Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
日本動漫畫討論版>八神太一、17歳高校生の物語「デジモンアドベンチャー tri.」11月21日公開!丨今、再び 冒険が進化する―
Kain 09:21 AM 11-28-10
麻雀獸完全被NTR
不過不如話ネネ被NTR
anyone 12:05 AM 12-02-10
策略獸老馬flag呀
ネネ真係被NTR
蚊蚊 01:51 AM 12-02-10
[QUOTE=蚊蚊;8843493]

點解會有隻妹妹拉提亞斯係度......
ゆり 01:54 PM 12-08-10
今集作畫好微妙www
石原夏織 07:52 PM 12-08-10
隻舞
最後佢地點解面紅
李某人 01:48 AM 12-16-10
這話的劇情很 galgame...
攻略木偶獸, 還要是傲嬌...
石原夏織 09:44 PM 12-22-10
巨大版幾型
又停
fortel 12:32 AM 12-23-10
dig cross果時做咩多左咁多新畫面? 套野收得? 好地地無啦啦畫多幾秒唔平既波
李某人 12:53 AM 12-23-10
為了賣玩具...? 新畫面違和感好強...
wyvern 06:02 PM 12-23-10

超必 09:13 AM 12-25-10
作者: fortel:
dig cross果時做咩多左咁多新畫面? 套野收得? 好地地無啦啦畫多幾秒唔平既波
作者: 李某人:
為了賣玩具...? 新畫面違和感好強...
反而擔心,這是提前結束的徵兆....

咁快就有人自稱最強、
最後BOSS的真面目出現、
再加埋22集的標題、
經常停播.....

真是覺得佢只會做到26集??? 連30都不到!!!
蚊蚊 09:46 AM 12-25-10
作者: wyvern:
高達既戰艦....??!
還是......異形...?
e加既數碼暴龍真係好k形囉.....囧囧囧囧
GN00508771 01:29 PM 12-25-10
我不承認這是機械暴龍獸(´Д` )
風萌翔 01:46 PM 12-25-10
根本就係玩緊機械人合體
比返正常ge digimon合體 我
hap3afrien 04:13 PM 12-30-10
作者: GN00508771:
我不承認這是機械暴龍獸(´Д` )
機械暴龍獸都算了
隻科學飛龍獸仲要FFR
wyvern 02:53 PM 01-26-11
終於見到音音用digi xros, 高清顯示器獸XD

十二神將之一的犬神獸已變成門口狗XD

話時話, 有冇人買左xros loader??
我見今次係彩mon, 不過好貴, 香港好似又無貨
ゆり 04:48 PM 01-26-11
nene終於白化
001015 07:34 PM 01-26-11
呢套野越睇越火,戰鬥的表現同無印版個陣一樣無進步過。
作畫又經常崩,獸又唔好睇。
故事更加只流於表面,犯駁點又多。
真是一代不如一代。
埃及使者 11:53 PM 01-26-11
nene終於俾人ntr左...黑變白

不過呢區好悶好無聊

crt > hdmi
wyvern 06:26 PM 02-02-11

ta423 03:49 AM 02-03-11
依家先留意到呢套野 桑島法子配果個角色幾可愛
至於本身內容...就唔太期待(未睇),我諗我都係鐘意以前舊果d
wyvern 01:24 PM 02-03-11
作者: ta423:
依家先留意到呢套野 桑島法子配果個角色幾可愛
至於本身內容...就唔太期待(未睇),我諗我都係鐘意以前舊果d
今輯的概念已經唔同以前
無左幼年期/成長期/成熟期/完全體/究極體呢d世代, 亦都無左進化, 改為digi xros合體
01,02個堆主角digimon, 部分已經變成傳說digimon
NexTony 01:35 PM 02-03-11
作者: wyvern:
秋山遼你感覺如何 wwwww
anyone 03:58 PM 02-09-11
果然有黑幕
石原夏織 04:32 PM 02-09-11
bb爆X獸好正
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面