Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-22-04, 11:08 PM   #976
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: JACKY
KIM 哥

收到風有唱片店話 燕姿新碟"stefanie" 係29/10出左首批台版碟後
跟住2 至3 個星期後, 會推出香港特別版

呢單料可信性有幾高
此是傷葉秘密!~~~ 會出! 不過不知幾時?我估是看stefanie反應!

此篇文章於 10-22-04 11:13 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 11:12 PM   #977
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
有香港特別版都唔奇

FIR隻大碟都有香港特別版
佢多過台灣版....3首....劣質MV.........
畫質極差......

ps.近排十分不滿華納中XD

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 11:15 PM   #978
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
有香港特別版都唔奇

畫質極差......

如果個個都一早知stefanie有特別版出! 可能會對早出的普通版有負面影響!

舊 10-22-04, 11:21 PM   #979
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: KIM
此是傷葉秘密!~~~ 會出! 不過不知幾時?我估是看stefanie反映!
傷葉秘密
岩岩前日忍唔住手幫襯左天音訂左隻stefanie
依家未出已經有兩隻quota

出埋台灣慶功版, 香港特別版, 新加坡版, 一碟4 版

此篇文章於 10-22-04 11:29 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 11:24 PM   #980
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
傷葉秘密
岩岩前日忍唔住手幫襯左天音訂左隻stefanie
依家未出已經有兩隻quota

出埋台灣慶功版, 香港特別版, 新加坡版, 一碟5 版
根住最後又出一次普通版的第2版~~~

舊 10-22-04, 11:29 PM   #981
JACKY
Moderator

引用:
根住最後又出一次普通版的第2版~~~
除非香港版送CONCEPT 飛, 咪一定唔買港版
1 碟買5 版我過唔到自己
上次 燕姿"the moment" 買左 4 版已經覺得自己好過份

引用:
有香港特別版都唔奇

畫質極差......

香港版送mv 一定唔買
可以選擇等台版mv vcd/dvd

p.s. 燕姿出襯碟, 都係一路鬧華納一路買

此篇文章於 10-22-04 11:37 PM 被 JACKY 編輯。
舊 10-22-04, 11:31 PM   #982
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
除非香港版送CONCEPT 飛, 咪一定唔買港版
1 碟買5 版我過唔到自己
上次 燕姿"the moment" 買左 4 版已經覺得自己過份
舞林王者最強都是3版~~~
4版的確好過份! (我指W記!)

舊 10-22-04, 11:37 PM   #983
JACKY
Moderator

引用:
舞林王者最強都是3版~~~
4版的確好過份! (我指W記!)
華納幫燕姿係各地區所出的版本都唔同
買晒所以贈品同歌曲, 有時有錢都要托上托先買到
華納搵錢技倆確係厲害

引用:
如果個個都一早知stefanie有特別版出! 可能會對早出的普通版有負面影響!
你地信和唱片店間間都話台灣版優質
搞到行貨唔夠水貨銷得

香港版唔做返d 宣傳同贈品, 點吸引到人買啊
依家華納香港首批又出台版, 再出特別版其實都好無謂, 咁樣只會比人話華納搵笨

此篇文章於 10-22-04 11:48 PM 被 JACKY 編輯。
舊 10-22-04, 11:39 PM   #984
KIM
GAF足球隊金虎拾號

我都有好多 發事 的非賣品!!!

舊 10-23-04, 06:41 PM   #985
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
本童子成日都話"台灣華納頂瓜瓜,香港華納xxx"架啦

就好似GiGi呢隻karaoke vcd咁,唔係本童子行過見唱片舖播緊都唔知出左...... (唔通本童子真係? )
引用:
我鍾意梁詠琪精選 卡拉OK (VCD)

Disc 1 - In Love
01. 夏日劇集 (Music Video Only)
02. 高妹正傳
03. 無所不在
04. 煙霧瀰漫
05. 家有小熊
06. 出走地平線
07. 某年仲夏
08. 魔幻季節
09. Funny Face
10. Amour (國)
11. G For Girl
12. 完美放送
13. 透明 (國)
14. 漫畫女王
15. 進化夢
16. Kiss Me
17. Today

