Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
收藏品討論版>>>>>>>>重要聲明<<<<<<<
kog 01:23 PM 08-23-05
link

chan3824 不是本人~~

而本人只會係"GAF"入面接受會員代砌服務,在其他地方(例如:yahoo,forum,新聞組...等等),是不會開 topic 接單,特此聲明!~~

另外,本人製作果隻"櫻姬"還在家中,而且冇打算放出,各位小心被人行騙!~~

~~

原圖

出處=>分享 : 1/1 櫻姬 完成 ~~

另外,本人已經向yahoo方面提出投訴!!~~
Gashapon™ 01:31 PM 08-23-05
又玩偷圖
不過而家自動加水印,應該都無下次
NTBOY 01:41 PM 08-23-05
yahoo賣家偷圖?
我都好憎依類人
洗唔洗幫你手
kog 02:22 PM 08-23-05
作者: Gashapon™:
又玩偷圖
不過而家自動加水印,應該都無下次
美觀關係,我水印都只是加在角位~~/\/\/\
作者: NTBOY:
yahoo賣家偷圖?
我都好憎依類人
洗唔洗幫你手
最增是佢話是自己~~

除你喜歡啦!~~
メソウサ 02:35 PM 08-23-05
唔好為求美觀喇...
下下出聲明咩...
亍 ◣ 02:50 PM 08-23-05
加透明水印啦~~
marspeople 02:52 PM 08-23-05
下次send d圖比我幫你加字
kog 05:57 PM 08-23-05
我諗過後,佢( chan3824 )可能想用"土炮完成品"魚目混珠,
所以各位要特別小心!~~

另外,我已經向yahoo方面提出投訴!!~~
Hitomi 11:19 PM 08-23-05
土炮無玻璃地台WO...

標價$420咁平ge...
(幾星期前隻土炮8字頭成交)
條友似玩野多過賣野...不如搵人bid左佢(或者叫佢即賣)睇下佢係咪真係有貨嘔出黎...
Designer 11:23 PM 08-23-05
至怕貨不對辦,整舊唔知乜黎,好似M盒Show隻萌單咁
kog 11:40 PM 08-23-05
作者: Hitomi:

條友似玩野多過賣野...不如搵人bid左佢(或者叫佢即賣)睇下佢係咪真係有貨嘔出黎...
玻璃地台自己跟都得啦,妳想要幾多~~
邊到會是玻璃,多數電鍍渣.........

$420....是起標價....

佢有心用Photoshop改圖,唔似玩野........
KIM 11:44 PM 08-23-05
咁如果$420都有你隻效果, 都唔錯播~~~
kog 11:44 PM 08-23-05
作者: Designer:
至怕貨不對辦,整舊唔知乜黎,好似M盒Show隻萌單咁
最怕買家以為是我放渣~~
櫻姬完成當時我貼佐係3~4個科林,唔少人見過~~
kog 11:46 PM 08-23-05
作者: KIM:
咁如果$420都有你隻效果, 都唔錯播~~~
你去bid啦,叫佢比你!~
KIM 12:15 AM 08-24-05
作者: kog:
你去bid啦,叫佢比你!~
又唔係1/60的GOUF~~~

想知YAHOO如何回應你呀?
kog 12:18 AM 08-24-05
投訴!~投訴!~投訴!~~
你今日投佐未?

如果你係yahoo有acc和分數,做法如下...

link => [ 投訴這件拍賣品 ] => 選意見 => 冒牌物品 =>

投訴原因 => (係下面"目前評論"有兩條link,貼其中一條上去都可以,或寫其他理由) =>

送出
kog 12:27 AM 08-24-05
又唔係1/60的GOUF~~~

想知YAHOO如何回應你呀?
我除佐上面做法外,再直接sent email 去yahoo拍賣場投訴,
不過yahoo處事好慢,未有回應!~~ \
KIM 12:29 AM 08-24-05
投訴!~投訴!~投訴!~~
你今日投佐未?
我已為K版大出了一點綿力!!!
kog 12:37 AM 08-24-05
我已為K版大出了一點綿力!!!
thx............
DQGUNDAM 12:53 AM 08-24-05
投左

以後加透明水印係中間,保障自己ma
Busconcamp 02:05 AM 08-24-05
我除佐上面做法外,再直接sent email 去yahoo拍賣場投訴,
不過yahoo處事好慢,未有回應!~~ \
丫烏無受人二分四...
做野係慢D架喇~
kog 02:33 PM 08-24-05
作者: Hitomi:

加佐拍賣底價.........
viewview1 03:37 PM 08-24-05
kog,
加字係圖中間 唔好加係上面...應該會安全d,
如果d人偷圖,用野掩埋個字,都易認d,
加係上面,偷圖者只要cut左上面就ok了。
kog 04:03 PM 08-24-05
作者: viewview1:
kog,
加字係圖中間 唔好加係上面...應該會安全d,
如果d人偷圖,用野掩埋個字,都易認d,
加係上面,偷圖者只要cut左上面就ok了。
下次直接噴"kog"3個大寫上大腿先得~~
Hitomi 11:52 PM 08-24-05
加佐拍賣底價.........
佢後加ge....
條友應該睇到呢個topic
1 2 

返回主題版面