Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 01-02-14, 10:50 AM   #226
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
將 $9 拆開來賣 仲要少塊 芝士 +個薯餅 賣廿幾(?)蚊

仲好賣過單一個$9蚊包 +薯餅
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 03:15 PM   #227
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
今日去買招財福堡既餐, 結果話新餐唔俾用大富翁 $5優惠卷....
搵笨
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 11:44 PM   #228
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
將份豬柳蛋拆出黎都可以售罄
個分別係炒蛋到,其實可能M 記都無想到咁多水魚,無預咁多蛋汁

個人真係接受唔到個全餐價

舊 01-03-14, 12:40 PM   #229
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 大破人間 查看文章
今日去買招財福堡既餐, 結果話新餐唔俾用大富翁 $5優惠卷....
搵笨
唔係wow,我尋日去食都用到
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 05:56 PM   #230
超必
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
搵笨
引用:
作者: YALIU 查看文章
我今日去食招財餐,都係唔俾用 $5優惠卷...
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 08:08 PM   #231
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: 超必 查看文章
我今日食, 買之前問左可以用先買

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 12:00 AM   #232
大破人間

引用:
作者: HIM 查看文章
我今日食, 買之前問左可以用先買
引用:
作者: YALIU 查看文章
間間分店唔同做法?
舊 01-04-14, 11:41 AM   #233
倉成武

註冊日期: Sep 2004
我昨晚食福堡餐都用到$5優惠卷,今年無利是封送?
倉成武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 01:14 PM   #234
YALIU
儲錢中...

引用:
間間分店唔同做法?
我問埋友人,都可以用到wow
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-14, 03:39 PM   #235
超必

引用:
佢玩晒...

昨晚買的時候又話唔得,

今日我買時,個經理又話得喎,真係任佢講...
舊 01-05-14, 12:28 AM   #236
大破人間

引用:
佢玩晒...

昨晚買的時候又話唔得,

今日我買時,個經理又話得喎,真係任佢講...
其實就係佢講哂.

我公司樓下間分店在之前大富翁期間連"用左麥樂會優惠就唔會送大富翁貼紙"呢D野都講得出.

我覺得根本有D分店成日誤解左贈品個玩法.
舊 01-05-14, 12:51 PM   #237
哥薩克
Game Master
んふんふ

Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
其實就係佢講哂.

我公司樓下間分店在之前大富翁期間連"用左麥樂會優惠就唔會送大富翁貼紙"呢D野都講得出.

我覺得根本有D分店成日誤解左贈品個玩法.
內部溝通不足唔出奇
好似我用宜家mr. men & lil miss果set公仔個現金券去買餐+公仔
第一次係A分店佢無問題
第二次係B分店就話張現金券叫"美食現金券"唔可以用黎買公仔

佢話唔得咪今次唔食/唔用,留番下次再問再試用囉

舊 01-05-14, 09:47 PM   #238
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
想問今次大富翁key 票係咩?

舊 01-05-14, 11:26 PM   #239
哥薩克
Game Master
んふんふ

Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: Kris 查看文章
想問今次大富翁key 票係咩?
唔係完左喇咩?

舊 01-06-14, 08:28 PM   #240
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
唔係完左喇咩?
七號係最後一日..

不過聽聞如果中左KEY 既話,個張飛仔會有D唔同@@?

舊 01-22-14, 02:13 PM   #241
超必

招財出豬堡,唔好食的;果塊豬都係配番將軍隻醬好D ...
舊 01-22-14, 11:55 PM   #242
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
招財出豬堡,唔好食的;果塊豬都係配番將軍隻醬好D ...
唯一可取就係洋蔥切絲而唔係"茸"...其他方面就......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-14, 08:50 PM   #243
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
都係牛最正常

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 10:58 AM   #244
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
係咁的,事源我因為鐘意MR. MEN and LITTLE MISS果隻MR. BUMP,
所以去M記換咗隻公仔同埋張Tasty Card(為食咭),
本身就$12/張,4月到期。
用法如下圖所示,要係A區先比錢購買,先可以用張Tasty Card"免費"換B區的食品,
我想問下大家覺得點用先比較抵?

我打算都係買個$9超值選的包,再配呢張Tasty Card的食品/飲品當係一個$21餐咁食。
http://www.mcdonalds.com.hk/ch/food/...orer-view.html

http://campaign.mcdonalds.com.hk/ch/...m_campaign=slp

此篇文章於 01-25-14 11:08 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 03:40 PM   #245
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: anyone 查看文章
都係牛最正常
我食完牛會皮膚敏感

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 03:54 PM   #246
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
係咁的,事源我因為鐘意MR. MEN and LITTLE MISS果隻MR. BUMP,
...
一向覺得2件批再+A野飲好抵 不過間唔中食就ok
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 04:25 PM   #247
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
福雞響殖民星貨已清......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 08:24 PM   #248
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: GreenTea 查看文章
一向覺得2件批再+A野飲好抵 不過間唔中食就ok
係喎,我都係睇漏咗係兩件批,唔係兩款任選。

好彩問下先。

此篇文章於 01-25-14 08:32 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 10:48 PM   #249
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
d福氣系列做到月尾?
即係呢幾日要食多轉

舊 01-25-14, 10:50 PM   #250
ko121314
Game Master

PSN  IDkollokkol
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
所以去M記換咗隻公仔同埋張Tasty Card(為食咭),
本身就$12/張,4月到期。
用法如下圖所示,要係A區先比錢購買,先可以用張Tasty Card"免費"換B區的食品,
我想問下大家覺得點用先比較抵?
我唔想食薯條又鍾意飲老麥D凍0茶, 由上期開始加左凍0茶之後
張卡我用o既次數多左超多
基本上我都係$9包 + 凍0茶 + 雪糕/2件批
或者有時都會堂飲凍0茶再叫杯大橙汁拎番屋企飲
基本上我覺得堅係抵

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 05:59 PM

手機版 | APP版