Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 哪一隊將奪得世界盃冠軍?
荷蘭 40 40.82%
西班牙 58 59.18%
投票者: 98. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119  ... 最後
國家隊討論區>2010 南非世界盃 討論區
Chris Redfield 01:39 AM 06-05-10
作者: Iro:
前面最少要2個防守球員(連守門員)嘛?
係,上次barca西甲對唔記得邊隊都係咁
對家A傳俾B,B就o係keeper同last defender中間,入左照offside
主持立即解釋offside係計最後2人而不是1人,因為通常都無視左個龍所以以為係1人

http://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E8%B6...B6%B3%E7%90%83)
POKA 01:50 AM 06-05-10
作者: 昏迷童子Sleepy:
神蹟呀...
HEA 踢之嘛 有幾奇?
GN00508771 01:54 AM 06-05-10
救得好靚...完場~!
亞瑪迪拉 01:58 AM 06-05-10
作者: POKA:
似法國攻唔入多d wor
雙星 01:59 AM 06-05-10
都吾hea出晒力都吾夠來
造假案之後,勁左咁多
南韓3:0,依家又贏法國1:0
Iro 01:59 AM 06-05-10
公道啲好 成場波中國班後防連龍門救左好多球呀
川上双葉 02:01 AM 06-05-10
最後果球真係睇到
cloud 02:02 AM 06-05-10
中國個龍好堅下
昏迷童子Sleepy 02:03 AM 06-05-10
hea踢都要有個譜丫下嘛......
昏迷童子Sleepy 02:10 AM 06-05-10
作者: 雙星:
http://www.goal.com/en/news/article?contentId=1958629

依家先來傷,戰力大減
又黎爆ド根性喇......
http://www.goal.com/en/news/1863/wor...ould-be-passed
HeHa 02:17 AM 06-05-10
咁hea咪比人贏囉
重要出full team hea踢,使唔使咁大陣仗呀
POKA 02:27 AM 06-05-10
作者: HeHa:
咁hea咪比人贏囉
重要出full team hea踢,使唔使咁大陣仗呀
話唔定有出場費
某F 03:08 AM 06-05-10
中國仲要係試陣...
鳳熾魂 03:52 AM 06-05-10
法國係唔係想俾人睇淡之後爆出咋
mario0606 01:21 PM 06-05-10
派路好在只係傷2~3周,大約可以係最後一場分組賽出場
無賴男 01:44 PM 06-05-10
作者: Led Mirage:
右手骨折
緣盡世界盃了.....
日本仔
田中豆渣王條友
mario0606 02:29 PM 06-05-10
到底杜奧巴踢得定唔踢得?
一時有新聞話唔掂,一時又話佢無問題
祖羅.祖班納 02:48 PM 06-05-10
講真要踢得實踢到,不過隻手一定會包到貼住個肚,你打前鋒好難平衡囉
initial 02:49 PM 06-05-10
法國輸得樣衰啦, 55波中國都唔同你搶都可以贏你.
某F 05:53 PM 06-05-10
作者: 祖羅.祖班納:
講真要踢得實踢到,不過隻手一定會包到貼住個肚,你打前鋒好難平衡囉
拿姆上屆都好似斷過手
一樣照踢
initial 07:20 PM 06-05-10
你地有冇抽世界杯卡? 市面上有好幾款世界杯卡, 其中兩款攞正牌o既質素較好.

呢款 $15, 7仔有得抽, 包裝上o既球員有不同款式. 入面有6張球員卡, 認住包裝右上角o既南非世界杯logo

按我

第二款 $20, 要係玩具店先有得買. 入面有6張卡, 但唔係全部都是球員卡, 會有球場卡, 隊徽卡等. 特別在於特別卡係半透明.

按我

個人覺得$15果隻抵買d
initial 07:29 PM 06-05-10
作者: mario0606:
到底杜奧巴踢得定唔踢得?
一時有新聞話唔掂,一時又話佢無問題
官方未證實, 但佢本人自爆話踢唔到.

另外, 尼日利亞米基爾又傷o左, 可能要退隊.

乜今屆咁多人傷ar....咁樣落去會失色不少.
雙星 08:07 PM 06-05-10
作者: initial:
官方未證實, 但佢本人自爆話踢唔到.

另外, 尼日利亞米基爾又傷o左, 可能要退隊.

乜今屆咁多人傷ar....咁樣落去會失色不少.
http://www.goal.com/en/news/1863/wor...2010-with-knee

真係退隊WO
mario0606 08:14 PM 06-05-10
朴周永甩臼,未必踢到頭2場
仲有巴西既米高巴斯圖斯扭親,都未知點
雙星 09:54 PM 06-05-10
車路士魔咒洛賓又傷埋
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119  ... 最後

返回主題版面