Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-06, 01:21 AM   #26
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
遊戲改編既電影,不論香港或美國,都會唔認真對待堤材,劇情求求其其,不斷將遊戲內既設定放入電影內,因為驚D細路覺得唔似而唔睇…
但電影人又知唔知道,遊戲內既角色,係要設計到好有特色,而電影就唔同…

舊 11-16-06, 04:52 AM   #27
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
上集有尚格雲頓千萬大制作黎架..邊算惡搞呀~
一於今集玩得再盡興D~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 07:07 AM   #28
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: ZONDAS
超級學校霸王
我反而覺得呢仲好
反正都係惡搞就搞盡佢呀嘛
雖然又係o的低俗笑位,不過依家都記得...例如苑瓊丹個角色叫...
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 07:13 AM   #29
野比伸太
Game Master
~退役長江部隊~

註冊日期: Nov 2003
唔覺唔覺廿年.....我呢個街霸迷都估唔到一套野可以帶梨咁多驚喜

"切勿模仿"
野比伸太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 02:30 PM   #30
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ZONDAS
超級學校霸王
這套.很好看的
很難得有三大天皇一起拍電影的
(除了"豪門夜宴"之外,真的想不到)

舊 04-28-23, 11:19 AM   #31
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
知名格鬥遊戲《街頭霸王》即將開發全新電影、電視影集作品,由傳奇影業負責拍攝
https://hypebeast.com/zh/2023/4/stre...ghts-legendary

Street Fighter Movie Being Directed by Talk to Me Creators
https://comicbook.com/gaming/news/st...-me-directors/

可否整套3d動畫電影先 反正近年動畫電影咁收得
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Wall Street Institute, School of English kin~kin 學術文化綜合研討區 2 09-28-06 09:01 PM
Street Fighter collection 一問....... 綱之小子 電視遊戲討論版 4 06-30-06 02:29 PM
[PS2]Street Fighter ZERO ~Fighters Generation [發售中] neo2046 電視遊戲討論版 174 06-08-06 08:06 PM
有street figheter 3rd strike emu 麻﹖﹖ lunlun6666 手機資訊/電腦軟硬討論 1 01-07-03 05:45 PM

現在的時間是 09:48 PM

手機版 | APP版