Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL)
money 12:21 AM 10-17-08

money 06:10 PM 10-23-08
日本已出

williamsiusuper 07:17 PM 10-23-08
我成日覺得robot魂同SHF 一個玩機械人一個人型係用黎狙擊山口式
一過唔知可唔可以殺出一條新血路
money 09:44 PM 10-23-08
蜃気楼
潜水形態への変形可でフレイヤエリミネーターも装備可
価格未定
2009年発売

wyvern 05:16 PM 11-02-08
其實robot魂係咪無分比例??
見到出左00 gundam同arios gundam
唔見有寫比例, 只係望落似1:144

PS: 岩岩先留意到上面的圖, 00 gundam + 0 riser套裝係special color
呂鳳仙 05:43 PM 11-02-08
作者: wyvern:
其實robot魂係咪無分比例??
見到出左00 gundam同arios gundam
唔見有寫比例, 只係望落似1:144

PS: 岩岩先留意到上面的圖, 00 gundam + 0 riser套裝係special color
幅圖印到部機紅晒……唔通
wyvern 06:21 PM 11-02-08
作者: 呂鳳仙:
幅圖印到部機紅晒……唔通
唔係又玩trans-am呱
無咩新意喎
埃及使者 10:57 PM 11-02-08
唔係又玩trans-am呱
無咩新意喎
笨大個名得來不易
上季模型已經見到
出紅色版唔出奇....最怕佢出多幾個唔同ver
(買齊4隻合体)
忍者 10:36 PM 11-03-08
雖然唔係ROBOT魂
不過有冇人見過呢隻?
http://www.ms-plus.com/search.asp?id=27223
我淨係見過AIR CRAVITY...

同埋呢隻好D 定係OFFSHOOT版好D?
wyvern 01:05 AM 11-04-08
作者: 忍者:
雖然唔係ROBOT魂
不過有冇人見過呢隻?
http://www.ms-plus.com/search.asp?id=27223
我淨係見過AIR CRAVITY...

同埋呢隻好D 定係OFFSHOOT版好D?
黃埔奇X有喎~
kog 12:59 AM 11-22-08

ゆり 01:09 PM 11-22-08
隻turnx一d氣勢都冇....
呂鳳仙 05:19 PM 11-22-08
出GN-X-III
等熊叔連邦軍版~
money 12:55 PM 11-26-08

ゆり 08:42 PM 12-01-08
gn flag日本出左....
wyvern 09:06 PM 12-01-08
作者: ~freedom~:
gn flag日本出左....
香港都有
奇脆$128
cherudim唔記得幾錢, 好似$168
暗黑流星cal 09:26 PM 12-01-08
香港都有
奇脆$128
cherudium最平見到148...........

....之後隻O-riser....係單隻出呀???bandai今次咁好人既....
ZombieTerry 01:48 PM 12-02-08
香港都有
奇脆$128
隻GN Flag曾經於太源低見$118!! 有少少後悔當時冇入...

O.T.: 社團有隻 魂SPEC力士拿 做緊$149!! 搞乜平成咁?!
WonderJimmy2 02:28 PM 12-02-08
提起社團,R3隻Layzner普通版賣100唔駛,嚇到我眼都突埋~~~
wyvern 07:33 PM 12-02-08
robot魂的 00 raizer(00 gundam + 0 raizer)套裝係有特別顏色

tung999 08:50 PM 12-10-08
TRANS-AM 00+0戰機 囧

普通版

細路翔 09:40 PM 12-10-08
原來係柄唔怪得咁易比人砍爆b
luciferdark 09:54 PM 12-10-08
作者: 細路翔:
原來係柄唔怪得咁易比人砍爆b
[OT]但...如果只係延長, 都係拮唔入GN FIELD WOO
要睇設定點了
七十二夜 10:06 PM 12-10-08
普通版00個劍刃短咁多

咁即係局人買TRANS-AM 00+0戰機 啫
zzzdx 10:10 PM 12-10-08
作者: tung999:
TRANS-AM 00+0戰機 囧

我個腦爆左流星號開劍時的影像出黎
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面