Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-14, 02:22 PM   #151
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
後宮體質明明都係武士,但睇小說描寫唔覺佢有咩技能硬直時間

好明顯太刀係依隻GAME係垃圾,睇後宮體質用著名既二刀流(笑)明明係武士CD時間同格鬥家差唔多短就知

剌客又係玩心酸既,CD大、皮薄、迴避率係依隻GAME似乎唔存在

守護戰士因為有作者化身讀心眼鏡擔當、基本上廚到唔需要DD存在(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-14, 03:18 PM   #152
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
後宮體質明明都係武士,但睇小說描寫唔覺佢有咩技能硬直時間

好明顯太刀係依隻GAME係垃圾,睇後宮體質用著名既二刀流(笑)明明係武士CD時間同格鬥家差唔多短就知

剌客又係玩心酸既,CD大、皮薄、迴避率係依隻GAME似乎唔存在

守護戰士因為有作者化身讀心眼鏡擔當、基本上廚到唔需要DD存在(?
剌客ok喎, 如果我無記錯, 咁多集以黎女主角對任何敵人都係一招殺 (有隻lv90法師都係一招死), 再加上佢有隱身能力(副職), 基本上一定係先制攻擊

守護戰士, 你見幾個大公會會長 (DDD, 黑劍) 都係守護戰士就知守護戰士根本就overpower

此篇文章於 02-10-14 04:16 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-14, 03:35 PM   #153
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: gingq7 查看文章
剌客ok喎, 如果我無記錯, 咁多集以黎女主角對任何敵人都係一招殺 (有隻lv90法師都係一招死), 再加上佢有隱身能力(副職), 基本上一定係先制攻擊

守護戰士, 你見幾個大公會會長 (DDD, 黑劍, 西風) 都係守護戰士就知守護戰士根本就overpower
會長是坦不是常識嗎?
點睇武士都有d似用賊去坦咁……

舊 02-10-14, 04:18 PM   #154
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
刺客當然OK啊, 物理攻擊最高的職業, 而且有弱點特效, 又可以裝弓.
根本是重火力XD
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-14, 08:15 PM   #155
細路翔
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
刺客當然OK啊, 物理攻擊最高的職業, 而且有弱點特效, 又可以裝弓.
根本是重火力XD
但坦同奶唔生性時就第一個死係佢

英國說大家抱團死
舊 02-11-14, 10:46 PM   #156
brainscan
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
只有tank唔生性或DD自己high過頭,DD先會死。

Healer唔生性,只會死tank,然後死healer,monk會FD,rogue會隱身,好少會死。
brainscan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 11:07 PM   #157
尼路
The One

不死軍團量產化?

舊 02-15-14, 11:12 PM   #158
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我唔要呢種月夜下沖涼啊~~明明大家都唔係期望呢樣

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-15-14 11:18 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-14, 01:58 AM   #159
gingq7

哥布林王一出場就被秒殺
根本就是神裝RAID團去虐殺野外小怪
舊 02-16-14, 11:35 AM   #160
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

在偉大的眼鏡下精密的佈局被完殺不是理所當然嗎
你唔講o個隻係王根本就只係一隻個頭插了毛的哥布林

另...
上集開始預告改了唔係30秒的未來?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-16-14, 11:42 AM   #161
細路翔
The One

個隻係將軍黎,隻王去到小說第8期都未打

英國說大家抱團死
舊 02-16-14, 12:32 PM   #162
gingq7

引用:
作者: 細路翔 查看文章
個隻係將軍黎,隻王去到小說第8期都未打
隻王都未打下集就開晒party慶祝
舊 02-16-14, 02:12 PM   #163
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
隻王都未打下集就開晒party慶祝
隻王好似係留返比d中等玩家刷裝用

妹控眼鏡一早90頂裝打d頹貨黎把鬼

英國說大家抱團死
舊 02-22-14, 10:09 PM   #164
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

op的畫面應該都出現晒o係故事了吧.....會唔會有新op....

腹黑變成了傳說魔王??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-22-14 10:12 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 02-22-14, 10:17 PM   #165
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
估到到某女人都出場,咁即係會做埋天秤祭吧

舊 02-22-14, 10:44 PM   #166
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
下集修羅場回wwwwwwwwwwwww

舊 02-22-14, 10:50 PM   #167
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
作者: STRIFE 查看文章
估到到某女人都出場,咁即係會做埋天秤祭吧
其實係咪早左出場
沒記錯好似冇呢段
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-14, 12:15 AM   #168
尼路
The One

換左衫之後認人難左

舊 02-23-14, 12:59 AM   #169
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 風萌翔 查看文章
其實係咪早左出場
沒記錯好似冇呢段
早左, 小說是在天秤祭尾段; 不過這編排沒差別
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-14, 08:17 AM   #170
細路翔
The One

眼鏡既心一直都係茶會leader度

因為得佢係眼鏡有係現實見過(?

英國說大家抱團死
舊 03-01-14, 11:28 PM   #171
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

眼鏡必須死!!!

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-02-14, 12:15 AM   #172
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
腹黑眼鏡果然腹黑
竟然叫宗次郎去食蛋榚, 仲唔食到佢番神殿

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-14, 11:40 AM   #173
尼路
The One

唔合理,明明已經係情侶參加有乜乃由後面重一推死團

舊 03-02-14, 01:57 PM   #174
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
四眼叫人食蛋糕咁陰人既

舊 03-02-14, 09:37 PM   #175
細路翔
The One

隻公主pvc要幾lv工匠先整到?

英國說大家抱團死

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 橙乃ままれ「まおゆう魔王勇者」キャラクター原案:水玉螢之丞が入院先の病院で永眠いたしました。 money 日本動漫畫討論版 219 03-29-15 11:27 AM
ログ・ホライズン 新たなる冒険の大地 不死身的出木杉 手機平板遊戲討論版 2 11-06-14 07:10 PM
田口ケンジ「姉ログ」OVA化 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 05-09-14 07:56 PM
Pixar: 25 Years of Animation Exhibition 彼思動畫 25年全球巡迴展(首站香港~!) IDGAF 電影版 36 04-29-11 02:43 AM
[韓劇] [J2-HD]韓劇:"茶煲老細Coffee House" 25/10/2010~25/11/2010 一至四 22:30~23:30 Busconcamp Neo Entertainment TREND 20 11-25-10 10:35 PM

現在的時間是 06:08 AM

手機版 | APP版