Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-11, 05:01 PM   #51
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
KOF13 『THE KING OF FIGHTERS XIII』の餓狼チームEDにてジョーがまたオカマに好かれる

ttp://blog.esuteru.com/archives/568885.html

舊 06-11-11, 04:41 PM   #52
lucky star
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2008
最想佢加番大蛇三人組,好懷念七枷社,絲露美
lucky star 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 07:35 PM   #53
deltax
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDkotoic
PSN  IDkotoi_HK
XBox Live Gamertagkotoi
online 勁廢, 買唔落手
deltax 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 07:38 PM   #54
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: deltax 查看文章
online 勁廢, 買唔落手
唔計以前啦,但乜野都未知你就知勁廢?

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 08:03 PM   #55
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
上集online 真係勁唔掂,我寜願佢冇任何新野加,淨係攪好個 online 已經夠
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 08:43 PM   #56
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
講真
GGPO 俾 Capcom 買起左
SNK 自己真係做唔到 online 唔 lag
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 08:52 PM   #57
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
根本係snk班友廢

舊 06-11-11, 10:50 PM   #58
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
90年代霸佔機鋪兩大格鬥遊戲而家得番街霸

舊 06-12-11, 12:23 AM   #59
f3488
Senior Gamer
中手

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDf3488
引用:
作者: 華倫君島陽平 查看文章
90年代霸佔機鋪兩大格鬥遊戲而家得番街霸
其實 02 仲係到
講得好聽 D , SNK 用差不多 10 年前既產物同 10 年後既產物平起平坐

老實講, 整隻 PSN 02Final Ver Online , 會唔會唔 Lag?

人地 3.3 都有 ONLINE

此篇文章於 06-12-11 12:26 AM 被 f3488 編輯。
f3488 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 06:48 AM   #60
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
單講話題力當年甚至蓋過SF
有大量港漫同力奇加持,好難唔hit
02之前堆角色設定真係好多人都識背
最討厭既係努力/八神流古武術

之後一公佈ash係主角個時真係嚇走咗好多人
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 10:56 AM   #61
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 沙翁 查看文章
單講話題力當年甚至蓋過SF
有大量港漫同力奇加持,好難唔hit
02之前堆角色設定真係好多人都識背
最討厭既係努力/八神流古武術

當年話K'做主角,我都有少少唔想見到
不過,之後 京&八神 都佔有幾多份量,所以都OK接受到

ash個樣唔算討好,而且,頭兩集俾人感覺係奸角
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 12:52 PM   #62
Spoiler
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagSpoilerLung
KOF 98 可算係系列中最好既一集...
可惜SNK唔生性,令呢個系列成為令人懷念既回憶~

舊 06-12-11, 02:07 PM   #63
京9999
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDiverson_chu
其實99係做得唔錯~平衡度都OK
2000個STRIKER SYSTEM 有幾個角色太霸道
01 無咩特別
02 其實唔錯~平衡度好好~
之後ASH出左之後就無打...................
京9999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 02:13 PM   #64
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 京9999 查看文章
其實99係做得唔錯~平衡度都OK
2000個STRIKER SYSTEM 有幾個角色太霸道
01 無咩特別
02 其實唔錯~平衡度好好~
之後ASH出左之後就無打...................
99我覺得好垃圾
最反感向後AB竟然同我彈前

01見到隻FOXY

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 02:59 PM   #65
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: steve 查看文章
上集online 真係勁唔掂,我寜願佢冇任何新野加,淨係攪好個 online 已經夠
計埋snk其他games, 我真係無印象邊隻snk既games, online係唔lag
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 04:28 PM   #66
lucky star
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 沙翁 查看文章

Ash 個款唔男唔女,又搽手指甲,cam cam 地咁,將佢擺做配角還可以,用嚟做主角就....趕客law
其他街霸,tk,vf 男主角起碼似番個男人,製作人可能以為咁係潮,但最終適得其反
lucky star 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 07:21 PM   #67
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
我比較配服係佢地敢將八神打掉重做

舊 06-12-11, 07:46 PM   #68
京9999

引用:
作者: stevenfan 查看文章
99我覺得好垃圾
最反感向後AB竟然同我彈前

01見到隻FOXY
後AB係個改良失敗O既SYSTEM..................理論上係好O既~但唔實用
舊 06-12-11, 07:50 PM   #69
京9999

引用:
作者: Sar8 查看文章
我比較配服係佢地敢將八神打掉重做
係~所以XII咪無人玩LO~~~不過唔知 點解SNK咁中意改角色D招..............

京96時改過 XII再改....................(E個係我唔玩XII O既理由~識用O既連三個都唔夠~唔想再練..............)
八神XII
舊 06-12-11, 08:34 PM   #70
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
得啦得啦,唔駛重複咁多次話比大家知你地淨係想2b2a嘿嘿哈啦

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 09:10 PM   #71
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
snk肯挑戰新野其實幾好架.....佢收皮其實都幾可惜

之前我冇買xii,我諗xiii會入返隻黎玩下
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 09:13 PM   #72
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
其實香港係咪出來出去都係八紅金?

舊 06-12-11, 09:39 PM   #73
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
八神之前咁多集招又唔變衫又唔換,
而家變下咪幾好
京都晨早變過招換過衫LA

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 09:52 PM   #74
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
其實係呢個 post 留言o既有幾多個玩過隻 game ?

評價又係點呢 ?

舊 06-12-11, 09:54 PM   #75
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
其實係呢個 post 留言o既有幾多個玩過隻 game ?

評價又係點呢 ?
出嗰陣我有玩過一排,我覺得唔差,
整體感覺似02,一隻少D人嘅02...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
THE KING OF FIGHTERS XV KIM 街機遊戲討論版 6 03-18-24 08:07 AM
[PS4] The King of Fighters XIV RS 200 電視遊戲討論版 887 06-25-18 06:25 PM
[PSP] The King of Fighters オロチ編 neo 手提遊戲機討論版 84 05-25-11 12:32 PM
[討論] 想問下大家﹐邊集King of fighters最好玩呢﹖﹖ hidetoshi981 電視遊戲討論版 39 04-13-07 06:05 PM
THE KING OF FIGHTERS XI 已推出 兄澤命斗 街機遊戲討論版 388 11-03-05 01:09 AM

現在的時間是 06:51 PM

手機版 | APP版