Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-07-08, 05:48 PM   #1
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
想問邊個 album 最好?

想整個 album 擺相,唔知大大有無介紹?

之前用過 fotop.net 果個 $99 plan,而家到左期諗緊續唔續。
見到雜誌成日話 flickr 同買 picasa 有幾好咁,但我覺得 flickr 個介面好似好複雜...

唔知你地用邊一隻呢? 有無意見俾細佬?

thanks
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-08, 05:51 PM   #2
Minga
God of Gamer
Je T'aime

註冊日期: May 2002
我用緊fotop $198 plan
已經三年了

舊 01-07-08, 06:10 PM   #3
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: rienno_ccw 查看文章
想整個 album 擺相,唔知大大有無介紹?

之前用過 fotop.net 果個 $99 plan,而家到左期諗緊續唔續。
見到雜誌成日話 flickr 同買 picasa 有幾好咁,但我覺得 flickr 個介面好似好複雜...

唔知你地用邊一隻呢? 有無意見俾細佬?

thanks
flickr 用tag管理方面
picasa有software integration同google整合
而且picasa買左的空間會同googlepage(website) email等同用(eg email有2gb picasa買左1gb後email就變3gb)

FLICKR hK$195一年無限空間
同下面講fotop差不多
但係點都係外國 一定唔夠fotop咁快

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-08, 05:56 AM   #4
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Hayami 查看文章
flickr 用tag管理方面
picasa有software integration同google整合
而且picasa買左的空間會同googlepage(website) email等同用(eg email有2gb picasa買左1gb後email就變3gb)

FLICKR hK$195一年無限空間
同下面講fotop差不多
但係點都係外國 一定唔夠fotop咁快
明解.....唔該晒!!!

我諗我都係會用反 fotop,因為唔駛咁多特別 function,同埋覺得 fotop 最容易用。
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Sony HDMS-S1D Digital Photo Album KKH 照相館 0 10-19-07 11:29 PM
Video Games Live Album Announced Raymondz 電視遊戲討論版 2 09-08-07 06:39 AM
NAS 做 PHOTO ALBUM? yuchai 手機資訊/電腦軟硬討論 0 08-26-07 03:58 PM

現在的時間是 12:33 AM

手機版 | APP版