Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-09-12, 12:43 PM   #76
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: chingtin1201 查看文章
唔該,上面位師兄....
不過,原來唔係我部機壞,係個台問題!
Smartone成個台down左......宜家我樓下好多人圍梗間舖...
引用:
作者: chingtin1201 查看文章
部GN要拎去整......
但我自己Root左,刷左4.0.4....請問要點樣先知自己係已經Unroot番?係咪開果時無左個鎖既icon就代表成功Unroot?
以為壞機

舊 04-09-12, 01:07 PM   #77
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
唔俾佢加價,服務係差少少架喇
卡柏 目前離線  
舊 04-09-12, 01:41 PM   #78
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: 卡柏 查看文章
唔俾佢加價,服務係差少少架喇
上網慢可以怪無限上網用戶, 而家電話/IDD (今朝有急事打俾客都唔得 ) 都用唔到, 要怪用戶太多? 如果解約唔駛補錢, 我第一個去幫佢減少用戶數目
enishi 目前離線  
舊 04-09-12, 03:08 PM   #79
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 神龍 查看文章
248無問題喎
2k5樓下我都買水唔買行
root 機麻鬼煩

我寧願加1k 玩正版
xxxxxx 目前離線  
舊 04-09-12, 04:27 PM   #80
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
差1k比我就實要root,我認我死窮鬼

不過不是自己用就當然不理不搞貴買人受

舊 04-09-12, 05:37 PM   #81
JEREMY
Ultimate Gamer
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:
作者: 名無しさん 查看文章
自己download apk 黎裝
Google Play Music app
https://play.google.com/store/apps/d...d.music&rdot=1
請問可唔可以一次過放幾首歌落去list度架~?我只係見到一首一首歌咁放

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線  
舊 04-09-12, 07:05 PM   #82
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: JEREMY 查看文章
請問可唔可以一次過放幾首歌落去list度架~?我只係見到一首一首歌咁放
開web版攪playlist會快啲 : )
部 iMod若咁岩無電我都係用佢/tunein pro
X&Y 目前離線  
舊 04-09-12, 07:16 PM   #83
KTN
~♡

n記,我繼續是一種信不過的感覺
http://nccc.cool3c.com/article/57592

舊 04-09-12, 08:06 PM   #84
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: KTN 查看文章
n記,我繼續是一種信不過的感覺
http://nccc.cool3c.com/article/57592
唔係感覺啦下化a

舊 04-09-12, 08:25 PM   #85
KTN
~♡

已走Geforce路線覺

應該不斷改名轉小小又出

舊 04-09-12, 08:41 PM   #86
JEREMY
祖離米

XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:
作者: X&Y 查看文章
開web版攪playlist會快啲 : )
部 iMod若咁岩無電我都係用佢/tunein pro
請問咩係web版?

另問

請問各位用緊日版GN既朋友,用唔用到facebook app上傳手機裡面既圖片?

此篇文章於 04-09-12 09:18 PM 被 JEREMY 編輯。
JEREMY 目前離線  
舊 04-09-12, 10:51 PM   #87
X&Y
Game Master

Nintendo Switch ID5965-4236-9786
引用:
請問咩係web版?

另問

請問各位用緊日版GN既朋友,用唔用到facebook app上傳手機裡面既圖片?
music.google.com/
X&Y 目前離線  
舊 04-09-12, 11:08 PM   #88
JEREMY
祖離米

引用:
作者: X&Y 查看文章
music.google.com/
We're sorry. The Google Play music player is currently only available in the United States.

JEREMY 目前離線  
舊 04-09-12, 11:11 PM   #89
X&Y
Game Master

引用:
We're sorry. The Google Play music player is currently only available in the United States.
未申請google music service?
我以為你已經用緊
用proxy申請就可以了, 申請完就唔洗用proxy : P
X&Y 目前離線  
舊 04-09-12, 11:14 PM   #90
卡柏

聞說d st友講, gnexus已停產....
吹水乎?!
有fd想買部行黎玩, 但周圍都冇貨, 大家知唔知邊度有?! thx~~
卡柏 目前離線  
舊 04-09-12, 11:36 PM   #91
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 卡柏 查看文章
聞說d st友講, gnexus已停產....
吹水乎?!
有fd想買部行黎玩, 但周圍都冇貨, 大家知唔知邊度有?! thx~~
唔係吹水,堅料,清完貨真係玩完

去左好多間問,唔會返貨,亦唔會有貨返

舊 04-10-12, 12:19 AM   #92
卡柏

咁其實google/samsung出左幾多部架?!
卡柏 目前離線  
舊 04-10-12, 12:22 AM   #93
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
即係好快有新玩具推出

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 04-10-12, 12:31 AM   #94
神龍
↘大家比d掌聲

交比mo記做啦

舊 04-10-12, 12:33 AM   #95
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: B|WINS 查看文章
即係好快有新玩具推出
早 2 個月傳過會出部 GN Plus 嘛, 剩係改用 OMAP4470@1.5G
http://androidandme.com/2012/01/devi...ra-on-the-way/
enishi 目前離線  
舊 04-10-12, 01:34 AM   #96
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: enishi 查看文章
早 2 個月傳過會出部 GN Plus 嘛, 剩係改用 OMAP4470@1.5G
http://androidandme.com/2012/01/devi...ra-on-the-way/
support埋LTE

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 04-10-12, 01:36 AM   #97
神龍
↘大家比d掌聲

呢部野唔完全跟老母性嘅機會有幾多a

舊 04-10-12, 02:16 AM   #98
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
呢排g nexus好似大跌價, 心思思都想入番部
但其實發生咩事? 傳聞水貨當行貨賣?
6eo 目前離線  
舊 04-10-12, 02:22 AM   #99
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
呢排g nexus好似大跌價, 心思思都想入番部
但其實發生咩事? 傳聞水貨當行貨賣?
清貨

舊 04-10-12, 01:23 PM   #100
卡柏

想買都唔易...
老老實實,3k中有咁既config, 係超值的說!
卡柏 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[主題公園] WindowsPhone 系統/手提/平板 討論區 (一) KTN 手機資訊/電腦軟硬討論 678 03-19-18 08:02 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (六) KTN 手機平板遊戲討論版 1018 04-04-12 04:29 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (五) KTN 手機平板遊戲討論版 1000 02-16-12 04:01 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM

現在的時間是 01:34 PM

手機版 | APP版