Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-23-20, 01:18 AM   #44501
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
又係蘋果搞到要延長維護
想問下各位師兄打到邊?
小弟暫時15(今晚應該會打到20),一日20關左右應該會輕鬆過上次(上次好似一日要打30左右?)

舊 02-01-20, 01:15 PM   #44502
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
セイバーオルタのモーション再改修&新宿霊衣実装

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-20, 01:31 AM   #44503
the fool
永遠的愚者

新鯖睇樣暫時無乜興趣
又有新絆禮...仲差15xx
引用:
作者: GN00508771 查看文章
セイバーオルタのモーション再改修&新宿霊衣実装
仲有直感強化

舊 02-05-20, 01:52 AM   #44504
the fool
永遠的愚者

終於打完仲唔到今次都係要打到最後一日先打得完
雖然今次最吸引係大量絆同大量素材,但成日要換人真係好煩(尤其是打一人raid果陣)

舊 02-05-20, 06:25 PM   #44505
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

養生幕間一星期

舊 02-06-20, 12:02 AM   #44506
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

教授個幕間⋯係咪暗示左某d野呢

舊 02-07-20, 05:34 AM   #44507
the fool
永遠的愚者

項羽終於有集星聽講強化完應該係自前爆擊buff第二高(唔計可以疊加o既オリオン,另外第一好似係billy?)
引用:
作者: GN00508771 查看文章
教授個幕間⋯係咪暗示左某d野呢
佢有話希望係自己杞人憂天(雖然佢講o既野唔係無可能)
但我覺得應該唔會將咁重要o既伏線放o係一隻限角o既幕間入面,如果唔係抽唔到o既人之後好大機會睇到一頭霧水

舊 02-10-20, 07:32 PM   #44508
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
有無二池...
而家個List 頹到...

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-20, 08:13 PM   #44509
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
有無二池...
應該無, 就是列出換日這堆吧
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-20, 02:08 AM   #44510
the fool
永遠的愚者

今次event d素材都缺,真係好彩.同埋種類好似多左?
新鯖特攻超多,但又好似唔係太實用,打雜魚用
マリー強化係好事,但已經絆十左又唔係太想升,太多人要升絆,其他解凍左都好少攞返出o黎用...
凱撒睇佢個寫法,係咪即係一次最多可以加攻5次

舊 02-13-20, 09:21 PM   #44511
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
有無二池...
有都紫色部

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-20, 12:48 AM   #44512
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
唔好再出新野啦
抽1池10pack都係得寶1

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-20, 08:36 PM   #44513
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: the fool 查看文章
項羽終於有集星聽講強化完應該係自前爆擊buff第二高(唔計可以疊加o既オリオン,另外第一好似係billy?)

佢有話希望係自己杞人憂天(雖然佢講o既野唔係無可能)
但我覺得應該唔會將咁重要o既伏線放o係一隻限角o既幕間入面,如果唔係抽唔到o既人之後好大機會睇到一頭霧水
呢個好難講,當初Dr係caster呢個提示都係擺落老金幕間...
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-20, 02:41 AM   #44514
the fool
永遠的愚者

終於打夠300萬分可以專心收朱古力(特別一提,太空凜選錯會收唔到)
Main Interlude復刻故事雖然唔想睇第三次,但打完有黃磚算係咁
無啦啦又可以換返d限定code,好心之前復刻就俾人換多次la
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
呢個好難講,當初Dr係caster呢個提示都係擺落老金幕間...
無金閃閃,但Dr係caster呢part,第1章尾都有講返dr係前所長召出o黎
教授果part
佢向GD加左封印(無記錯大概係咁),你無睇過係唔會知有件咁o既事發生過
(雖然佢都可以寫返兩句就算)

舊 03-05-20, 01:46 AM   #44515
the fool
永遠的愚者

雖然講唔想睇第三次,結果都係忍唔住睇返哂
不過最大驚喜係有石同符送
新event,應該真係實裝奧德修斯

舊 03-05-20, 07:13 AM   #44516
digiharuka

引用:
作者: the fool 查看文章
雖然講唔想睇第三次,結果都係忍唔住睇返哂
不過最大驚喜係有石同符送
新event,應該真係實裝奧德修斯

劇情地點等都係架啦, 而且技能都爆晒出來了
舊 03-05-20, 03:04 PM   #44517
Hextor

註冊日期: Feb 2008
斷左login冇10符
咁多騎真係唔想抽,仲要男人
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-20, 10:51 PM   #44518
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我反而係睇完條寶具就果斷抽

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-20, 06:10 PM   #44519
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
大魔女在商店中的唱歌

根本真中拉拉

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-20, 03:49 AM   #44520
the fool
永遠的愚者

奧德修斯!!!!!!!!!!!!!!!!\/
特洛伊木馬!!!!!!!!!!!!!\/
特洛伊...木馬?!
技能組好似麻麻地.但應該都會合埋眼技30左佢(唔知夠唔夠素材...)
話說今次event個故事好似好短咁?唔知係咪因為就返個開催時間?

舊 03-13-20, 02:32 AM   #44521
the fool
永遠的愚者

高難度:
白貞+朕+老福+山翁守尾門
估唔到隻木馬可以一次KO我三把間尺,好彩山翁夠硬安全過到

舊 03-14-20, 11:47 PM   #44522
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

山翁 相隔2年4個月終於復刻+強化

舊 03-15-20, 12:17 AM   #44523
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
仍然難出場吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-20, 02:28 PM   #44524
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
對騎高難專用角係咁上下...
只可以怪同現有META唔夾

舊 03-17-20, 09:11 AM   #44525
digiharuka

溫馨提示: hunting quest 是被當成 event, support deck 記得調整唷

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:11 AM

手機版 | APP版