Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-09-09, 10:55 PM   #226
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
二週完,二週中途手多再開多次都子線兼玩到尾…
第一週目都子白返之後整極都整唔到保鑣兔出黎
二週目終於叫到出黎,但打唔到把電鋸,想知把電鋸有幾好玩…

想問都子戰鬥有2幅圖,第2幅點羅?
&最尾被動告白及主動告白後面果格係乜黎?badend?
點樣有戰鬥圖

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-09, 11:08 PM   #227
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Castor 查看文章
點樣有戰鬥圖
講得唔清楚…
戰鬥都子出奧義係畫面右邊出黎果張CUT-IN

此篇文章於 12-09-09 11:12 PM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-09, 11:29 PM   #228
kaichung20
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
第2張cut in我都未有,依家試緊黑化果陣有冇得打,同埋打果陣出2次奧義
kaichung20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 02:13 AM   #229
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
OT一下...點解咁多人換哂做都子的圖像既

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 02:17 AM   #230
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
因為都子夠黑
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 02:20 AM   #231
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
今集女主角嘛
封面兩個,短髮:障礙物、長髮:LASTBOSS

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 02:25 AM   #232
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
引用:
都子回憶錄
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 03:27 AM   #233
kaichung20

引用:
因為都子絕對係女主角!!而且有佢既戲份都今人心跳加速(不論黑白2邊,ツンヤンデレ?)
引用:
今集女主角嘛
呢個我100%認同,一個最易攻,一個最難攻

此篇文章於 12-10-09 03:30 AM 被 kaichung20 編輯。
舊 12-10-09, 03:39 AM   #234
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
今集女主角嘛
今集有兩個女主角o架~
一個係都子
一個係瑠依

舊 12-10-09, 03:46 AM   #235
kaichung20

引用:
作者: Asurada 查看文章
今集有兩個女主角o架~
一個係都子
一個係瑠依
重有一個主角:正志
舊 12-10-09, 07:24 AM   #236
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: GateHacker 查看文章
因為都子夠黑
因為都子夠黑 X
因為都子夠萌 O

HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 09:58 AM   #237
鳳熾魂
紅蓮の焔神

瑠依線真係好好笑,由頭笑到尾都子一定先係女主角
響野其實都幾好唔似星川倒貼先
淨係覺兩位學姊好煩,成日放炸彈

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 12-10-09, 10:14 AM   #238
FEMC IIII
Insane Gamer
/人◕‿‿◕人\

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagedelweiss39
唔知點解梗係遇唔到響野...
FEMC IIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 10:24 AM   #239
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: FEMC IIII 查看文章
唔知點解梗係遇唔到響野...
平日狂升藝術一定見到

舊 12-10-09, 10:51 AM   #240
FEMC IIII
Insane Gamer
/人◕‿‿◕人\

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagedelweiss39
引用:
平日狂升藝術一定見到
入左吹奏部, 藝術都好高喇...係咪限定時間內要達到某一個數值...?

宜家轉攻 瑠依...之前走過 語堂/ 龍光寺線
FEMC IIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 12:36 PM   #241
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: FEMC IIII 查看文章
入左吹奏部, 藝術都好高喇...係咪限定時間內要達到某一個數值...?

宜家轉攻 瑠依...之前走過 語堂/ 龍光寺線
響野無學部o架..........
吹奏部玩響野的確會有小事件發生,
一定要平日升「藝術」先至會出

除o佐會長,其他十一個都爆o佐..........
會長玩唔掂~

舊 12-10-09, 01:51 PM   #242
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
響野無學部o架..........
吹奏部玩響野的確會有小事件發生,
一定要平日升「藝術」先至會出

除o佐會長,其他十一個都爆o佐..........
會長玩唔掂~
我三次都自動出響野響野好好,唔會放炸彈唔似兩個學姊同語堂無啦啦係咁放
會長好煩高貴洗技=.=

舊 12-10-09, 01:55 PM   #243
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
我三次都自動出響野響野好好,唔會放炸彈唔似兩個學姊同語堂無啦啦係咁放
會長好煩高貴洗技=.=
我本來打算最後幾個月唔洗開心之開錠術~~
開哂五個升能力的技能+告白之勇氣衝會長爆機......
點知會長兩個月唔使拆我兩三個技能

響野都有炸彈,不過只係一年最多兩次(年頭年尾)

舊 12-10-09, 01:55 PM   #244
HM

引用:
會長好煩高貴洗技=.=
攻略緊會長,升能力好慢,又難約出黎
最重要係經過都子線,對會長無感覺
舊 12-10-09, 02:03 PM   #245
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: クロエ 查看文章
攻略緊會長,升能力好慢,又難約出黎
最重要係經過都子線,對會長無感覺
經歷完都子線,好多個都會無感覺
仲有感覺都係七河同響野龍光寺同劍道都好少少, 語堂同星川真係0
會長一向無咩興趣都唔知話佢係詩織定係小百合好

舊 12-10-09, 02:05 PM   #246
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
開緊龍光寺玩,有無方法可以召多D流氓出黎打?
龍光寺玩落成個某電池砲咁…

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 02:11 PM   #247
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 河野貴明 查看文章
開緊龍光寺玩,有無方法可以召多D流氓出黎打?
龍光寺玩落成個某電池砲咁…
唔係要不斷去公園咩
龍光寺好難約咁

舊 12-10-09, 02:17 PM   #248
HM

引用:
經歷完都子線,好多個都會無感覺
仲有感覺都係七河同響野龍光寺同劍道都好少少, 語堂同星川真係0
會長一向無咩興趣都唔知話佢係詩織定係小百合好
小百合倒貼到出晒面架
詩織就算啦
舊 12-10-09, 02:28 PM   #249
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
打流氓個頭目大概要打幾多次流氓?

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-09, 02:33 PM   #250
kaichung20

引用:
作者: クロエ 查看文章
小百合倒貼到出晒面架
詩織就算啦
會長點睇都係詩織,唔係特別萌,佢真係sell完美(難玩)
今次仲要整個高貴出黎迫我用S/L大法去解佢,攪到冇feel

p.s:河野貴明~~求你send你個gif俾我

此篇文章於 12-10-09 02:36 PM 被 kaichung20 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:16 AM

手機版 | APP版