Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-16, 11:36 PM   #1
david
The One

註冊日期: Mar 2002
Fast & Furious 9 (2019)

引用:
Plot unknown. The ninth installment of the 'Fast and Furious' franchise.
http://www.imdb.com/title/tt5433138/

8都未出就講定喇.......

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 02:34 PM   #2
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011

f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-19, 02:46 AM   #3
f2light
Crazy Gamer

舊 08-27-19, 07:59 AM   #4
f2light
Crazy Gamer

舊 09-04-19, 01:01 AM   #5
f2light
Crazy Gamer

舊 02-01-20, 10:12 AM   #6
f2light
Crazy Gamer

https://m.youtube.com/watch?v=aSiDu3Ywi8E&feature=emb_title

此篇文章於 02-01-20 10:14 AM 被 f2light 編輯。
舊 02-01-20, 02:47 PM   #7
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
有人返生??

預感下一套會有機械人。

舊 02-03-20, 08:06 AM   #8
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
既然佢咁都唔死得,麻煩復活埋佢條女啦.....

舊 03-13-20, 01:43 AM   #9
f2light
Crazy Gamer

Fandom
@getFANDOM
·
1h
Universal shares a note regarding #Fast9 delay — 'We'll see you next spring'

(via
@TheFastSaga
)

舊 04-13-21, 04:12 PM   #10
肉羊哩咖
griffin611

暫時個期係 6 月 25

舊 04-15-21, 12:51 AM   #11
肉羊哩咖
griffin611

最新予告:

(個期係英國嘅,美國未變)

舊 05-19-21, 12:34 PM   #12
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
睇完,繼續賣超誇張特效,又introduce/reintroduce一堆角色,加上系列必sell嘅we are family,有系列情懷嘅爆谷片黎計係ok好睇,只要你放飛理性思考

有一段蛋

今集玩到車上太空,痴晒線
英國暴走婆婆好鬼正斗
花姐變咗永久boss
扭橋扭番生Han, 送多件日本妹
隻蛋Han去見Shaw,
咁即係Han會入外傳定Shaw會ff10回歸?

此篇文章於 05-19-21 01:29 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-21, 01:40 PM   #13
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
冇野好播??一個院可以9成場次播佢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-21, 03:29 PM   #14
Rv250

註冊日期: Aug 2002
呢排爆谷片真係得呢套

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
睇完,繼續賣超誇張特效,又introduce/reintroduce一堆角色,加上系列必sell嘅we are family,有系列情懷嘅爆谷片黎計係ok好睇,只要你放飛理性思考

有一段蛋

英國暴走婆婆好鬼正斗
花姐變咗永久boss
印象中事頭婆海倫美雲都做過幾次呢類角色

其實個大橋係個系列一開始就有定係邊拍邊諗
Rv250 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-21, 07:52 PM   #15
C.Ryo
Game Master

Nintendo Switch ID4426 5495 5212
引用:
作者: Rv250 查看文章
呢排爆谷片真係得呢套

印象中事頭婆海倫美雲都做過幾次呢類角色

其實個大橋係個系列一開始就有定係邊拍邊諗
海倫美雲個Queenie角色原來喺Hobbs & Shaw出過場,完全唔記得

都幾肯定係邊拍邊諗,Paul走咗已經肯定打亂計劃,Justin Lin期間冇拍又劇情更誇張暴走化,還好公怖9-11呢最後三集都係Justin拍,今集算係為完結編鋪路啦

舊 05-19-21, 08:27 PM   #16
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: C.Ryo 查看文章

有一段蛋

英國暴走婆婆好鬼正斗
花姐變咗永久boss
莫果
莫講話理想思考 稍為認真對侍都唔會睇啦
最緊要夠爆 飛到上太空又如何
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-21, 08:43 PM   #17
C.Ryo
Game Master

引用:
作者: JoJo 查看文章
莫果
莫講話理想思考 稍為認真對侍都唔會睇啦
最緊要夠爆 飛到上太空又如何
其實近幾集啲科幻勁爆場面唔合理但幾有喜感,又啱攞嚟做影音示範
又今集寫老斗細佬家事羈絆算寫得唔錯,算係文武戲幾平衡,我後面有人睇Dom記番年青時真相時好感動添

舊 07-22-21, 05:37 AM   #18
肉羊哩咖
griffin611

套嘢除左 John Cena 之前向牆國「露出胸部」之外,近日大石兄正式反枱,話唔再拍 F&F系。噉外傳 H&S 係咪玩完?!

舊 12-10-21, 12:49 AM   #19
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
Fast & Furious 9 | F9狂野時速

早前係NowE租咗Fast & Furious 9 (F9狂野時速)嚟睇,
個系列歷史悠久真係唔多記得清楚角色之間的關係,
某角當年點退場又點復活,邊個係邊個角色個妹之類…

今集磁能線贊助定點,
係要玩吸引排斥玩到爛咁款…

另外,外觀上John Cena根本同Vin Diesel唔似好難投入,
講兄弟情反而外傳Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (狂野時速:雙雄聯盟)仲處理得好d。

今集上埋太空了…
唔知下集會唔會玩埋登月、地心探險?
其實想佢回歸返飛車主題多過救世英雄片。

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E...7%9C%E9%A0%AD9

W看電影_玩命關頭9(Fast & Furious 9, 速度與激情9, F9狂野時速)_重雷心得
https://youtu.be/9l5NGn84ssg

The Fast and the Furious Timeline in Chronological Order (2021 Edition)
https://youtu.be/NYUUTH46oWE

此篇文章於 12-10-21 12:51 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Fate of the Furious︱Fast & Furious 8︱狂野時速8 (13.4.17) 信長 電影版 27 08-01-19 01:12 AM
[西片] Fast & Furious 狂野時速 7 - The Furious 7 ahleung 電影版 113 08-03-15 04:11 PM
[西片] Fast & Furious 5 (狂野時速 5) (5/5 上映) W!LL 電影版 40 05-30-11 11:43 PM
[PSP]The Fast and the Furious neo2046 手提遊戲機討論版 5 04-06-06 01:06 PM
[PS2]Fast and the Furious neo2046 電視遊戲討論版 0 04-06-06 12:31 AM

現在的時間是 06:07 PM

手機版 | APP版