Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 61 111 151 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 171 211 261  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
twskkw 10:50 PM 10-16-18
作者: darkvolver:
講起馬單,近排研究近紅關wara..

Sent from my iPhone using Gaforum
近排都打緊魏關羽
kev00269270 01:47 AM 10-17-18
依排多左好多弓呂布同一對舞....號令DECK對佢超級難打....
b_boy 01:51 AM 10-17-18
作者: kev00269270:
依排多左好多弓呂布同一對舞....號令DECK對佢超級難打....
帶傷害計
maxwaver 09:11 AM 10-17-18
作者: kev00269270:

作者: b_boy:
帶傷害計

so far我赤火都唔係下下堅燒會蝕士氣
試下無視/橫弓d細既然後做左呂布先吧
佢最多都係硬頂你兩波號令姐

-

一對我都打緊,橫弓凌統再用細槍行住隻馬打counter?
一隻14武 7.5c其實zip得好少少城都唔駛輸,隻馬打得好少唔輸個城門比槍is ok

darkvolver 09:38 AM 10-17-18
暫時諗法,紅關,廚房,春華+弓大補,8士氣開波

Sent from my iPhone using Gaforum
亍 ◣ 03:51 PM 10-17-18

maxwaver 06:40 PM 10-17-18
望番record四十六場就三州>六州,比預期快少少勝率高左3%

今日有場片過對面雄飛健威搭李儒鄒氏
諗唔明條form點打,雄飛硬質再毒牙迫對面入城?
MR.CD-ROM 07:11 PM 10-17-18
今日見人打先知梁興開左計呂布會唔食
仲有大馬DECK見到隻金高順真係好慘…
MR.CD-ROM 07:14 PM 10-17-18
作者: darkvolver:
暫時諗法,紅關,廚房,春華+弓大補,8士氣開波

見到武神舞鬥個D開幕好難玩
darkvolver 09:29 PM 10-17-18
作者: MR.CD-ROM:
見到武神舞鬥個D開幕好難玩

吳舞鬥或大虎已經當輸一半架啦..始終當紅deck。

MR.CD-ROM 12:10 AM 10-18-18
我想問下武將計略對白係咪有得改?點改?
MR.CD-ROM 12:18 AM 10-18-18
https://www.youtube.com/watch?v=tA_pi8-PKw0&t=2826s

好似玩緊另一隻GAME
ikari28 10:47 AM 10-18-18
作者: MR.CD-ROM:
我想問下武將計略對白係咪有得改?點改?
有D計會因為特別人物係範圍内而轉對白
例如魏武, 司馬懿係範圍内的話,對白會唔同
LR猫 11:16 AM 10-18-18
作者: ikari28:
有D計會因為特別人物係範圍内而轉對白
例如魏武, 司馬懿係範圍内的話,對白會唔同
睇返WIKI
啲單挑對白先難出
abingo 09:18 PM 10-18-18
繼續推廣徐氏

驚險刺激既升格戰
https://www.youtube.com/watch?v=tPhBlHTXqNM

對8枚悲哀
https://www.youtube.com/watch?v=NBwXcV2tOYI
6eo 11:07 PM 10-19-18
作者: abingo:
繼續推廣徐氏

驚險刺激既升格戰
https://www.youtube.com/watch?v=tPhBlHTXqNM

對8枚悲哀
https://www.youtube.com/watch?v=NBwXcV2tOYI
兵哥
跟風打下先

呢排越黎越多漢鳴
武安國, 神醫, 董貴人 張張都勁

今日對到副董貴人好難打
7粒開馬倫 > 臨回珠開董貴人 > 武安國 > 神醫 +12 推走你, 呢波一定殺唔到條女
之後 3國力曹操+8推埋黎 > 兵法 > 陶謙
LR猫 10:56 AM 10-20-18
作者: iamleoluk:
兵哥
跟風打下先

呢排越黎越多漢鳴

今日對到副董貴人好難打
7粒開馬倫 > 臨回珠開董貴人 > 武安國 > 神醫 +12 推走你, 呢波一定殺唔到條女

要讓幾多C先Combo到?

我仲係推緊吳礎王表
無新卡用

今日應該再去鑽石山打機
abingo 12:08 PM 10-20-18
兵哥
跟風打下先

呢排越黎越多漢鳴

今日對到副董貴人好難打
今個ver神醫太勁
2鳴+6
而家一街都係30武漢鳴
darkvolver 01:30 PM 10-20-18
今個ver神醫太勁

2鳴+6

而家一街都係30武漢鳴

威下係應該,始終太耐冇聲氣...差不多以為漢朝滅亡左...

b_boy 04:06 PM 10-20-18
以前對面10氣推落黎ALLIN好多時就咁GG
NOW 長槍/堅叔 + 神醫超好守
LR猫 04:43 PM 10-20-18
6戰5敗,我唔擅長對4枚就比5場4枚我
唯一對到5枚先有得贏
仲有啲係sub ic或者20戰18勝咁
MR.CD-ROM 02:19 PM 10-21-18
唔好話SUB IC
9 10州仲有好多1.0上過霸者既人
6eo 10:15 AM 10-22-18
作者: LR猫:
要讓幾多C先Combo到?
唔係好多C架咋
50 Count 左右已經起到個壇
文帝魏武個D都係差唔多時間之嘛

今個ver神醫太勁
2鳴+6
而家一街都係30武漢鳴
神醫+6真係勁到喊
武安國 +4/6/8/10 成10C 都係痴Q線... 劉備可以撕左去
呢排睇住D漢2邊10隻呂布互車...

狼主盤石對住30武漢鳴真係好難打
試過幾個打法都好難應付
除非同對面控兵有好大差距唔係根本無解
darkvolver 10:22 AM 10-22-18
神醫+6真係勁到喊
武安國 +4/6/8/10 成10C 都係痴Q線... 劉備可以撕左去

試過幾個打法都好難應付...

近排用狼主盤石又真係好推,大虎我們會懷念你的風光...

至於漢鳴上位,風光係應該...始終大虎出之後真係很少人玩直至現在..

另外,想問護國流星,受不受主將器影響,儲氣時間速度?

GUSTAV 11:36 AM 10-22-18
唔係好多C架咋
50 Count 左右已經起到個壇
文帝魏武個D都係差唔多時間之嘛

神醫+6真係勁到喊
呢排睇住D漢2邊10隻呂布互車...

試過幾個打法都好難應付
除非同對面控兵有好大差距唔係根本無解
30武漢鳴我次次打佢9成血 就係打唔到LAST 1成
第一 ... 61 111 151 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 171 211 261  ... 最後

返回主題版面