Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
KIM 03:16 PM 10-02-03
作者: :
Originally posted by majicman :
gigi新碟店頭掛畫重有冇ar??
我想買ar!!!!thx!!!
要訂!自己去SKY問吧!因為都好多人問......MAYBE已經.....
紫色螢火蟲 03:24 PM 10-02-03
Originally posted by KIM :
THANKS!
昨天我下場回來後,已經不見妳了,都未多謝妳幫我看檔TIM,下次見面補數!
冇所謂啦.
唔駛咁客氣,反正我都冇野做
KIM 03:28 PM 10-02-03
Originally posted by 紫色螢火蟲 :
冇所謂啦.
唔駛咁客氣,反正我都冇野做
雖然工作量少,但GWF D人已經對妳虎視眈眈!

OFF-TOPIC了,版主JACKY會殺我的,返足球隊再談吧!
verdy_returner 04:36 PM 10-02-03
小朋友唔好太多呀!
多謝關心,頭兩句都係抄人"姐"。
KIM 04:47 PM 10-02-03
你買了什麼?
verdy_returner 05:21 PM 10-02-03
你買了什麼?
我就買左祖兒。"某人"就買左祖兒加周華建精選。

平左既錢夠買野飲架!
月亮情人 07:36 PM 10-02-03
我時常也去sky music的!
KIM 11:32 PM 10-02-03
Originally posted by 月亮情人 :
我時常也去sky music的!
你認識sky d staff麼?
大粒麥 02:40 AM 10-03-03
金先生:
請問仲有冇 古巨基 任天堂留淚 果隻碟呢?

係咪有暗號?
KIM 02:41 AM 10-03-03
Originally posted by 大粒麥 :
金先生:
請問仲有冇 古巨基 任天堂留淚 果隻碟呢?
都未出......唱片公司仲未有時間表!最快要10月中後!
大粒麥 02:44 AM 10-03-03
哦~
唔該哂,
我係幫一位好朋友買,他在澳洲,粉喜歡古巨基...

有時間上去點你相先
KIM 02:49 AM 10-03-03
哦~
唔該哂,
我係幫一位好朋友買,他在澳洲,粉喜歡古巨基...
有時間上去點你相先
點我相?你沒看頭POST麼?
大粒麥 02:52 AM 10-03-03
即係要點你朋友相......都係一樣o者
KIM 02:57 AM 10-03-03
即係要點你朋友相......都係一樣o者
GAF內都有人POST了我的相啦!

你下次試下在信和取部相機出來影相.......會有人好好招待你的!
YeeeSSS 07:34 PM 10-03-03
唔該
我想訂yu 同don 的限量版&特別版
同埋松隆子的album

謝謝
無賴男 08:36 PM 10-03-03
都未出......唱片公司仲未有時間表!最快要10月中後!
我都好期待依隻碟ar
Funny 11:55 PM 10-03-03
mm 去買左隻Dido同BoBo,唔知係咪我講得細聲定係咩,我講完"我係KIM個朋友,幾錢呀?",之後佢都係計番個原價俾我
其卵 11:59 PM 10-03-03
Originally posted by Funny :
mm 去買左隻Dido同BoBo,唔知係咪我講得細聲定係咩,我講完"我係KIM個朋友,幾錢呀?",之後佢都係計番個原價俾我
騙局 ?
KIM 12:48 AM 10-04-03
Originally posted by Funny :
佢聽不聽到先?佢收你幾$, PM比我知!
KIM 12:53 AM 10-04-03
Originally posted by 瀨戶內海 :
唔該
我想訂yu 同don 的限量版&特別版
同埋松隆子的album
謝謝
有,要自己去呀!
KIM 01:03 AM 10-04-03
Originally posted by 其卵 :
騙局 ?
你是知道收幾$的麼?
KIM 01:26 AM 10-04-03
Funny ,
該會員的收件箱已經滿了, 在沒有刪除一些訊息之前不能接收新的訊息. 我們已經給他發送了email 通知. 請稍後再送出請求.

你CLEAR一些MAIL先啦!一陣再PM比你!
marspeople 01:28 AM 10-04-03
請看頭post!

你是火星魷魚?
姐係我番post響度?

否則是誰
Yeeeee 12:52 PM 10-04-03
KIM 我想問呢.....
如果訂日本CD / DVD
請問幾多算呢?
斯羅 01:17 PM 10-04-03
岩岩去買joey隻碟...同個女仔講我係kim個frd...
佢居然答kim係邊個
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後

返回主題版面