Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-27-03, 03:32 AM   #51
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
四腳爬爬果d,更係出ex系列啦!~~

kog 目前離線  
舊 12-27-03, 09:08 AM   #52
oogami
God of Gamer
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 大粒麥 :

在那裡傳返來呢?
網上留傳+日本模型site+掂長情報

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 12-27-03, 05:56 PM   #53
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
ヤクト・ドーガ出mg版就超正...

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線  
舊 12-27-03, 06:02 PM   #54
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by chandler :
我要綠色個隻~~

kog 目前離線  
舊 12-27-03, 07:37 PM   #55
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
隻完美高達封面有隻完美自護號WO~
睇黎不遠矣~

Hitomi 目前離線  
舊 12-27-03, 07:40 PM   #56
Kong
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDArthurKP
我想要Hi-Nu Gundam MG.....
唔知有冇機會...

才是小隊長的工作
Kong 目前離線  
舊 12-27-03, 11:18 PM   #57
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
其實呢.......
bandai近呢半年就鍾意玩水戰ms,如果下年既上半年都仲玩既話,應該大把水戰野出,另一個諗法就係zeta,seed系列(港,日都咁hit),仲有較低機會發生既諗發係開新支線(不過唔知邊條線)
相信未來會keep住大半年出一隻ka版既路線.....

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 12-27-03, 11:34 PM   #58
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
Originally posted by kog :

-MG The O
-MG GunTank (正野)
-MG Marasai

除佐上面3隻之外,其他係短期之內應該好微~~

機動警察其實只出佐英格侖和鷹頭獅,之後已經停佐幾個月啦,應該唔會再有....
GP04上文講過,要出既一早都出佐.....
Crossbone Gundam X1,首辦出佐,模型要出都應該出f-91先......
Powered GM 會出首辦改件,我諗模型唔會係兩三年之內出......
其實0號機出既話應該受歡迎d tim...
最型我覺得係呢部~@@"
我等左hi-gogg既mg好耐喇

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 12-27-03, 11:39 PM   #59
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by ultrachiu :
其實呢.......
bandai近呢半年就鍾意玩水戰ms,如果下年既上半年都仲玩既話,應該大把水戰野出,另一個諗法就係zeta,seed系列(港,日都咁hit),仲有較低機會發生既諗發係開新支線(不過唔知邊條線)
相信未來會keep住大半年出一隻ka版既路線.....
其實呢.......
其他水戰ms應該冇乜既啦,就算出都唔係e兩三年既事....
而zeta,seed系列出既機會較高,尤其seed系列....
其他系列.....還有邊個系列可以返/新出,重戰機都停佐.....

我覺得04年會出"the-o"和"P自護號"既其中一隻,因應該都係¥8000,
一年未見過出兩盒大野,所以二選一;
別外返舊模出都係主力,fa高達,高達ver-2/高達+g戰機.....

kog 目前離線  
舊 12-27-03, 11:48 PM   #60
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by mc仔~ :

其實0號機出既話應該受歡迎d tim...
最型我覺得係呢部~@@"
我等左hi-gogg既mg好耐喇
0號機<==是只高達mk2既0號機,or 機動警察~零式.....
前者我都想,後者應該唔會,高達以外既,bandai出得好保手....

kog 目前離線  
舊 12-27-03, 11:56 PM   #61
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

其實呢.......
其他水戰ms應該冇乜既啦,就算出都唔係e兩三年既事....
而zeta,seed系列出既機會較高,尤其seed系列....
其他系列.....還有邊個系列可以返/新出,重戰機都停佐.....

我覺得04年會出"the-o"和"P自護號"既其中一隻,因應該都係¥8000,
一年未見過出兩盒大野,所以二選一;
別外返舊模出都係主力,fa高達,高達ver-2/高達+g戰機.....
到時睇下邊個估中.....
今次隻pf gundam隻素體可以返出fa gundam,heavy gundam,g戰機
目前rx-78 mg版系列有:
RX-78-2
RX-78-3
RX-78-2透明彩
RX-78-2電鍍彩
RX-78-2電鍍紅
RX-78-VER1.5
RX-78-VER1.5 C.A馬沙專用
RX-78-2KA VER
RX-78PERFECT GUNDAM

得9隻咁少咁既???

