Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
照相館>醫生與你廷續篇 : 醫生之反擊
DCIP 06:15 PM 03-06-06
病人:「醫生,我都唔知點解會咁噪音!!」
醫生:「係? ...係呀」
病人:「而且最恐怖的係d噪音竟然係睇到而唔係聽到」
醫生:「又真係幾恐怖wor~」
病人:「醫生呀, 你唔好淨係重複我講過的說話啦! 到底有無辦法呀?」
醫生:「哦~ 你重唔去睇街症?~~~」

(嘩!! 洗唔洗咁記仇呀!!!)

病人:「唔去啦! 唔去啦!! 都係醫生您醫術高明!!!」
醫生:「唔~ 好啦, 你里個係心理病黎. 哪, 我而家唱隻歌比你聽, 然後你再一次; 睇下有無不良反應. 如果無的話就得閒唱下, 個病就自然會好啦」

(曲:Jingle Bell)
唔係1.6 唔係1.3 而家變成1.0 無得chop Tele
好鬼慘 好鬼慘 無得當Tele
好鬼慘 好鬼慘 而家無得chop相

好鬼慘 好鬼慘 失打好鬼慢
好鬼慘 好鬼慘 又要重百幾克
ISO50 三六乘二四 鏡頭差D都X街 真係囉你命

醫生:「點呀?」
病人:「幾好wor! 真係好左wor!」
醫生:「咁就好啦; 上次幫你個朋友S開左藥, 食唔食都要比錢啦! 反正對身體有益,就你食啦!」
病人:「下-------------------!」

KKH 07:37 PM 03-06-06
衰鬼~ 哩濟西藥果然重~~

恭喜~ 賀喜~ 恭喜毒D(咇)D入手~ 可喜~ 可賀~ 可喜~ 又可賀~
ZERO NEKO 07:48 PM 03-06-06
真係恭喜晒
真係好重藥性

"好鬼慘 好鬼慘 無得當Tele" 真係好鬼衰
Strider 10:24 PM 03-06-06
恭喜DCIP兄!!
果然...要來的始終要來!
萬能俠 10:47 PM 03-06-06
唱著那首改編歌的病人呀, 你的心其實是大笑著的!
樣子變成---->

就罰你花展帶佢出黎遊街!!
KTN 10:50 PM 03-06-06
個個係心理醫生/\
而且還懂催眠術
心病還需全藥醫
星期六有得見識見識
riceking 10:59 PM 03-06-06
萬能俠兄

這才是你該買的藥啊!

不夠清楚? 100% 裁放

Rice
萬能俠 11:10 PM 03-06-06
KK 後就到米王...!
惡靈退散! 惡靈退散!
(敗了金鐘一家後,銀包沒有被潮濕的天氣潤一潤, 所以.... )

返回主題版面