Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 08-10-03, 10:42 AM   #1
馬馬
God of Gamer
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
我 想 問 一 問 龍 兄

引用:
Originally posted by 龍格堡 :
GAForum & 體育版

有鑑於近年賭波及其他有關運動之賭摶風氣成行,所以我地就『體育版應否談論賭摶』一事進行過一輪商議!

得出結論如下:

GAForum & 體育版將禁止各位對有關利用運動(包括足球,籃球,賽馬等)來賭摶之事宜作出公開談論。
亦絕對唔容許有與賭摶有關之金錢問題在本FORUM發生。
(但我相信呢到都無人會傻到係到賭架啦~WIN左你認為有得收咩?呵呵~ )
若要玩牙骹戰可以公開投票形式進行~(詳情請向版主或管理人完查詢)
但請勿涉及金錢或其他利益問題!否則將受到警告!

(如無意外我地將會嚴勵實行!)
咁樣現嫁賭波合法左之後係咪一樣唔可以講有關賭波既資料(賠率或各場賭博研究)

舊 08-10-03, 11:04 AM   #2
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
唔得!!

舊 08-10-03, 11:08 AM   #3
馬馬
God of Gamer
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
明白了
問左大家都會清楚D
咁可Close 得了

此篇文章於 08-10-03 11:20 AM 被 馬馬 編輯。
馬馬 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
E-mail FW: 先 達 鬼 機 大 踢 爆 Minga 影音館 16 02-09-04 05:10 PM
豪氣蓋天 黃柏高 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 40 01-14-04 12:29 AM
劉鑾雄與王穎妤曾苦戀6年 Busconcamp Neo Entertainment TREND 21 12-05-03 09:37 PM
著名填詞人林振強癌症病逝 URA Neo Entertainment TREND 31 11-19-03 09:06 PM
戒男 黃毓民 ULTRASEVEN Neo Entertainment TREND 6 11-06-03 04:24 PM

現在的時間是 04:31 AM

手機版 | APP版