Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-07-12, 12:00 PM   #1651
シスグノ
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2011
Wii U IDJulian_Lau
引用:
作者: kenchan 查看文章
咁其實開多個都好, 到時其他online game 都可以分開定account 一齊玩, 好期待跟你屠龍.
但先旨聲明,其實我都係hea玩,未必可以全情投入,因為仔仔啱啱兩個月.又想煲,但又怕老婆咋形...

我都好期待一齊hea玩. 

是日超痛一入,但越痛越強!

Nintendo ID:
WiiU美: John_Lau
WiiU日: Julian_Lau
シスグノ 目前離線  
舊 12-07-12, 12:01 PM   #1652
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
請教:
就咁玩吓Mario ,Nintendo land 買白機夠啦!係咪?
上大仁 目前離線  
舊 12-07-12, 12:05 PM   #1653
シスグノ

註冊日期: Oct 2011
Wii U IDJulian_Lau
引用:
作者: 上大仁 查看文章
請教:
就咁玩吓Mario ,Nintendo land 買白機夠啦!係咪?
係. 

但咁浪費!?只玩Mario及Land?

是日超痛一入,但越痛越強!

Nintendo ID:
WiiU美: John_Lau
WiiU日: Julian_Lau
シスグノ 目前離線  
舊 12-07-12, 12:05 PM   #1654
qqchocolate1234

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDpichoco
3DS Friend Code4339 2440 9008
PSN  IDpichoco
引用:
199 = $199 ?? 有冇咁狠!?
就係咁狠...
qqchocolate1234 目前離線  
舊 12-07-12, 12:10 PM   #1655
kenchan
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: シスグノ 查看文章
但先旨聲明,其實我都係hea玩,未必可以全情投入,因為仔仔啱啱兩個月.又想煲,但又怕老婆咋形...

我都好期待一齊hea玩. 
放心, 講hea我都唔差過你, 我3ds到 3dsLL 玩mh , 加埋都唔知有冇10個鍾, 我鍾意買機買game, 就係唔太鍾意打game, ha~
kenchan 目前離線  
舊 12-07-12, 12:16 PM   #1656
kenchan

引用:
作者: qqchocolate1234 查看文章
就係咁狠...
game shop 買? black list 佢啦, 補多百幾蚊都有隻300w.
舊 12-07-12, 12:20 PM   #1657
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
就係咁狠...
出鴨記買嘛

今日我都打算過去買牛
兩個插位唔夠用
野良猫 目前離線  
舊 12-07-12, 12:22 PM   #1658
kenchan

引用:
請教:
係夠, 但如果你唔另加外置HD, 到正式更新後你部白機只會得番2-3G, 到時有咩新APPS或者有咩系統要再特別更新, 你到時可能會幾麻煩, 所以建議黑機為首選(未必一定要MH機), 而白機都可以買, 但都買定個500G外置HD.

此篇文章於 12-07-12 12:24 PM 被 kenchan 編輯。
舊 12-07-12, 12:42 PM   #1659
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: 野良貓 查看文章
出鴨記買嘛

今日我都打算過去買牛
兩個插位唔夠用
夠哂啦. XBOX PS 又多數有行貨/國際牛
tylau 目前離線  
舊 12-07-12, 12:58 PM   #1660

wink

引用:
作者: 野良貓 查看文章
出鴨記買嘛

今日我都打算過去買牛
兩個插位唔夠用
睇黎都要揾日出去買個隻..
舊 12-07-12, 01:33 PM   #1661
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
睇黎都要揾日出去買個隻..
去鴨記搵啦

舊 12-07-12, 01:45 PM   #1662
abcdefg

註冊日期: Jul 2002
個super火牛報一報價 300w 4開
230元,全鴨記應該同價...
其實如果屋企地方唔大,真係唔駛買300w,唔係錢既問題,係太大舊既問題!
abcdefg 目前離線  
舊 12-07-12, 02:02 PM   #1663
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
日版AC3返左 $599
MH3G HD $428

