Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-26-06, 09:33 PM   #1551
辦公室潛水專家
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: KIM
PM麼?
唔係呀,我個fd幫我去左你到(信和),留左我電話比一位女士,話問到價再覆我~
辦公室潛水專家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 12:20 AM   #1552
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
金大~
請問戴佩妮新碟ipenny有無賣緊?
thx~

舊 09-28-06, 12:33 AM   #1553
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 柯士甸
金大~
請問戴佩妮新碟ipenny有無賣緊?
thx~
好似一隻半隻~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-06, 12:38 AM   #1554
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
作者: KIM
好似一隻半隻~~~!
ohmyjob!!!!!!!!!!

咁有無呢隻愛的主題歌?

舊 09-28-06, 10:49 AM   #1555
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
ohmyjob!!!!!!!!!!

咁有無呢隻愛的主題歌?
古董來~~~訂都未必有!!!

舊 09-29-06, 08:17 PM   #1556
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

kim大人~有無台灣今日出~jolin個隻"唯舞獨尊"賣呀~?謝大人~/\

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 01:26 AM   #1557
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 蔡康永
kim大人~有無台灣今日出~jolin個隻"唯舞獨尊"賣呀~?謝大人~/\
未~~~!
可能過了長假後先有! 明天再覆!

舊 09-30-06, 04:19 PM   #1558
辦公室潛水專家
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
http://www.oliviaong.com/disco.html
kim哥~請問有無現貨?如無可以幫我訂嗎?我兩隻都想要!
另外,我知唔方便問價,不過都想知道大約要幾錢左右
如果有需要,我可以出黎比訂先~
辦公室潛水專家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 10:39 PM   #1559
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 辦公室潛水專家
http://www.oliviaong.com/disco.html
kim哥~請問有無現貨?如無可以幫我訂嗎?我兩隻都想要!
另外,我知唔方便問價,不過都想知道大約要幾錢左右
如果有需要,我可以出黎比訂先~
出來奉上$吧~
有!

舊 10-01-06, 01:24 AM   #1560
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
hello,

http://www.oricon.co.jp/music/release/d/638224/1/

FROM ME TO YOU/YUI

ソニーレコード SRCL-6237

日版有冇現貨?

如冇的話,我黎下訂
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-06, 07:23 PM   #1561
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Chris皇
hello,....
SOLD了~訂啦!

舊 10-03-06, 01:06 PM   #1562
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

kim哥
剛剛來看了
唔見有ipenny,燕姿隻港版都好似無...
想問幾時再返貨??

舊 10-10-06, 10:29 AM   #1563
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
http://www.books.com.tw/exep/cdfile.php?item=0020113474
天音入唔入呢隻台灣CD \\?

舊 10-10-06, 11:04 PM   #1564
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Terrier
來$吧!!!
引用:
kim哥
剛剛來看了
唔見有ipenny,燕姿隻港版都好似無...
想問幾時再返貨??
SORRY~忘了回~
燕姿隻港版一向都有~!
ipenny就明中午之後左右有!

舊 10-11-06, 05:51 PM   #1565
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

又問~
同恩第一隻碟"做自己" 有無貨~?
thx

舊 10-17-06, 11:21 PM   #1566
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
我想問如果訂外國碟訂係點計法
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-06, 07:12 PM   #1567
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
U2 & GREEN DAY - SAINTS ARE COMING
出左未~ ??

舊 11-17-06, 06:47 PM   #1568
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

黎明衛蘭衛詩係咪今日出架~?廣告話今日出~但係唔見有既~?\

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-06, 09:18 PM   #1569
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
金大~
請問鋪頭仲有冇孫燕姿的《My Story,Your Song》經典全紀錄(4CD)?

舊 11-29-06, 12:53 AM   #1570
KIM
GAF足球隊金虎拾號

忘了睇post, sorry~~~!

引用:
作者: 斯羅
我想問如果訂外國碟訂係點計法
我地打去行家問了價, tel 回覆你OK後, ,先同你收訂出ORDER~!
引用:
作者: Terrier
U2 & GREEN DAY - SAINTS ARE COMING
出左未~ ??
出!
引用:
作者: 蔡康永
黎明衛蘭衛詩係咪今日出架~?廣告話今日出~但係唔見有既~?\
已經全家總動員~~~! 仲有傻強都出埋好耐~~~
引用:
作者: 魔王
金大~
請問鋪頭仲有冇孫燕姿的《My Story,Your Song》經典全紀錄(4CD)?
要訂, 不過都係55波可能有!

舊 12-10-06, 02:05 PM   #1571
kawai
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
森山直太朗 / 有風的交叉點

請問有冇香港版or有冇入台版黎賣?

要限量盤、有中文歌詞.香港版/台版不拘.
台版要唔要訂and有冇得訂?

thx
kawai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 03:04 AM   #1572
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: kawai 查看文章
森山直太朗 / 有風的交叉點

請問有冇香港版or有冇入台版黎賣?

要限量盤、有中文歌詞.香港版/台版不拘.
台版要唔要訂and有冇得訂?

thx
要訂就快手~~~! 限量盤好快冇的~!

舊 12-14-06, 11:30 PM   #1573
賓治

註冊日期: Apr 2003
金大人, 請問東京事變下面兩隻DVD訂的話要幾錢?

Dynamite Out TOBF-5401

Just can't help it TOBF-5497

賓治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-06, 08:55 AM   #1574
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 賓治 查看文章
金大人, 請問東京事變下面兩隻DVD訂的話要幾錢?

Dynamite Out TOBF-5401

Just can't help it TOBF-5497

你上去要訂左先, 等批發出了價錢先知, 到時會問你要唔要, 先出order!

舊 12-15-06, 10:33 AM   #1575
賓治

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
你上去要訂左先, 等批發出了價錢先知, 到時會問你要唔要, 先出order!
哦, 明白, 唔好意思

賓治 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:50 PM

手機版 | APP版