我的爸爸
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
呢種 jojo 公仔依家約幾錢隻??請告之!謝謝

好心一早放開我
我的爸爸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 07:51 PM   #10
葉月健

勁正
兩個既表情都好正
左邊果個好似輸到好唔開心
EVA有少少微笑

舊 09-23-03, 07:58 PM   #11
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
waaaaaa...好鬼正呀
佢地打得好專心

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 08:00 PM   #12
beerman
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
果部紅白機既size真係正,
合金魂&figure都適用~~
好在我都入左套~~~
beerman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 09:00 PM   #13
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
good~~~~~

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 09:35 PM   #14
安西教練
Senior Gamer

笑死我啦!
安西教練 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-03, 10:04 PM   #15
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
哈,我都有用d機仔影相

舊 09-23-03, 10:29 PM   #16
Fio

註冊日期: Dec 2001
不如整張初號機暴走翻^ge相...
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-03, 08:01 AM   #17
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
Originally posted by 我的爸爸 : 呢種 jojo 公仔依家約幾錢隻??請告之!謝謝
正常價二百餘元,但某些款大跌價,最平$19有帝皇及隱士之紫兩隻上色完成品(平到爆),其他如布差拉迪都好平,不過圖中的黃金體驗已略為回升($79),可到信和地面看看.
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-03, 11:07 AM   #18
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
好正啊:XD:
套紅白機係邊買架?
我搵左好奈都唔見有的
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-03, 06:44 PM   #19
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
正~
套紅白機而家好貴耶...
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-03, 10:16 PM   #20
唔好記住我
嗚~~

之前50蚊冇買到........

and 張圖真係好好笑~~ha
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日版 EVA 第九期[限定跟 REI ACTION FIGURE] OROCHI 收藏品討論版 36 11-27-03 01:34 PM
想用mon 打機 ( 呢度問o岩嗎?) MarkS 影音館 14 01-28-03 11:13 PM

現在的時間是 11:11 PM

手機版 | APP版