Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
Rance 05:42 PM 07-08-14
港式燒味即係咩味?油雞叉燒定燒鵝?....
Irwin 07:12 PM 07-08-14
作者: BOYBOYBOY:

正喎
又肥幾磅了
取其意頭,足球員落場前應該食左佢先?
BOYBOYBOY 09:29 PM 07-08-14
淨係買左薯條配粉黎試,無叫餐
闇影風 10:10 PM 07-08-14
貪過癮買左黎食
睇就幾過癮, 食就麻麻

同埋40蚊, 我覺得食完感覺仲少過食個big mac餐咁

同埋個炸雞粒一定要shake, 唔落粉根本連食都食唔落口
Iro 11:32 PM 07-08-14
雞粒 買餐加$9 得一細盒都係貴 好普通無味
超必 02:09 PM 07-09-14
作者: Iro:
雞粒 買餐加$9 得一細盒都係貴 好普通無味
果盒麥爆雞,盒子寫明要落Shake Shake粉搖暈先好食....

無落到調味粉,直情淡味到暈...
BOYBOYBOY 02:50 PM 07-09-14
綠色個隻粉OK過BBQ
滅龍士 06:54 PM 07-09-14
盒麥爆雞一睇就知係老抄KFC n年前舊貨,慳番
啤梨王子 05:24 PM 07-10-14
作者: BOYBOYBOY:
綠色個隻粉OK過BBQ
岩岩食完,有D似福面冬蔭功味
W!LL 03:09 PM 07-11-14
灣仔集成m記學埋佐敦分店咁買餐等no
幫襯過佐敦店一次後永世blacklist唔去
LR猫 03:54 PM 07-11-14
作者: W!LL:
灣仔集成m記學埋佐敦分店咁買餐等no
幫襯過佐敦店一次後永世blacklist唔去
等no有咩問題
kimtch 04:05 PM 07-11-14
作者: LR猫:
等no有咩問題
咁樣好易造成好多問題
例如拎錯(o:
冇秩序之類
永遠blacklist呢類m記+1
有如大埔新達
LR猫 04:11 PM 07-11-14
作者: kimtch:
咁樣好易造成好多問題
例如拎錯(o:
冇秩序之類
永遠blacklist呢類m記+1
有如大埔新達
宜家其他果啲都係落完order第二條隊等
佢有時出餐未必跟落order個次序
呢啲仲易拎錯
mikemike 05:31 PM 07-11-14
呢啲仲易拎錯
自己買了什麼,拎果時都應該睇下掛!
kimtch 06:17 PM 07-11-14
呢啲仲易拎錯
落完ORDER 係第2條隊排起碼佢會果D content既名.

唔會咁q 條queue同你買相同item既人咁多掛
W!LL 07:49 PM 07-11-14
我係唔知佢裡面係點睇order執餐
响佐敦店叫麥芝蛋餐可以等成15分鐘先俾到我
望住有後number 10個既全餐, 醒晨早餐都拎得我係感受很不爽, 埋去同個執餐講, 佢都係例牌同你講執緊架喇
所以我以後唔會幫襯呢間, 人地吉吉家做得好過你好多
Eking 11:20 PM 07-11-14
望住有後number 10個既全餐, 醒晨早餐都拎得我係感受很不爽, 埋去同個執餐講, 佢都係例牌同你講執緊架喇
唔執你個份,你企面前都係一樣....
amaderasu 09:12 AM 07-12-14
作者: mikemike:
我0係ymt 包王經驗
唔係自己唔記得, 有人會博懵攞你果份

其實根order no先唔會錯
LR猫 10:23 AM 07-12-14
咁呢個似係店嘅問題,而唔係分開隊叫no.的問題
ALWAYSHEI 03:47 PM 07-12-14
佢仲拾到個餐出黎算係咁。。。 我試過1間無芝士。得番雞包
試過1間無蕃茄, 至尊變加多青瓜
半人馬-RigiL- 11:49 PM 07-12-14
講開集成m記
佢係我食過咁多間,食物質素最高一間m記
每次去d薯條都熱辣辣啱啱好
anyone 11:54 PM 07-12-14
想要炸起咪走鹽
LR猫 12:01 AM 07-13-14
作者: anyone:
想要炸起咪走鹽
再問佢攞多包鹽
anyone 03:43 AM 07-13-14
無錯喇b
朔望~ 06:20 PM 07-13-14
作者: mikemike:
我試過係屋企樓下果間買
我要1號餐+豬柳蛋拎走
我後面有個要6件雞+豬柳蛋拎走

跟住汁完餐個人一叫六件麥樂雞餐豬柳蛋 我後面個就沖前拎左份野走左
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面