Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-24-12, 10:15 PM   #726
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
以為索洛會出真本事

點知山治出黎搞事
但連埋班契弟一齊又好搞笑
鳥女仲要怕羞...

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 10:16 PM   #727
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
索柏個驚嚇樣

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 10:19 PM   #728
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
桌洛點解唔直接出手KO佢呢??
又係個啲咩唔斬得女人之類!?

舊 10-24-12, 10:20 PM   #729
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
卓洛可能發現左 d 野所以唔想對鳥人出手??!!
唔通靚妹真係佢個妹???

不過卓洛又無得表演感覺很不爽

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 11:14 PM   #730
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
卓洛唔打可能發現果個雪女有古怪
可能性:
1. 其實係食左惡魔果實既雀仔 (未見過正常形態係非人類既自然系能力者)
2. 識得個女仔
3. 知道個女仔係俾人威脅 (又係中毒既人?)

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 11:55 PM   #731
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
鳥人原來係有手的 @.@

小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 12:06 AM   #732
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
純粹係唔斬殺女人吧.
所以田鷸先會留低幫手.

舊 10-25-12, 12:51 AM   #733
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 小白熊 查看文章
佢自然系....個身應該想點就點

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 07:35 AM   #734
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

山冶+埋班低能G5~笑死~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 09:16 PM   #735
clie

註冊日期: Dec 2001
唔打女人果個係山治, 卓洛出手唔會分男女的
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 07:22 PM   #736
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
新一話係俾卓洛show quali + 溝女的
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 09:38 PM   #737
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
索隆既<普通>斬擊

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 01:05 AM   #738
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: kin~kin 查看文章
新一話係俾卓洛show quali + 溝女的
卓洛開始建立後宮了

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 01:07 AM   #739
加瑪
奧脫福的一條小草

魚人島有呢o的show off咪好...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 10-31-12, 01:29 AM   #740
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
魚人島有呢o的show off咪好...
卓洛講過魚人島0個D未夠班....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 01:43 AM   #741
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: 魚伕 查看文章
卓洛講過魚人島0個D未夠班....
即係連被出手的資格都無

舊 10-31-12, 04:46 AM   #742
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
桌洛點解唔直接出手KO佢呢??
又係個啲咩唔斬得女人之類!?
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
純粹係唔斬殺女人吧.
所以田鷸先會留低幫手.
我記得桌洛以前打沙鱷秘密結社個時已經係不分男女照斬可也
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 07:39 AM   #743
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
今話卓洛真係型到爆
不過斬個下我以為真係分左屍

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 09:49 AM   #744
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
打完CP9之後山治仲未知死

換左係BIG媽果類佢仲會唔會死亦何妨

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 10:43 AM   #745
EMILA
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
咁屈機既練到剩係靠氣就鎖人行動
DB都好似做唔到?
EMILA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 01:13 PM   #746
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
卓洛:呢一刀係為保護你而斬的,達絲琪 (誤)

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-12, 01:34 PM   #747
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: EMILA 查看文章
咁屈機既練到剩係靠氣就鎖人行動
DB都好似做唔到?
跟鷹眼學左特技: 鷹眼<目及>
所以用眼神凶人即可

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-12, 08:20 AM   #748
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
佢呢下只係普通斬....霸氣都無用
感覺勁過luffy law...

舊 11-01-12, 02:31 PM   #749
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: bomber 查看文章
跟鷹眼學左特技: 鷹眼<目及>
所以用眼神凶人即可
同霸王色功效一樣?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-12, 05:16 PM   #750
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 03:47 PM

手機版 | APP版