Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 12-10-08, 08:56 PM   #1
ANMC
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
急請 Game artist(fulltime/part-time) 數名

fulltime/part-time Game artist (數名):
主要工作:
- 繪畫 ingame 圖像 (人物, 背景)
- pixel art / 賽路路卡通風格為主
- 2D / 3D

技術要求:
- 懂得photoshop
- 最好對動畫有基本理解
- 有冇遊戲製作經驗都歡迎, 畫功最重要
- 會畫 RPG 奇幻風格 / 未來機械風格 (其實就系 ACG 果 d 題材 law

工作地點 九龍灣 (Megabox 附近)
5天工作

====================================================
有興趣既可以 PM 我:
寫番
- 對邊個 job 有興趣
- 有過往畫作參
- 點 contact 番你~~ (email, mobile, msn etc)

因為加多左野, 所以之前 PM 過我既都麻煩回多次, 唔該晒大家

此篇文章於 01-01-09 09:17 AM 被 ANMC 編輯。
ANMC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-08, 09:30 PM   #2
久遠悠
Junior Member

註冊日期: Jul 2007
請問是哪類型的POSTER嗎?
範圍太廣有點難說
但我想試試

聯絡方法可以看我的profile

舊 12-10-08, 09:53 PM   #3
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
詳細希望www

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-08, 10:26 PM   #4
ANMC

推番上d先!
舊 12-12-08, 12:40 AM   #5
yo-ChaosAngel

註冊日期: Aug 2007
想知詳細
我個pm未得otl
yo-ChaosAngel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-08, 01:32 AM   #6
lamchunhin
潛艇

註冊日期: May 2007
有興趣, 3d 2d都得。 不過我仲係學生, 唔知時間就唔就到

lamchunhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-08, 06:58 PM   #7
ANMC

謝謝大家的回覆, PM都收到了~
我會凶交比老闆過目~
希望帶到佳音比大家啦^^

有興趣既人可以PM我, 我會繼續收集~
舊 12-15-08, 10:32 PM   #8
ANMC

踢!踢!踢!踢!
舊 12-19-08, 04:17 PM   #9
kagurayuki
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
抱歉, 我在CG-Planet過來的
可能我新申請account pm不到
請問有沒有其他方法聯絡你和給你作品參考

我的email(=msn地址)可以在profile中找到
如果不麻煩的話請聯絡~
kagurayuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 08:08 PM   #10
ANMC

引用:
作者: kagurayuki 查看文章
抱歉, 我在CG-Planet過來的
可能我新申請account pm不到
請問有沒有其他方法聯絡你和給你作品參考

我的email(=msn地址)可以在profile中找到
如果不麻煩的話請聯絡~
可以send去我個 email ^^:
lamylanmc@hotmail.com
舊 12-19-08, 11:34 PM   #11
COOJ

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDCOOJGARY
XBox Live GamertagCOOJGARY
$500-600, 3-4 A3 posters, haha

12" iBook G3 900MHz, 7500 32MB, 640MB RAM, 60GB HDD
QX9770, GTX285 x2 SLI, 4GB RAM, 1TB HDD x2 RAIO 0
COOJ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 06:16 PM   #12
ANMC

引用:
作者: COOJ 查看文章
$500-600, 3-4 A3 posters, haha
應該系 per 稿~ 我打得唔好@@"
不過 final 價面議 (而且唔系我決定到
當然價錢取決於質素
舊 12-30-08, 08:24 PM   #13
ANMC

踢~!踢~!
舊 12-30-08, 09:11 PM   #14
lamchunhin
潛艇

註冊日期: May 2007
我已經分別send左pm同email, 不過唔知你有冇收到。

lamchunhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-09, 09:15 AM   #15
ANMC

已經收到^^

論壇跳轉

現在的時間是 04:28 AM

手機版 | APP版