Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
搖搖 01:32 PM 06-14-19
作者: Penny仔:
都係用big 3為主,底薪勇士xn
中產要留lonney

其實空間唔多
我諗今年個pick會賣添
由手機版發出
今年個pool聽講一般, 賣都唔奇

最可惜係Jordan Bell養成不如預期
唔係內線都仲有力一戰

Looney季後打得咁好, 出面應該會有人出高d價搶人
留唔留就睇球員意願了
Penny仔 01:39 PM 06-14-19
Klay acl撕裂....
由手機版發出
搖搖 01:55 PM 06-14-19
慘.....咁兩個起碼抖半年以上

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
6eo 11:10 PM 06-14-19
KT

KD

勇士真係輸左比傷病
雖敗猶榮
Sar8 01:41 PM 06-15-19
抖半年就小事,至多下年放棄final
反而係後遺症...

rumors就話兩個各開5年大約
Shadow 神 06:21 PM 06-15-19
KT 就應該點都留,話哂又好用,又自己養 ...
反而 KD 就真係唔知,佢本身又想走

最關心都係 Knicks 今年會唔會又食白果
一係就 max 埋 d 無用的,kemba 之流 ...
Revy 10:59 PM 06-15-19
呢個結局對勇士黎講都算係最壞
仲順便抽返佢話太健康既言論(ry
前幾年就追73勝,今年追三連霸
創到歷史輸左未來
其實今年唔贏黎緊三四年勇士都會keep住大熱架啦
家下kt/kd份約到底打商業牌定忠誠牌個後患兩個都係咁大.....
今日搞一搞Curry個fmvp睇黎只會越黎越遠了
搖搖 07:02 AM 06-16-19
The Pelicans have agreed to a deal to trade Anthony Davis to the Lakers for Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart, and three first-round picks – including
the No. 4 overall in 2019 Draft, league sources tell ESPN.

https://mobile.twitter.com/wojespn/s...23139142971392

最終都係湖人

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Greenhead 08:11 AM 06-16-19
作者: 搖搖:
The Pelicans have agreed to a deal to trade Anthony Davis to the Lakers for Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart, and three first-round picks – including
the No. 4 overall in 2019 Draft, league sources tell ESPN.

https://mobile.twitter.com/wojespn/s...23139142971392

最終都係湖人

就算 AD 去埋 Lakers 都唔等如係奪標大熱,不過票房就應該救到好多。

用三個 First Round 去換,一個唔好彩 LBJ 退化快過預期,Lakers 就要寒冬幾年了。
Penny仔 08:59 AM 06-16-19
作者: Greenhead:
就算 AD 去埋 Lakers 都唔等如係奪標大熱,不過票房就應該救到好多。

用三個 First Round 去換,一個唔好彩 LBJ 退化快過預期,Lakers 就要寒冬幾年了。
Lakers 應該仲有錢可以Max 多一個人返黎

冇左klay 的話, 可能目標就係Middleton/JB
如果唔追星, 散執JJ Redick, Danny Green 同Beverley 呢類role player
你都咪話唔驚

勇士暫時停機, 另一個大魔王就出現了
陸奧 貴志 10:51 AM 06-16-19

最終都係湖人

放咁多人???
POISON 02:14 PM 06-16-19
LA家下仲有3400萬左右,家下JB / Walker都有興趣
FA仲有KI.....
不論邊個都只係變返以前既組團方式,今次應該保証入決賽喇掛

作者: :
LaVar Ball on the Lakers trading Lonzo Ball: ‘I guarantee... it will be the w
orst move the Lakers ever did in their life and they will never win another ch
ampionship. Guarantee it.”
波仔老豆十足分手後既怨婦
6eo 11:15 PM 06-16-19
D Pick 是但啦,
反正湖人都唔識養新人架啦

我覺得個Trade算係各取所需
不過好期待湖人明年個教練團/管理層同球員既關係
Penny仔 11:36 AM 06-17-19
如果nets 簽到irving會放棄Dlo.....

再打magic臉機會來了,由lakers 簽Dlo(笑)
由手機版發出
Shadow 神 12:43 PM 06-17-19
作者: Penny仔:
如果nets 簽到irving會放棄Dlo.....

再打magic臉機會來了,由lakers 簽Dlo(笑)
由手機版發出
但又有傳 KI 想拍 AD 好耐,再加上佢好似好樂於做吾皇二弟,可能佢會入 lakers ...
本來我好期待佢 + KD/Kwahi 去 knicks 睇下會唔會做到 d 乜奇蹟出黎,依家應該無可能
6eo 02:46 PM 06-17-19
KI離開LBJ就係想證明自己都帶到隊
唔會咁快又去搵番LBJ掛 ...

DLO難得打起身價入埋All star,
加上如果唔要dlo要KI我覺得會破壞哂nets依家班後生仔既化學作用... 個人覺得唔太值
搖搖 02:49 PM 06-17-19
KI係賽認左衰仔啦
但去LA似乎會由二弟變三弟

Shadow 神 04:06 PM 06-17-19
作者: iamleoluk:
KI離開LBJ就係想證明自己都帶到隊
唔會咁快又去搵番LBJ掛 ...

DLO難得打起身價入埋All star,
加上如果唔要dlo要KI我覺得會破壞哂nets依家班後生仔既化學作用... 個人覺得唔太值
我都覺如果得佢一個去 nets 效果應該差過佢去 celtics ...
不過講真依家 NBA 無乜幾多個可以一個人去到個隊之後,再圍住佢砌,你會即刻覺得成隊波會變左 contender

個人認為只有 LBJ, Kawhi 同 KD
但 LBJ 已老,KD 下年又大傷,所以真係得返 Kawhi
Penny仔 04:32 PM 06-17-19
阿占:sorry呀榮仔,你而家過黎,只可以做三弟.....
而家今時唔同往日喇,多左AD lakers局面唔同晒
所以究竟trade唔trade AD好,其實已經有答案

經過boston實驗,阿榮可能唔啱帶隊
因為之前無論騎士/塞軍後期,都有傳出過阿榮後期完全唔出聲,冇隊友知佢諗乜
由手機版發出
POISON 06:39 PM 06-17-19
KI係賽認左衰仔啦
但去LA似乎會由二弟變三弟

我反而覺得AD會變做三弟
AD係勝在樣樣都得d, 但英雄波既野最後應該都係俾LBJ / KI解決
搖搖 07:45 AM 06-19-19
作者: POISON:
我反而覺得AD會變做三弟

AD係勝在樣樣都得d, 但英雄波既野最後應該都係俾LBJ / KI解決

升級版Love

————-

https://finance.yahoo.com/news/sourc...200951028.html

火箭似乎都要解體,下季詹皇保底西冠啦

搖搖 07:52 AM 06-19-19
https://twitter.com/ShamsCharania/st...27715166281731

https://twitter.com/SteveBHoop/statu...24460805873665

KI走,Horford走
賽又準備重建了

Sar8 09:43 AM 06-19-19
CP3: James Harden同我,你簡一個啦

來緊勇士既傷病潮+簽唔夠人,再加火箭半拆,湖人發大財,睇來西岸又可以重新排位

KI真係帶唔到隊,你睇前騎士時期已經唔係好得,帶隊能力呢D野冇得練,好似Rose咁一入NBA你就知佢係make bulls greater again,要不是腳傷...
榮仔呢D都係做下Assassins算啦
搖搖 10:11 AM 06-19-19
update: CP3話睇報紙先知申請交易
https://mobile.twitter.com/rockets_i...94280481714176

新聞製造業

Sar8 10:27 AM 06-19-19
CP3: You are fake news
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後

返回主題版面