Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-12-16, 07:45 PM   #2026
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: fufufu123456 查看文章

アレクサンダ其實系咪sell速度?睇佢status出現過好多次速度
移動、攻擊都系高速,有兩個skill係移速up,last精神又系覺醒
但真心問呢隻game黎講速度重要嗎?
恭喜 女角好靚,有啲想抽
開加速模式可能覺得移速差唔多
關咗就FEEL到好大分別
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-16, 07:56 PM   #2027
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
移速冇用,攻速就有用

移速拳機有普通已經夠用,唔會俾射機屈到埋唔到身,除左有少量卒有大吹飛既槍之外

隻亡國拳機會唔會仲廢過春香,春香都叫做有招自己周圍大DAM
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-16, 08:15 PM   #2028
clie

有時移速慢仲容易校砲,睇你點用
今次EV隻2號機走得太快,有時誤射卒仔
舊 02-12-16, 08:19 PM   #2029
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: clie 查看文章
恭喜 女角好靚,有啲想抽
開加速模式可能覺得移速差唔多
關咗就FEEL到好大分別
引用:
作者: ShinDou 查看文章
移速冇用,攻速就有用
移速拳機有普通已經夠用,唔會俾射機屈到埋唔到身,除左有少量卒有大吹飛既槍之外
隻亡國拳機會唔會仲廢過春香,春香都叫做有招自己周圍大DAM
原來如此,咁就慳返唔使練
望來望去都搵唔到呢隻アレクサンダ有乜優點,諗住話速度會唔會有d用,結果都系冇
佢4凸全改總合力得26257,仲低過春香既26774,冇範圍必殺又冇魂
真系純粹for新玩家

舊 02-12-16, 08:26 PM   #2030
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:

アレクサンダ其實系咪sell速度?睇佢status出現過好多次速度
移動、攻擊都系高速,有兩個skill係移速up,last精神又系覺醒
但真心問呢隻game黎講速度重要嗎?
呢條女有啲想要, 但未夠石抽, 得28石....
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-16, 08:35 PM   #2031
Crazy Gamer

引用:
望來望去都搵唔到呢隻アレクサンダ有乜優點,諗住話速度會唔會有d用,結果都系冇
佢4凸全改總合力得26257,仲低過春香既26774,冇範圍必殺又冇魂
真系純粹for新玩家
係用嚟宣傳套電影咋~~~~
要講咪係FOR 低RANK非洲人用.

此篇文章於 02-12-16 08:38 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-16, 09:22 PM   #2032
clie

引用:
真系純粹for新玩家
有魂喎,仲30LV就開到
我會改爆用,因為4凸改造等如鑽抽1凸改造(COST16),再加300點全改BONUS,勁過我班0凸SSR,加埋攻PARTS,攻力最高5440,加魂打王,渣應該輪唔到佢
舊 02-12-16, 09:39 PM   #2033
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
有魂喎,仲30LV就開到
我會改爆用,因為4凸改造等如鑽抽1凸改造(COST16),再加300點全改BONUS,勁過我班0凸SSR,加埋攻PARTS,攻力最高5440,加魂打王,渣應該輪唔到佢
系wo,眼殘

舊 02-12-16, 10:07 PM   #2034
ShinDou

因為我RANK低得44,COST得73,好難組隊

冇Z,所以創性就1定出,呢度20COST

馬沙用黎卡大佬又加其他人攻又必出,強馬沙得0凸所以之前改爆左弱馬沙黎用,又18COST

為左慳COST出埋隻凸爆SR拳GGG 13COST,剩番18COST用埋凸3JS岩岩好73

應該都唔會用亡國主角

遲D可能整番隊2拳2盾2射打下CHALLENGE拎石
舊 02-12-16, 11:45 PM   #2035
Crazy Gamer

引用:
因為我RANK低得44,COST得73,好難組隊

冇Z,所以創性就1定出,呢度20COST

馬沙用黎卡大佬又加其他人攻又必出,強馬沙得0凸所以之前改爆左弱馬沙黎用,又18COST

為左慳COST出埋隻凸爆SR拳GGG 13COST,剩番18COST用埋凸3JS岩岩好73

應該都唔會用亡國主角

遲D可能整番隊2拳2盾2射打下CHALLENGE拎石
咁低cost 你可以諗下主角機,即使sr 都只係5cost,同埋容易突爆。
舊 02-13-16, 12:50 AM   #2036
Crazy Gamer

