Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-14, 01:37 PM   #276
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
$9飛走雙牛芝堡轉魚柳bell係好事
雙牛真係難食

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 01:40 PM   #277
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
我鐘意食傷牛多d囉
無得再叫雜扒餐食
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 01:45 PM   #278
D.K.
Game Master
こなみきりえ

雙層芝士漢堡餐+魚柳包=$30=魚柳Bell Chan+雙牛芝堡 喎
仲多塊芝士

大જિંગ
大징

舊 02-05-14, 01:56 PM   #279
廢人
The One

我通常 一係bigmac+雙牛
一係 雙牛 豬日 雞 黎個雜扒
由手機版發出

此篇文章於 02-05-14 02:00 PM 被 廢人 編輯。
舊 02-05-14, 02:02 PM   #280
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
作者: 廢人 查看文章
我通常 一係bigmac+雙牛
一係 雙牛 豬日 雞 黎個雜扒
由手機版發出
big mac真係冇計
平常我叫開bigmac+bbq醬都冇戲唱

傷牛 轉 孖芝做膽唔得咩?

大જિંગ
大징

舊 02-05-14, 02:06 PM   #281
廢人
The One

轉孖芝餐無問題
但係散果個三個都無比到啖啖肉既感覺我

同埋食散包*3時又係無一個有肉既感覺
由手機版發出
舊 02-05-14, 03:39 PM   #282
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: pet3 查看文章
有d分店和我說優惠價無得走....
如果你唔走醬我打去投訴,你睇佢走唔走
老麥個熱線好快打通,用一分鐘就完成投訴,唔使同佢客氣

有樣野叫視線轉移,嘩,老麥21蚊餐轉左款呀!
無人記得老麥加價,每次老麥加價都會出唔同招數去轉移大家既視線

舊 02-05-14, 03:43 PM   #283
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
如果你唔走醬我打去投訴,你睇佢走唔走
老麥個熱線好快打通,用一分鐘就完成投訴,唔使同佢客氣

有樣野叫視線轉移,嘩,老麥21蚊餐轉左款呀!
無人記得老麥加價,每次老麥加價都會出唔同招數去轉移大家既視線

我記得
之前個早餐魚柳包餐$23.5, 今朝見$25.3

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 04:40 PM   #284
BOYBOYBOY

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
我記得
之前個早餐魚柳包餐$23.5, 今朝見$25.3
加7.3%

佢個早晨全餐就快突破30

舊 02-05-14, 05:04 PM   #285
s3b21
Insane Gamer

引用:
作者: W!LL 查看文章
魚柳包細到咁,$21餐定$9單品都唔會食
Big mac叮走平餐我反而覺得可惜,始終係唯一又平又夠飽既餐,
脆辣雞於繁忙時段要量產,炸出黎既效果令人擔心
魚柳包賣飛佛,唔准你咁話佢
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 05:06 PM   #286
s3b21

三個魚柳包=9x3=27飽了
舊 02-05-14, 05:13 PM   #287
BOYBOYBOY

引用:
作者: s3b21 查看文章
以前會係雙牛x2

舊 02-05-14, 05:22 PM   #288
草薙さん
The One

引用:
話說晚市個Double魚柳包重賣緊$24.6 (麥麥送價)
買2個魚柳包自制有同樣效果只需$18

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 02-05-14 05:26 PM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 08:24 PM   #289
s3b21

埃晚先食完翠辣雞包餐+鱼柳包=30飽了
我記得不久以前堂食特價包係8蚊我成
日特價包x2+小汽水=21飽了或特價包x2
+蘋果派+自帶水飽了
有時放假懒出去就默默送7個豬蛋6×蚊成
日食到拉肚子,而家改成魚柳包應該唔會了
舊 02-05-14, 09:45 PM   #290
怪人怪人
God of Gamer
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
+蘋果派+自帶水飽了

7個豬蛋同7個魚柳都係唔健康
呢位兄弟小心身體

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 10:23 PM   #291
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
雙牛芝堡食食下覺得好難食
變左魚柳包真係非常好

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 11:54 PM   #292
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
引用:
我頭先食完$21脆辣雞腿包餐,
都可以走醬,張單都有列明不要醬。

根本可以走醬,優惠價唔走得醬?
以前$8包又好,而家$9包又好,麥香雞我一向走醬,
幫佢慳返d沙律醬添呀。
佢話唔得叫經理出來講啦。

ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 12:46 AM   #293
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
算最飽方法係每次叫兩個9蚊包,再問佢拎杯免費水

同埋其實我地食佢d平餐咪得,佢貴果D唔食咪得,完全自我控制,冇受老麥威迫,加唔加價其實都冇咩所謂,雖則每次都幾毫子禁加,遲早有一日實去到剩係漢堡包都要20蚊個,不過唔知幾多年後

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 01:30 AM   #294
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
我今日食左
我多口問有無得走,姐姐話有
我將你單野講給姐姐聽,姐姐話邊有可能

打去投訴啦,唔好忍
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 01:40 AM   #295
JMi

註冊日期: Feb 2011
有d分店繁忙時間仲係會預先整定而唔係新式咁即叫即整旁邊等
呢種分店通常咪會無得咁custom order
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 03:39 AM   #296
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
優惠價走醬唔得?
優惠價加料都得啊

果陣$21 big mac,多醬多酸瓜多洋蔥

舊 02-06-14, 04:16 AM   #297
BOYBOYBOY

21蚊辣雞包無縮水

舊 02-06-14, 04:17 AM   #298
BOYBOYBOY

引用:
+蘋果派+自帶水飽了
原來可以咁樣叫麥麥送

另外

香港麥當勞投訴電話28807300,希望幫到你^^

2010-12-22 16:04:52 補充

顧客服務電話:0800211321

希望無改到

舊 02-06-14, 09:39 AM   #299
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: JMi 查看文章
有d分店繁忙時間仲係會預先整定而唔係新式咁即叫即整旁邊等
呢種分店通常咪會無得咁custom order
可能係咁

引用:
作者: YALIU 查看文章
我今日食左
我多口問有無得走,姐姐話有
我將你單野講給姐姐聽,姐姐話邊有可能

打去投訴啦,唔好忍
下班時去買一個試下
這包是
有包,有雞肉,有一些野菜,之後加沙律?
咁我可以單走沙律好了(我偏食的0.0/ 番茄醬沙律醬千島醬什麼都不要)

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
優惠價走醬唔得?
優惠價加料都得啊

果陣$21 big mac,多醬多酸瓜多洋蔥
唔記得幾時
我記得係芥末魚柳包餐賣20(良景 星期6/日 約下午3點到)
我說走醬
他說這樣就是普通魚柳包走醬嘛
要收回正價

還有13年7月時的巨無霸(屯門市中心,約中午12點)
我說走醬走酸瓜走洋蔥
他都說不行

還是果然不應該找年輕少女的隊去排?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-14, 09:42 AM   #300
s3b21

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
7個豬蛋同7個魚柳都係唔健康
呢位兄弟小心身體
當然分幾餐啦,魚柳包我覺得health好多,猪蛋超油超肥膩的

此篇文章於 02-06-14 09:43 AM 被 s3b21 編輯。 原因: 好煩..

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 04:42 PM

手機版 | APP版