Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 08-31-20, 02:54 PM   #101
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Marvel 紀念片

舊 11-17-20, 04:53 PM   #102
肉羊哩咖
griffin611

Marvle 副行政監製出嚟澄清, BP2 絕對唔會出現 CG 嘅 Chadwick Boseman,但係點向 Boseman 致意,同故仔係點仲度緊。

舊 11-24-20, 03:55 AM   #103
肉羊哩咖
griffin611

公怖咗七月開拍。為期6 個月

舊 12-11-20, 05:35 PM   #104
肉羊哩咖
griffin611

公怖 T'Challa 唔會嚮 BP2 出場。Goodbye

舊 05-03-21, 09:51 PM   #105
肉羊哩咖
griffin611

續集叫 Black Panther: Wakanda Forever 2022年 7月。

舊 03-26-22, 10:49 PM   #106
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
Marvel 英雄大作《黑豹 2 Black Panther: Wakanda Forever》劇組人員宣佈電影正式殺青,目前預定於 2022 年 11 月 11 日上映
https://hypebeast.com/zh/2022/3/marv...-wraps-filming
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-22, 02:21 AM   #107
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
一直好好奇 冇左主角之下可以點拍 故事講乜?
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-22, 04:48 AM   #108
肉羊哩咖
griffin611

唔止老細你,好多人都想知。

舊 03-28-22, 10:51 AM   #109
シスグノ
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2011
Wii U IDJulian_Lau
引用:
作者: JoJo 查看文章
一直好好奇 冇左主角之下可以點拍 故事講乜?
完全無難度,只要當睇唔到,諗下Ironman 1去Ironman 2無咗Terrance Howard做war machine都一樣就可以了
シスグノ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-22, 01:43 PM   #110
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
個主角變左黑豹阿妹 不過無左黑豹都無晒靈魂啦 應該變左記念片

《黑豹2》煞科 新英雄Ironheart登場
https://www.am730.com.hk/%E5%A8%9B%E...5%A0%B4/312931
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-22, 04:59 PM   #111
肉羊哩咖
griffin611

Black Panther 2 早前開咗,有勞嗰邊繼續:
https://www.gaforum.org/showthread.php?t=254078

舊 07-24-22, 09:47 AM   #112
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 07-24-22 10:23 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Black Panther, Marvel, MCU, 黑豹

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Avatar 2 (2018) LTKS 電影版 53 10-02-23 09:03 PM
Faster. Stronger. Safer. The New Panther. (長文, 多圖注意) Super Bus 收藏品討論版 0 09-10-15 01:57 PM
葡萄牙傳奇射手「黑豹」尤西比奧逝世 mario0606 體育版 1 01-10-14 02:49 PM
[西片] Marvel 正在製作最新電影 - 銀河守護者,黑豹 roy188 電影版 8 07-19-12 09:28 AM
Pink Panther 異.仔 電影版 12 04-25-06 05:46 PM

現在的時間是 10:13 PM

手機版 | APP版