Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-10-15, 08:11 PM   #876
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

重以為5個主角都會留到S2~王子......
S2 BOSS都SET好啦~係睇WIKI簽唔簽返佢地拍啦~
康SIR應該係痛腳啦~點睇佢之前幫方凝都係真心既~

又無劇睇啦~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-15, 09:37 PM   #877
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
重以為5個主角都會留到S2~王子......
S2 BOSS都SET好啦~係睇WIKI簽唔簽返佢地拍啦~
康SIR應該係痛腳啦~點睇佢之前幫方凝都係真心既~

又無劇睇啦~
S2個大佬加入囧報?
下套提材都唔錯
又有個前無錢女藝員等上位

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-15, 01:50 AM   #878
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
主角4人組嚴重弱智...我之前仲以為得阿咩係弱智...

人地已經擺明車馬,話你知會出殺手殺人(失憶少女),同跟蹤你地(方凝中伏)

仲可以完全冇準備就去搵人,仲要係2次,結果就咁死2個人
你地到底係以為講一句危險呀就可以救到人,定係你咁勁可以空手入白刃呀
(另外殺手哥太唔專業,第1次應該就可以殺埋個靚妹)

丁駿生: 對著你地幾個死蠢想唔贏都唔得啦

不過雖然最後一話太低能
整體都做得唔錯既
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-15, 06:32 AM   #879
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: W!LL 查看文章
又有個前無錢女藝員等上位
邊個呀~?

引用:
作者: kev00269270 查看文章
不過雖然最後一話太低能
整體都做得唔錯既
ko boss個招唔算低能啦~boss知道既都贏唔到~就要用boss唔知既野對付佢~
初頭我諗住應該都係tvb式~clvain仔為求自保出賣boss~

舊 04-12-15, 09:29 PM   #880
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

下集《飄》到北韓

大乱闘X
舊 04-12-15, 10:18 PM   #881
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
邊個呀~?

ko boss個招唔算低能啦~boss知道既都贏唔到~就要用boss唔知既野對付佢~
初頭我諗住應該都係tvb式~clvain仔為求自保出賣boss~

助手: 使唔使順手做低埋果4個記者?
BOSS: 做低佢地做乜,果4個咁白痴我梗係冇得輸呀,做低左佢地,搵幾個醒D既我地咪死?

Alma: 唔好意思,4人組永遠都有5個人架

其他報紙都死晒
如果係我就暗中過料比其他報紙去做啦

獨家報一定落力過你地自己去查
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 06:50 AM   #882
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

話說~王喜/512個追風幾時做呀~?

引用:
作者: kev00269270 查看文章
其他報紙都死晒
如果係我就暗中過料比其他報紙去做啦

獨家報一定落力過你地自己去查
係喎~過料咪可以避左boss知道囉~

舊 04-13-15, 08:12 PM   #883
IDGAF
The One

大眾情性#1

係咁的情況下重遇女神…

點解處男男主角會第一次之後就唔得?

莫醫生出場的部份好ETV feel。

舊 04-13-15, 08:56 PM   #884
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
大眾情性...以為自己睇緊性教育電視
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-15, 12:18 AM   #885
碧克

註冊日期: Aug 2003
大球場個站咁多人落車?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-15, 05:29 PM   #886
qhxu
Crazy Gamer

剛剛上HKTV個網,版面換左,仲以為入左咩購物網站
個直播放係角位...係咪邊度怪怪地?

此篇文章於 04-14-15 05:33 PM 被 qhxu 編輯。
舊 04-15-15, 01:26 AM   #887
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
今次改版差到無倫
usability 同user experience 差到爆開

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-15, 10:50 PM   #888
IDGAF
The One

大眾情性#2 & 3

唔係好睇得明男主角兒時果D所謂好邪的經歷,點解會影響到成年不舉?
女主角就話驚搞到男友馬上瘋o姐。

活塞男個個案,居然同個區議員有關。

究竟係莫醫生雙性戀出軌定佢老公有易服癖?

阿爸行石春路打電話、午夜胸圍…笑咗。

神之手後繼有人,果招天外飛仙原來打錯咗…

其實套劇每集都講小小性玩具小知識,
唔知係咪遲d佢個HKTV MALL會賣相關產品呢?

此篇文章於 04-15-15 10:55 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-15, 08:24 PM   #889
IDGAF
The One

大眾情性#4

唔知係剪輯問題定我睇漏,
好似無交代谷采怡點解知道男主角係"舉弱男"之後,又互相幫忙,
係記得有一幕佢兩個一齊見莫醫生,但正常佢兩位唔認識又唔係情侶,
無理由安排一齊見性治療師吧?
應該只透過一個畫面,同時交代兩位主角都有不可以正常性交的手法吧?
之後,已經係為治療去社交舞班了。

不過,之後谷采怡教男主角追女神的劇情真係幾好笑。
陳柏宇扮宅男真係幾得~!

