Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-08-14, 05:42 PM   #551
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
港式燒味即係咩味?油雞叉燒定燒鵝?....

舊 07-08-14, 07:12 PM   #552
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章

正喎
又肥幾磅了
取其意頭,足球員落場前應該食左佢先?

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-14, 09:29 PM   #553
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
淨係買左薯條配粉黎試,無叫餐

舊 07-08-14, 10:10 PM   #554
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
貪過癮買左黎食
睇就幾過癮, 食就麻麻

同埋40蚊, 我覺得食完感覺仲少過食個big mac餐咁

同埋個炸雞粒一定要shake, 唔落粉根本連食都食唔落口

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-14, 11:32 PM   #555
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
雞粒 買餐加$9 得一細盒都係貴 好普通無味
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-14, 02:09 PM   #556
超必
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Iro 查看文章
雞粒 買餐加$9 得一細盒都係貴 好普通無味
果盒麥爆雞,盒子寫明要落Shake Shake粉搖暈先好食....

無落到調味粉,直情淡味到暈...
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-14, 02:50 PM   #557
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
綠色個隻粉OK過BBQ

舊 07-09-14, 06:54 PM   #558
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
盒麥爆雞一睇就知係老抄KFC n年前舊貨,慳番
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-14, 05:24 PM   #559
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
綠色個隻粉OK過BBQ
岩岩食完,有D似福面冬蔭功味

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 03:09 PM   #560
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
灣仔集成m記學埋佐敦分店咁買餐等no
幫襯過佐敦店一次後永世blacklist唔去

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 03:54 PM   #561
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: W!LL 查看文章
灣仔集成m記學埋佐敦分店咁買餐等no
幫襯過佐敦店一次後永世blacklist唔去
等no有咩問題

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 04:05 PM   #562
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: LR猫 查看文章
等no有咩問題
咁樣好易造成好多問題
例如拎錯(o:
冇秩序之類
永遠blacklist呢類m記+1
有如大埔新達
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 04:11 PM   #563
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: kimtch 查看文章
咁樣好易造成好多問題
例如拎錯(o:
冇秩序之類
永遠blacklist呢類m記+1
有如大埔新達
宜家其他果啲都係落完order第二條隊等
佢有時出餐未必跟落order個次序
呢啲仲易拎錯

鏟手遊保平安
舊 07-11-14, 05:31 PM   #564
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
呢啲仲易拎錯
自己買了什麼,拎果時都應該睇下掛!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 06:17 PM   #565
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
呢啲仲易拎錯
落完ORDER 係第2條隊排起碼佢會果D content既名.

唔會咁q 條queue同你買相同item既人咁多掛
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 07:49 PM   #566
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
我係唔知佢裡面係點睇order執餐
响佐敦店叫麥芝蛋餐可以等成15分鐘先俾到我
望住有後number 10個既全餐, 醒晨早餐都拎得我係感受很不爽, 埋去同個執餐講, 佢都係例牌同你講執緊架喇
所以我以後唔會幫襯呢間, 人地吉吉家做得好過你好多

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-14, 11:20 PM   #567
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
望住有後number 10個既全餐, 醒晨早餐都拎得我係感受很不爽, 埋去同個執餐講, 佢都係例牌同你講執緊架喇
唔執你個份,你企面前都係一樣....

舊 07-12-14, 09:12 AM   #568
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: mikemike 查看文章
我0係ymt 包王經驗
唔係自己唔記得, 有人會博懵攞你果份

其實根order no先唔會錯
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 10:23 AM   #569
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
咁呢個似係店嘅問題,而唔係分開隊叫no.的問題

鏟手遊保平安
舊 07-12-14, 03:47 PM   #570
ALWAYSHEI
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDsanto_alw
佢仲拾到個餐出黎算係咁。。。 我試過1間無芝士。得番雞包
試過1間無蕃茄, 至尊變加多青瓜
ALWAYSHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 11:49 PM   #571
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
講開集成m記
佢係我食過咁多間,食物質素最高一間m記
每次去d薯條都熱辣辣啱啱好
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 11:54 PM   #572
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
想要炸起咪走鹽

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 12:01 AM   #573
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: anyone 查看文章
想要炸起咪走鹽
再問佢攞多包鹽

鏟手遊保平安
舊 07-13-14, 03:43 AM   #574
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
無錯喇b

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 06:20 PM   #575
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: mikemike 查看文章
我試過係屋企樓下果間買
我要1號餐+豬柳蛋拎走
我後面有個要6件雞+豬柳蛋拎走

跟住汁完餐個人一叫六件麥樂雞餐豬柳蛋 我後面個就沖前拎左份野走左

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 04:37 AM

手機版 | APP版