Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-09, 01:35 AM   #101
[CpSs]crabcrab
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
一條命換一片江山
唔死唔得呢
不過好似出左場十五期左右就香了
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-09, 03:05 PM   #102
屍神Season
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDSeAsOn724
XBox Live GamertagSeasonF
不過孫權好似仲好細個架喎~
期待孫權新look~
屍神Season 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-09, 03:14 PM   #103
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 屍神Season 查看文章
不過孫權好似仲好細個架喎~
期待孫權新look~
就算係正史,
孫權繼位都的確得18歲 (15歲做縣令),
所以細個,no problem

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-10, 04:07 PM   #104
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
102....必殺!下期休刊

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-10, 04:14 PM   #105
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
唔想佢咁快死~三國裡面~除左呂布~偶最鐘意就係孫策~\
歷史同演義之壁

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-10, 06:54 PM   #106
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
單行本果度,呂布做咩仲未死
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-10, 09:35 PM   #107
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 小黑 查看文章
你指張遼回憶個度 ?

舊 01-04-10, 12:29 AM   #108
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 小黑 查看文章
文遠諗下往事姐
果一格既目的只係要你地記得當年當日呂布係呢度死果時,大耳賊同文遠講過咩

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 02:06 PM   #109
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
會係邊個kill孫策?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 02:20 PM   #110
唔係啊化

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
會係邊個kill孫策?
老六話孫策走得太快
相信佢真係走咗冇人跟到

孫吳之前打法
都係孫策先走,智囊猛將死追執手尾
打太史慈的時候如此,打盧江的時候亦是如此

舊 01-04-10, 02:26 PM   #111
yeah yeah

引用:
作者: 唔係啊化 查看文章
老六話孫策走得太快
相信佢真係走咗冇人跟到

孫吳之前打法
都係孫策先走,智囊猛將死追執手尾
打太史慈的時候如此,打盧江的時候亦是如此
走左去邊?

NTR.......
舊 01-04-10, 02:30 PM   #112
唔係啊化

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
走左去邊?
我估佢今次“走咗即係死咗”

舊 01-04-10, 02:33 PM   #113
yeah yeah

引用:
作者: 唔係啊化 查看文章
我估佢今次“走咗即係死咗”
UM....但好似無咩交代到...
唔多似.

NTR.......
舊 01-04-10, 02:42 PM   #114
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
我覺得似係跟演義受o左傷未死住...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 03:21 PM   #115
[CpSs]crabcrab

註冊日期: Sep 2005
正史好似係話佢有急病死o既
唔知係咪依個原因所以咁急打個江山留俾孫權呢?
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 03:29 PM   #116
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
正史好似係話佢有急病死o既
唔知係咪依個原因所以咁急打個江山留俾孫權呢?
唔係急病,係被刺 (正史 / 演義都係被許貢食客刺殺重傷),
不過演義就寫多咗係于吉死後顯靈令孫策觸犯舊傷而死’

我的雜談小屋
舊 01-04-10, 03:32 PM   #117
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
孫策點都死,就快快趣搞掂佢(當然要令人信服甘死),入官渡la

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 07:06 PM   #118
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
還是許貢計中計
定係曹操果方

又下期休刊...

舊 01-04-10, 07:23 PM   #119
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: ayato 查看文章
孫策點都死,就快快趣搞掂佢(當然要令人信服甘死),入官渡la
呢句啱,
如果唔係有生之年都無可能到赤壁

我的雜談小屋
舊 01-04-10, 07:25 PM   #120
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
真是走得太快,陳某跟不上,所以下期休刊!
還是怕讀者跟不上,才下期休刊xd?

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".

此篇文章於 01-04-10 07:27 PM 被 冬雨 編輯。
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 10:08 PM   #121
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: mark20hk 查看文章
真是走得太快,陳某跟不上,所以下期休刊!
還是怕讀者跟不上,才下期休刊xd?
好明顯係太耐無放大假~~(單行本講)
所以休刊

舊 01-06-10, 11:16 PM   #122
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
都唔差得哥一兩個星期...
反正每買一本單行都一定拎對上三期黎重溫...
點都會記得

舊 02-02-10, 04:31 PM   #123
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
新一話已出,孫策親自到曹操面前

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-10, 05:26 PM   #124
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: ayato 查看文章
新一話已出,孫策親自到曹操面前
真係走得好快

我的雜談小屋
舊 02-03-10, 07:12 AM   #125
Schwarzstrom
Junior Member

註冊日期: Dec 2009
唔通... 由二爺殺 / 敗孫策?
Schwarzstrom 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:33 AM

手機版 | APP版