Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-26-11, 11:50 PM   #576
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
冇腦og
買埋d垃圾結果搞成咁
仲要係主場

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 01:25 AM   #577
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
上年下半季個利記都唔知去左邊
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 08:55 AM   #578
風之將

註冊日期: Jan 2005
契仔
人妻不斷_衝落低比人圍,大腳斬中,心諗__,同maxi又無換位,同gj都無乜交流,係35m有d野睇下咁
全隊交失波都好嚴重下

見到君子出返黎即刻有返d野睇,但係諗心一層,而家仲要靠一個三十幾歲既人帶起全隊真係好可悲

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-11, 11:30 AM   #579
費比加拿斯
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2010
尋晚無睇波,請問煎釀三寶又係唔係踢足全場?
費比加拿斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-11, 05:40 PM   #580
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
轉會市場就開

竟然傳戴倫笨特
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-11, 10:52 PM   #581
steve

註冊日期: Aug 2002
wilson借去黑池

Liverpool defender Danny Wilson has today joined Championship side Blackpool on loan.

The 20 year old, who signed for the Reds from Glasgow Rangers in July 2010, has signed a youth loan, which will keep him at Bloomfield Road until the end of the season.

Wilson becomes the second Liverpool player to make a temporary move to Blackpool this season following on from Jonjo Shelvey's successful period there earlier in the campaign.

http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...ls-loan-switch
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-12, 09:46 AM   #582
jason_kasim
我愛港女

年尾隊隊都失分
宜家變左同第四差兩分
一月唔好買d英人神人啊

舊 01-01-12, 01:30 PM   #583
暴走蟹

引用:
作者: jason_kasim 查看文章
年尾隊隊都失分
宜家變左同第四差兩分
一月唔好買d英人神人啊
戴倫笨特、卡莫達、卡希爾排住隊黎

戴倫笨特24m

此篇文章於 01-01-12 01:51 PM 被 暴走蟹 編輯。
舊 01-01-12, 02:41 PM   #584
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
戴倫笨特、卡莫達、卡希爾排住隊黎

戴倫笨特24m

咁都24
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-12, 12:22 AM   #585
費比加拿斯

真希望老闆唔好再俾錢大帝亂咁使.
由得佢老人家地莊佈陣可能仲好.
舊 01-02-12, 12:06 PM   #586
風之將

其實戴倫賓特唔差,但係我覺得佢唔值24m囉
一陣過到黎又唔識入波就非常搵笨

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
舊 01-02-12, 01:21 PM   #587
暴走蟹

引用:
作者: 風之將 查看文章
其實戴倫賓特唔差,但係我覺得佢唔值24m囉
一陣過到黎又唔識入波就非常搵笨
唐寧都唔差
但20m半季無貢獻已經搵笨

學臣都唔差
但叫佢教大會佢都係搵笨

唔差都要睇用係邊

次級貨色仲要咁多錢

s7都係2xm買渣..

呢單交易達唔達成都好

咁都傳得出

真係人到癲
舊 01-02-12, 02:58 PM   #588
steve

註冊日期: Aug 2002
之前買英人三寶已經覺得離譜,如果真係買左戴倫賓特真係冇眼睇...
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-12, 03:14 PM   #589
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: steve 查看文章
之前買英人三寶已經覺得離譜,如果真係買左戴倫賓特真係冇眼睇...
大檸賓唔差架
不過唔識踢大會之嘛
佢呢種前面一個打晒既踢法最好踢中型班,一去到攻勢組織比較嚴密既大會好容易迷失方向.

定係杜sir想收佢皮等佢冇得踢歐國盃?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-12, 07:41 PM   #590
費比加拿斯

引用:
作者: steve 查看文章
整埋加利卡希爾.實行全英化.
舊 01-04-12, 05:58 AM   #591
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
換左隊長, Maxi同比拿美出黎之後完全係兩隊波

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-12, 07:27 AM   #592
風之將

睇見正選有4寶,跟住輸到第二球o個時我就選擇返去訓

舊 01-04-12, 10:24 AM   #593
費比加拿斯

引用:
作者: 風之將 查看文章
睇見正選有4寶,跟住輸到第二球o個時我就選擇返去訓
我就選擇一早訓第二朝睇結果,因為四寶實係正選
舊 01-04-12, 12:02 PM   #594
jason_kasim
我愛港女

有潛質的二等兵train極最多都係二等頭,
除非有個好的training system同戰術, 仲有個星級球員帶住
可惜我地呢幾樣野都冇,星級得番一個G8
有潛質的英兵又點wow, 諗乜野未來5年10年,宜家都未搞得掂諗黎都冇用啦
見到成班都係二等兵真係好脫力

舊 01-04-12, 02:37 PM   #595
Iro
魔法學園學生

其實未失球前 Downing有球單刀被Hart救出 轉頭就失球了 足球就是這樣的
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-12, 06:34 PM   #596
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
唐令呢D就係得咁多料
佢射唔入唔怪佢,怪就要怪死都要買佢個位老人家

舊 01-04-12, 08:35 PM   #597
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
見到利壇D人話尋晚打得其實唔錯, 就只可以哈哈哈哈笑幾聲

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-12, 08:47 PM   #598
碧克

引用:
作者: Rse9 查看文章
見到利壇D人話尋晚打得其實唔錯, 就只可以哈哈哈哈笑幾聲
利壇幾時都咁快樂

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-12, 11:11 PM   #599
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
無限接近戴倫賓特...
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-12, 12:06 AM   #600
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: MS331 查看文章
無限接近戴倫賓特...
點解呀呀呀呀呀呀

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.20 ﹝~ 請移至Vol.21繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 998 05-31-11 11:47 AM
車路士球迷會Vol.19 ﹝~ 請移至Vol.20 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 01-11-11 11:15 AM
利物浦之友News and Discussion Vol.16 ~ 神奇隊長休戰三週 ~ syncmaster 球會討論區 1076 02-08-09 11:02 AM
利物浦之友 News & Discussion Vol.14 ~ 紅軍三球敗走奧脫福 ~ syncmaster 球會討論區 1030 03-24-08 09:43 AM
利物浦之友 News & Discussion Vol.9 syncmaster 球會討論區 1008 07-20-06 01:45 PM

現在的時間是 02:20 PM

手機版 | APP版