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-28-03, 12:02 AM   #62
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by ultrachiu :
今次隻pf gundam隻素體可以返出fa gundam,heavy gundam,g戰機
RX-78-2
RX-78-3
RX-78-2透明彩
RX-78-2電鍍彩
RX-78-2電鍍紅

得9隻咁少咁既???
睇到呢堆RX-78-XXX...都驚驚地...
你地仲未厭架???

Hitomi 目前離線  
舊 12-28-03, 12:43 AM   #63
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by Hitomi :

睇到呢堆RX-78-XXX...都驚驚地...
你地仲未厭架???
講真,咁多隻入面我只有RX-78 VER KA一隻,仲要係人地送.....

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-28-03, 01:42 AM   #64
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
RX-78-2
RX-78-3
RX-78-2透明彩
RX-78-2電鍍彩
RX-78-2電鍍紅

得9隻咁少咁既???
我係只一模多用果d~~
你諗下"b記"一年有幾多隻係全新既...

kog 目前離線  
舊 12-28-03, 01:46 AM   #65
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
講真,咁多隻入面我只有RX-78 VER KA一隻,仲要係人地送.....
mg我已經有3隻(ver 1.5,ver ka,馬沙)~~:@_@":
p高達勁平既我都會入~~

kog 目前離線  
舊 12-28-03, 08:38 AM   #66
oogami
帝國華擊團

個陣時Bandai出到飛行版鷹頭獅而仲未見零式﹐已經覺得不妙﹐覺得死Bandai玩野唔出零式.

大家覺唔覺SEED模型搞亂晒未出UC模型既推出日子?

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線  
舊 12-28-03, 12:04 PM   #67
Terry仔

講左禁多,都無一部係我鍾意ge!!
Terry仔 目前離線  
舊 12-28-03, 12:11 PM   #68
masaki
小峽谷肥安娜

引用:

0號機<==是只高達mk2既0號機,or 機動警察~零式.....
前者我都想,後者應該唔會,高達以外既,bandai出得好保手....
我講機動警察~零式
mk-2零號機我覺得唔靚-_-

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 12-28-03, 12:13 PM   #69
Kong
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDArthurKP
引用:
RX-78-2
RX-78-3
RX-78-2透明彩
RX-78-2電鍍彩
RX-78-2電鍍紅

得9隻咁少咁既???
RX-78PERFECT GUNDAM仲有電鍍紅

才是小隊長的工作
Kong 目前離線  
舊 12-28-03, 01:26 PM   #70
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by oogami :
個陣時Bandai出到飛行版鷹頭獅而仲未見零式﹐已經覺得不妙﹐覺得死Bandai玩野唔出零式.

大家覺唔覺SEED模型搞亂晒未出UC模型既推出日子?
但係SEED果D我有興趣..我唔介意..

Hitomi 目前離線  
舊 12-28-03, 02:16 PM   #71
Gainax
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
引用:
Originally posted by Kong :

仲有一大堆笨大妙思淫限定,
尋日問過隻最新PG RX-78 G-3 版電鍍.....
索價$2500 大元 !!

舊 12-28-03, 11:10 PM   #72
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

引用:
Originally posted by chandler :
如果笨大出得呢隻一定會出埋紅色,又可搵多一筆

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線  
舊 12-28-03, 11:24 PM   #73
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by Kong :

引用:
Originally posted by Gainax :

仲有一大堆笨大妙思淫限定,
尋日問過隻最新PG RX-78 G-3 版電鍍.....
索價$2500 大元 !!
大家有d誤會...我講緊mg系列
mg版perfect gundam早幾日先出架咋...:@_@":

rx78-3既電鍍咪即係電鍍灰???有d咁既野架咩???

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-28-03, 11:38 PM   #74
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by 地場衛 :

如果笨大出得呢隻一定會出埋紅色,又可搵多一筆
我都鍾意紅色多d,唔明點解唔出,咁正,唔出卡碧尼紅色出呢隻仲好喇:o13: :o13:

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線  
舊 12-28-03, 11:42 PM   #75
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

引用:

我都鍾意紅色多d,唔明點解唔出,咁正,唔出卡碧尼紅色出呢隻仲好喇:o13: :o13:
因為卡碧尼本身已經有個模係到,轉顏色就可以.....

ヤクト・ドーガ如果兩隻都出晒既話,兩隻買都晒,一對先好睇嘛

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 06:13 AM

手機版 | APP版