Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-10-08, 01:40 AM   #51
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
Death Note 好似貴番
$10 ----->$15 q
貴返即時罷買…

我重得閒去睇添…

舊 03-10-08, 01:57 AM   #52
bear007
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDsidearms46
XBox Live Gamertagpeterbear360
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
貴返即時罷買…

我重得閒去睇添…
今日買左$15@@, 係shooter搵到字幕, 爽死

bear007 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 02:11 AM   #53
IDGAF
The One

引用:
作者: bear007 查看文章
今日買左$15@@, 係shooter搵到字幕, 爽死
射手网 ?

其實點係PC外掛字幕,比你咁一講興趣大增添~!!!

舊 03-10-08, 02:14 AM   #54
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
pm左

我間唔中都去行下,有時d碟真係平到唔信
PM埋我丫唔該\/

幻影V-Slasher 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 02:15 AM   #55
bear007

XBox Live Gamertagpeterbear360
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
射手网 ?

其實點係PC外掛字幕,比你咁一講興趣大增添~!!!
用kmp睇, alt+o選字幕, 攪掂@@

舊 03-10-08, 05:21 AM   #56
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
Death Note 好似貴番
$10 ----->$15 q
加成50%.....
奸商

舊 03-10-08, 09:56 AM   #57
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
早兩日又咁得閒行過,見到有《日本沉沒》普通版DVD,只售$38,但由於自己已經睇過,亦買左港版DVD,因此無買...
另外,早前買左隻《大奧》劇場版限定boxset,有個木盒裝住兩隻DVD,搞到好似和菓子咁,真係好精美!售$68真係太抵啦。
仲可以睇到好靚既仲間由紀惠。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 10:07 AM   #58
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
早兩日又咁得閒行過,見到有《日本沉沒》普通版DVD,只售$38,但由於自己已經睇過,亦買左港版DVD,因此無買...
之前呢個價係特別版......
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 10:21 AM   #59
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
我買左隻鐵達尼($28)同the day after tomorrow($28)
最近學緊英文, o岩用~XD

舊 03-10-08, 10:23 AM   #60
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
已經預留200買碟
聽日買相機順便入碟~
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 11:00 AM   #61
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
走寶
呢幾個月都冇去過MK了

舊 03-10-08, 11:14 AM   #62
wing
格鬥低手

引用:
作者: HFK 查看文章
已經預留200買碟
聽日買相機順便入碟~
咪睇少十幾廿蚊, 執執埋埋都幾係.... 我買買埋埋一大堆都4,5舊水了
舊 03-10-08, 11:39 AM   #63
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
另外,早前買左隻《大奧》劇場版限定boxset,有個木盒裝住兩隻DVD,搞到好似和菓子咁,真係好精美!售$68真係太抵啦。
仲可以睇到好靚既仲間由紀惠。
但之前有《日本沉沒》特典中之特典嘅都係$88咋
各有各抵

日劇《唯愛》DVD vol.4 $28,有冇其他日劇

舊 03-10-08, 11:58 AM   #64
ELT
Lunar使者

買左隻remioromen 3月9日live, $28, 抵~! XDD

舊 03-10-08, 12:20 PM   #65
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: wing 查看文章
之前呢個價係特別版......
引用:
作者: _張學良_ 查看文章
但之前有《日本沉沒》特典中之特典嘅都係$88咋
各有各抵
日劇《唯愛》DVD vol.4 $28,有冇其他日劇
嘩,我真係未見過特別版,可能我無留意掛。
另外,近來總有D濕濕碎碎既單集日劇DVD賣,好似《西遊記》第一話特別版boxset等,但我一定唔會無端端買一隻返黎睇...
引用:
作者: ELT 查看文章
買左隻remioromen 3月9日live, $28, 抵~! XDD
可惜唔係太鍾意佢地D歌,如果B'z 隻Live DVD boxset 有咁既貴錢就正咯。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 03-10-08, 12:21 PM   #66
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: ELT 查看文章
我買左隻鐵達尼($28)同the day after tomorrow($28)
最近學緊英文, o岩用~XD
可唔可以PM講講大約o係咩位置....
Thx

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 12:24 PM   #67
ELT
Lunar使者

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
Thx
我打錯左, 鐵達尼係$18

成個信和地庫好有好多間, 好易搵

舊 03-10-08, 12:25 PM   #68
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
Thx
其實信和地庫已經有哂。
宇宙船o個邊有三間、另一邊有一間。二樓仲有一間。

舊 03-10-08, 08:54 PM   #69
bear007

請問仲有冇人見到有回到未來boxset, 3q
另外我搵左呢幾套字幕, 要的pm我留email啦, @@
Aliens, Death Note, Death Note the last name, speed, Hulk, The Day after tomorrow

舊 03-10-08, 09:59 PM   #70
arcadia

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: bear007 查看文章
請問仲有冇人見到有回到未來boxset, 3q
另外我搵左呢幾套字幕, 要的pm我留email啦, @@
Aliens, Death Note, Death Note the last name, speed, Hulk, The Day after tomorrow
can you pm me Death Note, Death Note the last name the link?

Speed 原本想買,不過最後都無買到
回到未來我見得一間有,而且好似係last...而家唔知仲有冇
另外想問佢地會唔會不停返貨?想買海猿
arcadia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 10:59 PM   #71
bear007

有d字幕時間修改左, 唔識貼link呀-.-

引用:
作者: arcadia 查看文章
can you pm me Death Note, Death Note the last name the link?

回到未來我見得一間有,而且好似係last...而家唔知仲有冇
試下得唔得
http://us.f13.yahoofs.com/bc/4445846...fgJV1HBUCiV0IV.

http://us.f13.yahoofs.com/bc/4445846...gJV1HBScImb3o4

ZIP左
http://us.f13.yahoofs.com/bc/4445846...4SV1HBvpTq1Y2t

此篇文章於 03-10-08 11:14 PM 被 bear007 編輯。
舊 03-10-08, 11:36 PM   #72
arcadia

註冊日期: Nov 2002
唔得.....
arcadia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 11:57 PM   #73
wing
格鬥低手

引用:
作者: arcadia 查看文章

西片肯定會, 之前幾個月都不斷有新貨返, 但可能唔係初回版了.

日本片就少見d
舊 03-11-08, 12:08 AM   #74
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: wing 查看文章
西片肯定會, 之前幾個月都不斷有新貨返, 但可能唔係初回版了.

日本片就少見d
海猿其實都試過賣完再返
今次dead note都好似係第二定第三轉(之前見過賣晒咁濟...得返d開過packing gei )
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-08, 04:48 PM   #75
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
海猿原來只係limit love, 並非1&2, Sorry各位
1DVD主篇+3DVD特典 突然冇左興趣

今日再去睇
ET sp.ed $18
die hard原來有1,2,3集sp.ed
大白鯊1 及 2~4 box set
speed1 雙碟版
仲有d係兩套戲一個package
異型系列貴哂, 好癲
大奧 4DVD $58
回到未來1~3 @$20

個人覺得鐵達尼, KingKong既sp.ed好抵買

大乱闘X