Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-21-10, 12:25 AM   #1
HEYHEY
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
追女仔

小弟是毒男一名
想請問如何能將和朋友關系的女性追到為女朋友的關系?
我在想,大家又認識對方不淺,假如不是兩情相怳,應該點追到無用。
望各位哥哥姊姊指教
HEYHEY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 12:34 AM   #2
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
認識對方不淺..

人地知道晒你底勢, 難溝d wor...我覺得...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 12:59 AM   #3
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
其實呢個世界邊有咁多一見鍾情即刻兩情相悅
當然係要追返黎
你話你自己係毒男
毒到咩程度?

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 01:00 AM   #4
HEYHEY

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
認識對方不淺..

人地知道晒你底勢, 難溝d wor...我覺得...
咁即係做FRD耐左就無咩機會@@
舊 08-21-10, 01:04 AM   #5
HEYHEY

引用:
作者: 是但 查看文章
其實呢個世界邊有咁多一見鍾情即刻兩情相悅
當然係要追返黎
你話你自己係毒男
毒到咩程度?
我係唔識同女仔溝通同玩既人
舊 08-21-10, 01:21 AM   #6
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
引用:
作者: HEYHEY 查看文章
小弟是毒男一名
我在想,大家又認識對方不淺,假如不是兩情相怳,應該點追到無用。
望各位哥哥姊姊指教
食多d檸檬就可以了

加油
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 01:50 AM   #7
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
你覺得自己毒你已經唔駛追女仔了.. 無女仔會仲意毒男的.
對自己要有信心啊, 你唔毒, 係文靜

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 09:55 AM   #8
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
俾番啲自信自己先,然後再俾少少勇氣自己啦。

舊 08-21-10, 11:28 AM   #9
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
膽大、心細、面皮厚

追女仔冇攻略,唔好望一步登天,
打機都會continue啦,衰多幾次就得o架喇~!

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 11:31 AM   #10
HEYHEY

引用:
作者: singsingjai 查看文章
你覺得自己毒你已經唔駛追女仔了.. 無女仔會仲意毒男的.
對自己要有信心啊, 你唔毒, 係文靜
佩服,咁都比你搵到個positive既字眼
舊 08-21-10, 11:52 AM   #11
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
膽大、心細、面皮厚

但係衰得太多次就會棄機.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 01:21 PM   #12
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
對,好似我咁,我都唔敢亂黎
撞太多牆點都會令自信大減......
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 02:41 PM   #13
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
膽大、心細、面皮厚

面皮厚
有左佢就好辦事

舊 08-21-10, 04:57 PM   #14
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
唔係轉機就可以啦

其他人成功方式唔代表你合用
好多野要自己去試
好好努力

舊 08-22-10, 11:56 AM   #15
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
但基本上要由外表,談吐,衣著大改造(我比我家姐改造完真係易左同人溝通)

舊 08-22-10, 08:22 PM   #16
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
但基本上要由外表,談吐,衣著大改造(我比我家姐改造完真係易左同人溝通)
衣著大改造...
t-shirt算唔算問題衣著

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-10, 11:41 PM   #17
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
樓主既社交圈子會唔會只係得好少女生出現呢?
不妨試下融入一大班人既圈子(有男有女),咁樣有助溝通技巧
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-10, 11:58 PM   #18
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
衣著大改造...
t-shirt算唔算問題衣著
t-shirt唔算問題衣著

係著咩tee先係問題

舊 08-23-10, 01:11 AM   #19
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
咁即係做FRD耐左就無咩機會@@
講經驗,係... 對方心態當左你係朋友,唔容易改變...
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-10, 07:42 AM   #20
wongmspk

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
t-shirt唔算問題衣著

係著咩tee先係問題
初音teesosad

舊 08-23-10, 10:28 AM   #21
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
小弟是毒男一名
望各位哥哥姊姊指教
欲練神功....

舊 08-24-10, 09:35 AM   #22
shiro_b

註冊日期: Mar 2010
改為追求腐女如何?
(笑)

唔好話自己毒男.係其中一個興趣叫動漫.
好多男人都係毒男,但係都可以拍拖結婚生仔.
樓上有人講得好: 你幾毒先? 可唔可以毒時毒, 拍拖時拍拖, 工作時工作?
只要在毒的其他時間外正常,孝順,有良好工作,正常社交,好多女仔並唔會介意.

舊 08-24-10, 10:31 AM   #23
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

我覺得好多時,係香港話自己毒既都唔會太毒,只係一個藉口去逃避。
有時毒都可以同其他人既一個話題。

舊 08-24-10, 09:33 PM   #24
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
追剩女會唔會易上手d...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-10, 10:05 PM   #25
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
追剩女會唔會易上手d...
做剩女其中一個原因係佢地對伴侶既要求比較高喎。

論壇跳轉

現在的時間是 06:11 AM

手機版 | APP版