Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-29-15, 12:53 PM   #1
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
[直J !露械!西甲]app 17幫到你!

網上野點監管?實名登記呀?
管到的話,先ban 晒機頂盒四仔台先啦
你估王維基咁你打一個就得咩

標題西甲,我都想左陣先明

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 12:59 PM   #2
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
我比較想看火星果篇

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 01:10 PM   #3
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
西甲不是足球那個?
圖中都有

反而中間的是....17的標誌嗎?
沒有用不清楚...

-------------------------
更新

好似話apple store下架了

唔比你用=監管吧....

此篇文章於 09-29-15 01:26 PM 被 knight-philip 編輯。
knight-philip 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 01:43 PM   #4
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
其實咁多同類型既野
點解追打依間

不過唔報我都唔知有依個APPS
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 01:44 PM   #5
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
本來受震蛋show感召DL個App
點知啲個個扮淑女明星
哂氣...

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)

此篇文章於 09-29-15 02:09 PM 被 N0T51B 編輯。
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 01:59 PM   #6
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
尋晚睇咗2hrs , 乜都睇唔到,
經常响唔同既live都loop同一句,
嚇鬼呀, 好大隻大笨象
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 02:00 PM   #7
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
不是還有扑多野結衣嗎?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 02:07 PM   #8
N0T51B
Game Master
非中國藉

Nintendo Switch ID6353-4652-6032
引用:
作者: T.K. 查看文章
不是還有扑多野結衣嗎?
完全唔知佢個ID
見過有人轉播蒼井空
頂, 我上網直接睇唔好
露體十個有九個都係男
真係搵笨

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
舊 09-29-15, 02:07 PM   #9
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
無聽過好out tim, 唔怪得琴晚睇勁曲金曲陳冠Fun又有新曲。

此篇文章於 09-29-15 02:09 PM 被 真十人€ 編輯。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 02:11 PM   #10
カガミ

引用:
作者: N0T51B 查看文章
完全唔知佢個ID
見過有人轉播蒼井空
頂, 我上網直接睇唔好
露體十個有九個都係男
真係搵笨
女生有幾可會有公開露體興趣?
係都只比喜歡的人睇啦

舊 09-29-15, 02:16 PM   #11
N0T51B
Game Master
非中國藉

引用:
作者: knight-philip 查看文章
女生有幾可會有公開露體興趣?
係都只比喜歡的人睇啦
香港人就唔知
強國人就會
搵生意嘛

舊 09-29-15, 02:20 PM   #12
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
女生才比較愛露體吧
看街上的短裙熱褲吊帶
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 02:25 PM   #13
カガミ

引用:
作者: 真!DC 查看文章
女生才比較愛露體吧
看街上的短裙熱褲吊帶
由手機版發出
跟"你會在泳池穿泳裝大搖大擺,但不會在街上穿泳裝大搖大擺"一樣道理而已...

而且...要有本錢才可以SHOW OFF啊
一陣又話人冇本錢唔好著咁好睇唔好打扮

舊 09-29-15, 02:40 PM   #14
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: knight-philip 查看文章
跟"你會在泳池穿泳裝大搖大擺,但不會在街上穿泳裝大搖大擺"一樣道理而已...

而且...要有本錢才可以SHOW OFF啊
一陣又話人冇本錢唔好著咁好睇唔好打扮
明明下著和泳裝大小一樣

為什麼看女生穿下著就會被其他女人說變態

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-15, 02:46 PM   #15
カガミ

引用:
作者: pet3 查看文章
明明下著和泳裝大小一樣

為什麼看女生穿下著就會被其他女人說變態
係要講清楚才明白的嗎...?

"場合"啊

你試下去露天風呂入面報警話成班變態露體囉...

就算女生泳裝當內衣穿(準備去游泳的話不出奇)
偷睇的人都一樣是有問題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
超級機械人大戰Smart Phone APP Rance 手機平板遊戲討論版 17 06-23-15 09:32 AM
[ETC] 銀河機攻隊マジェスティックプリンス l IOS/APP 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 4 02-04-14 05:01 PM
iOS App Store如何肯定Apps已購買Orz ZlWS Mac 討論區 12 07-09-13 04:24 PM
浸大生看電影露械 逼女網友手淫候判 二階堂青丸 ~清談館~ 51 06-29-07 04:41 PM
朗拿度係西甲入左幾多粒??西甲今年邊個係神射?? SANG2003 體育版 7 06-30-03 09:17 AM

現在的時間是 05:56 AM

手機版 | APP版