啱啱夠三十石,升技中出大成功,走去十抽,即中ランスロット.グレイル!!
重送一隻sr 盾脆戰士.
舊 02-13-16, 10:22 AM   #2037
ShinDou

主角1開波換左隻黎用,之後賣左,而家凸唔爆了

不過就算凸爆應該都唔夠GGG勁,唔會用了,可能之後刷下RANK EXP好過
舊 02-13-16, 10:44 AM   #2038
Crazy Gamer

引用:
主角1開波換左隻黎用,之後賣左,而家凸唔爆了

不過就算凸爆應該都唔夠GGG勁,唔會用了,可能之後刷下RANK EXP好過
你隊得4部機?!
換隻主角可以擺多部回復機.
同埋, COST永遠追唔上用量, 我RANK66都只係得84COST.
50到60基本上每兩三RANK先加嗰1COST.
舊 02-13-16, 11:08 AM   #2039
ShinDou

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
你隊得4部機?!
換隻主角可以擺多部回復機.
同埋, COST永遠追唔上用量, 我RANK66都只係得84COST.
50到60基本上每兩三RANK先加嗰1COST.
會出埋0COST R主角既,不過真係冇用,諗諗下遲D都可以出番紅蓮少2COST用黎出C沙也加個信賴+

平時懶通常AUTO放置PLAY,打曜日都冇咩問題好少會死,係多卒果陣禁清場技秒,而家1發逆轉拳MAX左未改攻都扣到2萬幾秒到,其實都唔駛裝熱血,熱血都係打EVENT用多
舊 02-13-16, 11:14 AM   #2040
clie

由第一日玩就無理過COST上限,只要能力唔降超過30%,肯定用SSR勁過R/UC/C
舊 02-13-16, 11:22 AM   #2041
ShinDou

COST OVER會冇左支援效果,新果D支援好屈,又加CRI DAM倍率,又殺敵加攻,又攻大UP,唔用爭好遠喎

我上場打既都係3SSR + 1凸爆SR
舊 02-13-16, 11:39 AM   #2042
clie

早期啲SUPPORT太廢,慣咗唔用
到而家勁咗都無拎黎用,而且佔空間
舊 02-13-16, 11:58 PM   #2043
Crazy Gamer

出拳零號機+情人節綾波support, 要引死幾多人?
舊 02-14-16, 01:17 AM   #2044
Crazy Gamer

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
出拳零號機+情人節綾波support, 要引死幾多人?
真系好想好想抽><
奈何冇哂石
如果隻game有配音的話,我一定會課金

舊 02-14-16, 10:49 AM   #2045
clie

如果想要零號機,我寧願GT券抽第三部蛋機
只勁在送粒盾珠同信賴+,但R機都有
舊 02-14-16, 12:00 PM   #2046
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
出拳零號機就可以三部eva同時出場
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-16, 01:48 PM   #2047
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又係拳.....此風不可長

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-16, 03:13 AM   #2048
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
又係拳.....此風不可長
Sega 親兒子超棒der
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-16, 11:44 AM   #2049
clie

搞笑,EV一過啲2號機消失晒
J招大絕穿罩大DAM加埋勇氣射落拳機度都係得17000
創聖招逆轉拳無熱血打落射機度都24000
大家都5700攻力,無技能撘夠真係差好遠
舊 02-18-16, 01:01 PM   #2050
yorkyork

註冊日期: May 2010
升左lv,多幾個fd位,
有冇人有位可以加我?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:35 PM

手機版 | APP版