Disc 2 - Out of Love
01. 像你 (Music Video Only)
02. 灰姑娘
03. 同班同學
04. 嫌棄
05. 兩個人的幸運
06. 他喜歡的是你
07. 傷心尋回犬
08. 花瓶雞湯
09. 再上車
10. 繼續愛
11. 四月生日
12. 我@你
13. 淚光 (國)
14. 你救哪一個
15. 我們的永遠
16. 迴旋木馬的終端
17. 花火

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 10-23-04 06:43 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-04, 09:41 PM   #986
KIM
GAF足球隊金虎拾號

如果有人在sky訂了 ( $7x ) 燕姿行港版, 可以加$訂回水台版 ( $9x ) !
又或者覺得被誤導而不滿, 可以退回訂金取消!
今次真係比W記玩死~~~

此篇文章於 10-23-04 09:52 PM 被 KIM 編輯。
舊 10-23-04, 09:53 PM   #987
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
天音會唔會入 玉置成 新single reason??
幾錢到?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-04, 10:07 PM   #988
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Terry仔
天音會唔會入 玉置成 新single reason??
幾錢到?
之前不是話有麼?

舊 10-25-04, 06:44 PM   #989
KIM
GAF足球隊金虎拾號

天音館分店(天星館)已經開幕!!!
地點 : 荔枝角昇悅居(獨市中! )

此篇文章於 10-25-04 07:03 PM 被 KIM 編輯。
舊 10-25-04, 06:54 PM   #990
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
高級住宅wo
williamsiusuper 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-04, 07:00 PM   #991
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: williamsiusuper
高級住宅wo
個廣場(傷場)係任何人都去得架!

P.S.大家唔好DRIVE CAR去呀~否則會變沙甸魚~~~因為我試過比D地產人包圍架車, 跟住動彈不能10分鐘~~~

舊 10-25-04, 07:08 PM   #992
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
仲遠過旺角果間

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-04, 08:40 PM   #993
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
不過唔驚人流少咩
williamsiusuper 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-04, 08:42 PM   #994
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
好偏僻下喎.......
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-04, 08:51 PM   #995
JACKY
Moderator

引用:
天星館有冇GAF 優惠先

間舖有冇英文名?sky star?

舊 10-25-04, 09:06 PM   #996
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:

stars之嘛
天星小輪都係咁

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-04, 09:27 PM   #997
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
天星館
巧遠耶

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-04, 12:11 AM   #998
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: williamsiusuper
不過唔驚人流少咩
此店不同天音的薄脷多燒政策!
引用:
作者: T.L.J
好偏僻下喎.......
引用:
作者: masaki
stars之嘛
天星小輪都係咁
引用:
天星館
巧遠耶
引用:
個名天星館只是方便在GAF分清兩間~~~

以CD術語來說, 天星館是天音館的"豪華24K電鍍別注版"~~~
除了地方大D, 環境明亮D之外, 唯一不同的就是貨品價格上只是有小小不同而已!

至於GAF優惠暫時未有住! 遲D再研究下先~~~

其實MEI FU行過去都是很近的!

此篇文章於 10-26-04 12:13 AM 被 KIM 編輯。
舊 10-26-04, 01:11 AM   #999
JACKY
Moderator

引用:

-skip-
聽你咁講, 都係出旺角幫襯天音好d

天音同天星係咪好似gamecube 同Panasonic Q 既分別
電鍍別注版既天音, 咁high class, 都唔係咁岩我, 個小小 都好大

此篇文章於 10-26-04 01:13 AM 被 JACKY 編輯。
舊 10-26-04, 01:21 AM   #1000
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
聽你咁講, 都係出旺角幫襯天音好d
天音同天星係咪好似gamecube 同Panasonic Q 既分別
電鍍別注版既天音, 咁high class, 都唔係咁岩我, 個小小 都好大
冇錯! 係GC & GQ的分別! Q的感覺係正D呀~~~
專登去當然不需, 順路咪行下囉~~~
小小 啫!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:30 PM

手機版 | APP版