Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-12-08, 05:15 PM   #101
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
DeathNote & KingKong我噚晚去買仲有成大[棟]
琴晚有冇咩新貨?
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 05:20 PM   #102
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
西片一定會有英文字幕, 日本片梗係唔會有

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 05:40 PM   #103
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007

買得2隻

隻死筆 真係抵到痴左線
動森個袋先係主菜
當ndsl套都得呀

此篇文章於 03-12-08 05:57 PM 被 HFK 編輯。
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 05:54 PM   #104
wing
格鬥低手

套death note如果有中文或英文字幕, 就一定好快俾人掃o西了... 可惜冇.

btw, 上面d圖太大, 不如用spoiler收埋佢la.
舊 03-12-08, 05:59 PM   #105
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: wing 查看文章
套death note如果有中文或英文字幕, 就一定好快俾人掃o西了... 可惜冇.

btw, 上面d圖太大, 不如用spoiler收埋佢la.
其他個d dvd完全唔知咩來
得死筆同動森有興趣
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 06:43 PM   #106
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

動森個特典好毒, 套電影都唔錯, 好搞笑架
最後有Wii版預告

大乱闘X
舊 03-12-08, 08:40 PM   #107
arcadia
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: HFK 查看文章

買得2隻

隻死筆 真係抵到痴左線
動森個袋先係主菜
當ndsl套都得呀
原來個特典咁正ga
總之當時買左佢
arcadia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 09:31 PM   #108
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
今日去左新月度訂GAME, 順手行行
買左DEATH NOTE $15
明日之後$28
動森唔見有$15

舊 03-12-08, 10:42 PM   #109
kachai
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
今日去買左dn $15
仲見有東京飄移umd $18.....
kachai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 11:01 PM   #110
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

動森一向賣$18, 未見過$15

最衰唔齊叛碟追擊. 我一集都未睇過, 好想睇哂三集~~
仲有, d碟內d宣傳單張, 見到有F4第一集都係佢地呢個平價既系列
希望佢地會返F4啦 XD

大乱闘X

此篇文章於 03-12-08 11:03 PM 被 W!LL 編輯。
舊 03-12-08, 11:46 PM   #111
江楓隨波流
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
有無人見到X-MAN?
江楓隨波流 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 11:57 PM   #112
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

有, 立眼見到第1集!

大乱闘X
舊 03-13-08, 12:54 AM   #113
wing
格鬥低手

引用:
作者: 江楓隨波流 查看文章
有無人見到X-MAN?
2 disc set, 28
舊 03-13-08, 12:54 AM   #114
wing
格鬥低手

引用:
作者: W!LL 查看文章
有1,2.
3咁新, 難少少.
舊 03-13-08, 01:05 AM   #115
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: wing 查看文章
琴晚有冇咩新貨?
大路片無乜新番 ,舊果D唔識 sorry

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-08, 02:40 AM   #116
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
見d野平到黐晒線, 我今日都忍唔住入左動森, $18, 個套正呀, 擺psp都o岩o岩好~~

跟住諗住入埋ID4, 格過幾間都$38, 咁就去返買動森隔離果間搵, 有喎, 仲$28, 梗係入~~
但係唔知點解當我拎埋去收銀果度, 佢突然話: "$25丫唔該", 呵呵~~a

*睇黎呢d堆填貨既價位將會持續受壓, 隨時再創新低~~

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-08, 02:42 AM   #117
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
希望明天可以抽時間去睇下…(都賣得7788了吧…)

突然醒起屋企全部PC的DVD-ROM都係3區的
只有一部國產全區DVD,如果隻日版DVD無英文字幕對我嚟講都係癈的…

宜家有咩日版DVD,又平又有英文字幕推介?
呢個完全唔係問題... 網上有好多software可以幫你解決(詳情不贅)...

引用:
動森一向賣$18, 未見過$15

仲有, d碟內d宣傳單張, 見到有F4第一集都係佢地呢個平價既系列
希望佢地會返F4啦 XD
叛碟1,2連UMD都有, 不過要$48一隻~~

此篇文章於 03-13-08 02:57 AM 被 劍路 編輯。
劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-08, 09:58 AM   #118
The One
業餘歌手

搞乜我唔見$18 動森架
老眼昏花?

舊 03-13-08, 10:29 AM   #119
wing
格鬥低手

引用:
作者: 劍路 查看文章
*睇黎呢d堆填貨既價位將會持續受壓, 隨時再創新低~~
其實係可浮動, 可升可跌.

有d由係18升到28, 38, 再跌番18

不過升極都仲係好平就真o既.
舊 03-13-08, 03:57 PM   #120
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: lauchai 查看文章
搞乜我唔見$18 動森架
老眼昏花?
好大盒下架喎
我p.1又影埋相可以認住個封面丫~

大乱闘X
舊 03-13-08, 04:25 PM   #121
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
唔知大家有冇見過Appleseed DVD boxs版

想買返

舊 03-13-08, 11:01 PM   #122
wing
格鬥低手

上次買左$28 king kong 雙碟版, 今晚再出去睇..... ohhhhhhhhhhhhhhhh

有3碟版king kong, 38......... 比戲院版加左13分鐘.

如果未買雙碟版king kong, 依家係時候出手了.
舊 03-13-08, 11:13 PM   #123
The One
業餘歌手

引用:
好大盒下架喎
我p.1又影埋相可以認住個封面丫~
我就係只見到$38
唔見邊間有$18

舊 03-13-08, 11:16 PM   #124
wing
格鬥低手

引用:
我就係只見到$38
唔見邊間有$18
有時要細心找.... 好似我見間間賣inside man都係3x, 最後在其中一間的碟櫃一角找到一盒殘盒新貨18
舊 03-13-08, 11:29 PM   #125
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
我就係只見到$38
唔見邊間有$18