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 12-07-12, 02:04 PM   #1664

引用:
作者: abcdefg 查看文章
其實如果屋企地方唔大,真係唔駛買300w,唔係錢既問題,係太大舊既問題!
感謝報價!!
舊 12-07-12, 02:10 PM   #1665
haluforever

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
去緊ssp出白機 汁proset
haluforever 目前離線  
舊 12-07-12, 02:13 PM   #1666
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
想問如果今晚去買芒亨機,一般鋪頭包唔包埋火牛架? 同埋最少預幾錢? Thx~
Hawk 目前離線  
舊 12-07-12, 02:13 PM   #1667
Griffon05

註冊日期: Mar 2007
Wii U IDToyMusha
3DS Friend Code3282 2958 7757
PSN  IDToyMusha
新手一問, 買日版拎去加拿大(110v)玩我明係唔使拖牛,
但Watt數夠嗎?? 因為成日見你地話驚唔夠...
Griffon05 目前離線  
舊 12-07-12, 02:17 PM   #1668
kenchan

引用:
作者: abcdefg 查看文章
但當見過實物後, 點解咁大同咁重, 就知咩係真材實料.
舊 12-07-12, 02:21 PM   #1669
kenchan

引用:
作者: Hawk 查看文章
想問如果今晚去買芒亨機,一般鋪頭包唔包埋火牛架? 同埋最少預幾錢? Thx~
今日個價都係約 4,500 - 4,600左右. 上落都不算太大, 依2日正常呢個價錢應該唔包"變壓牛", 就算包都係D細牛, 自問唔係咁敢用, 或者要你加錢, 隨時加你一百幾十, 如果係咁不如自己去第度買.
舊 12-07-12, 02:28 PM   #1670
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
引用:
係夠, 但如果你唔另加外置HD, 到正式更新後你部白機只會得番2-3G, 到時有咩新APPS或者有咩系統要再特別更新, 你到時可能會幾麻煩, 所以建議黑機為首選(未必一定要MH機), 而白機都可以買, 但都買定個500G外置HD.
如果主要插碟打機,到冇位update or 裝app 先插支16g 手指落去係咪都ok ?
上大仁 目前離線  
舊 12-07-12, 02:43 PM   #1671
kenchan

引用:
如果主要插碟打機,到冇位update or 裝app 先插支16g 手指落去係咪都ok ?
之前好似已經講左USB手指唔SUPPORT作業系統同DL GAME.
舊 12-07-12, 02:46 PM   #1672
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
但當見過實物後, 點解咁大同咁重, 就知咩係真材實料.
啱啱買完…好重,要即閃
另外小心CT300重有隻SD
唔好買錯

zeven7 目前離線  
舊 12-07-12, 02:53 PM   #1673

引用:
作者: zeven7 查看文章
啱啱買完…好重,要即閃
另外小心CT300重有隻SD
唔好買錯
sd?
舊 12-07-12, 02:55 PM   #1674
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005
引用:
官網提過唔建議用 USB 手指,
因為 USB 手指既讀寫次數有限........手指穩定性唔夠長久
Netnet 目前離線  
舊 12-07-12, 03:00 PM   #1675
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
變壓咁重要既野....
好似我咁, 買1隻用成世咪重好....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
Nintendo Wii 癮君子FC & 操作吸毒區 Vol.2 [Wii 機主集中地][邪道免問] antony chan 攻略及心得交流區 879 02-19-11 04:31 PM
GameCube交流區~Wii機主的另一好去處~Vol.4(注目作品推介、用Wii玩GC game、GC玩GBA、GBC、GB game簡介) IDGAF 攻略及心得交流區 383 06-11-09 06:33 AM
Wii等於一台DSstation,DS遊戲可以通過Wii進行擴展,充當Wii控制器 Netnet 手提遊戲機討論版 19 06-09-06 01:18 AM

現在的時間是 04:03 AM

手機版 | APP版