點解"法國男"要唔出樣?等大家自己幻想佢有幾高大威猛?

真係易服癖?睇過預告似係連莫醫生都接受唔到,佢咁出去見人…

舊 04-18-15, 07:15 AM   #890
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
大眾情性#4

唔知係剪輯問題定我睇漏,
好似無交代谷采怡點解知道男主角係"舉弱男"之後,又互相幫忙,
係記得有一幕佢兩個一齊見莫醫生,但正常佢兩位唔認識又唔係情侶,
無理由安排一齊見性治療師吧?
應該只透過一個畫面,同時交代兩位主角都有不可以正常性交的手法吧?
之後,已經係為治療去社交舞班了。

不過,之後谷采怡教男主角追女神的劇情真係幾好笑。
陳柏宇扮宅男真係幾得~!

點解"法國男"要唔出樣?等大家自己幻想佢有幾高大威猛?

真係易服癖?睇過預告似係連莫醫生都接受唔到,佢咁出去見人…
就算莫醫生幾開通都好
其他人比她的壓力一定唔細啦(老一輩既人的思想

其實這套劇有些性教育是幾好

舊 04-21-15, 09:44 PM   #891
IDGAF
The One

大眾情性#5-7
女神雖然幾靚女,但係份人就太假了,同埋好似當個宅男主角係觀音兵咁。

表舅公太過扮鬼仔口音了吧?唔係幾自然。

自閉仔第一句對白就係AV女優個名...仲背晒背景資料。
由手機版發出
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-15, 10:28 PM   #892
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

下集變警界線
呢套真係好好笑
不過芊芊果邊係幾討厭

大乱闘X
舊 04-21-15, 10:31 PM   #893
IDGAF
The One

咦!
Windows Phone個HKTV APPS終於肯更新到有點播了~!

https://www.windowsphone.com/zh-hk/s...a-298edc6eae73

舊 04-22-15, 09:45 AM   #894
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
咦!
Windows Phone個HKTV APPS終於肯更新到有點播了~!
咁希望快D輪到XBONE.......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-15, 09:55 PM   #895
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

今集無左芊芊好好睇

大乱闘X
舊 04-24-15, 09:57 AM   #896
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

驚異世紀trailer

大乱闘X
舊 04-24-15, 12:04 PM   #897
qhxu
Crazy Gamer

第一個單元叫寄生獸
可以用呢D名咩
舊 04-24-15, 12:32 PM   #898
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

驚異世紀似係黑馬~

舊 04-24-15, 04:11 PM   #899
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
係唔係有得開正式電視台了?
勝訴?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-15, 04:27 PM   #900
IDGAF
The One

即係又係有份入閘,但唔一定比你出閘?

港 視 就 免 費 電 視 牌 照 司 法 覆 核 勝 訴
http://rthk.hk/rthk/news/expressnews...424&55&1094657

香 港 電 視 網 絡 就 不 獲 政 府 發 出 免 費 電 視 牌 照 提 出 司 法 覆 核 , 高 院 頒 下 判 辭 裁 定 港 視 勝 訴 , 發 還 行 政 長 官 會 同 行 政 會 議 再 考 慮 , 法 院 表 示 , 「 循 序 漸 進 」 的 發 牌 模 式 與 港 視 的 合 理 期 望 不 符 。
政 府 在 前 年 10 月 宣 布 發 出 兩 個 免 費 電 視 牌 照 予 有 線 寬 頻 旗 下 的 奇 妙 電 視 , 以 及 電 訊 盈 科 旗 下 的 香 港 電 視 娛 樂 。 香 港 電 視 網 絡 的 申 請 遭 否 決 。

案 件 聆 訊 期 間 , 香 港 電 視 指 政 府 的 政 策 由 「 發 牌 無 上 限 」 , 突 變 為 「 循 序 漸 進 」 引 入 競 爭 , 做 法 不 合 理 。 政 府 一 方 反 駁 , 行 政 長 官 會 同 行 政 會 議 有 酌 情 權 考 慮 其 他 因 素 , 即 使 「 發 牌 無 上 限 」 , 亦 不 等 於 所 有 合 資 格 的 申 請 者 都 會 獲 發 牌 。

港視就不獲發牌申覆核勝訴
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/2015...00822_001.html
【on.cc東網專訊】 由王維基出任主席的香港電視網絡有限公司,早前就特首會同行政會議否決向該台發出免費電視牌照,提出司法覆核,高院今日頒下判詞,接納其司法覆核申請。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
TVB 新 APP- GOTV 對付 HKTV? neo2046 手機平板遊戲討論版 5 01-16-14 12:10 PM

現在的時間是 11:07 AM

手機版 | APP版