Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
AshleyYan 09:01 PM 12-14-12
作者: HON HON:
初玩就係既...

我依家都好小買碟lu.
都唔係ga〜
開得正我果範我都會買〜
Cult片喪B動畫〜
W!LL 09:15 PM 12-14-12
作者: C.Ryo:
今日係德鐡到貨日 全鐡 BATMAN 正
而家要百幾歐羅, 自我感覺當堂抵哂!
C.Ryo 09:43 PM 12-14-12
作者: W!LL:
而家要百幾歐羅, 自我感覺當堂抵哂!
直頭變咗超值
HON HON 11:28 AM 12-15-12
作者: AshleyYan:
都唔係ga〜
開得正我果範我都會買〜
Cult片喪B動畫〜
咁呢層當然LA, 我都會咁做.

不過依家真係唔會一出即買LAW, 橫掂仲有大把戲未睇.

最緊要都係家陣識揀戲黎睇.
W!LL 01:20 PM 12-15-12
Concert YY黃偉文作品展 演唱會(3Blu-Ray)

一個演唱會半個香港樂壇18年名曲盡出
歌手數量超越任何一個頒獎禮
破紀錄 3Blu-Ray 全收錄

Bonus track :世界末日的早上(李克勤) 我不會唱歌
(李克勤) 井 (張敬軒) 那邊見(swing)
回憶滿載 一炮公開

Release Date: 21 DEC 2012
作者: :

三隻Blu-ray !!!
HON HON 10:26 PM 12-15-12
是日收到既鐵盒.....

W!LL 02:03 PM 12-21-12
YY Concert blu-ray已推出 $399
C.Ryo 05:27 PM 12-21-12
入咗 YY 同向西 3D /
W!LL 07:11 PM 12-21-12
入埋向西2D+書, 呢個版就快斷貨
HON HON 06:20 PM 12-22-12
啱啱拎左隻要搵人幫手買到既靚野......

HON HON 06:23 PM 12-22-12
整多隻先.....

irismong 10:12 PM 12-22-12
今日入手物~

D碟咁樣就1300 - -
D錢真係唔值錢 =_=
W!LL 11:18 PM 12-22-12
wa, 老闆有冇平俾你
我星期五都响佢度買左千幾蚊野, 兩隻yy bd, 林憶蓮限量黑膠, 向西bd, 彭玲cd
大出血!!!
irismong 02:42 AM 12-23-12
wa, 老闆有冇平俾你
我星期五都响佢度買左千幾蚊野, 兩隻yy bd, 林憶蓮限量黑膠, 向西bd, 彭玲cd
大出血!!!
有呀~ 不過隻YY好似無你咁平, 你370?
我買完都唔記得幾錢=.=
總數1300囉
HON HON 12:44 PM 12-23-12
入埋向西2D+書, 呢個版就快斷貨
尋日入左呢個版本, 老細話大把貨......
irismong 12:55 PM 12-23-12
作者: AshleyYan:
你又知?
同我d games一樣係未開封

我d收藏~
隻羅馬浴場未有data要遲d先入~
http://c.mymovies.dk/ashleyyan
(頂頭轉wall mode會興奮d)
低俗喜劇都無 =_=
多謝你既介紹 XD
我都用緊喇~~~ 暫時只係入左1/4 = =
好多都無 =_= 要自己入 =_=
C.Ryo 03:12 PM 12-27-12
HMV JP 小遲 + Amazon US 勁遲... 同日到著, 黎個後 boxing day

Squaresoft 03:24 PM 12-27-12
HMV JP 小遲 + Amazon US 勁遲... 同日到著, 黎個後 boxing day
右上 + 左下
W!LL 07:14 PM 12-27-12
STEP UP 港版有齊3D+2D+SF喎
C.Ryo 07:41 PM 12-27-12
STEP UP 港版有齊3D+2D+SF喎
美版透白slim內盒 + 透明膠printed cover外套 + DTS NEO X 11.1 + Digital Copy, Pre-order 的話未計 shipping US$ 20 有找 /

其實因港版 step up 3 無出 3D, 先前入返美版 step up 3D 先順手訂revolution, 點知出貨仲有價減
W!LL 10:30 PM 12-28-12
日遜開箱~
日遜

柴崎幸 11:56 AM 12-29-12
日遜開箱~
日遜

套Pokemon好靚呀!雖然我唔係fans,但覺得好有收藏價值。
請問你訂要幾多錢?
C.Ryo 12:03 PM 12-29-12
日遜開箱~
勁豐收

FF BDM 正
安全地帶 得唔得? 見佢地今年30th live 出 DVD 又唔知出唔出 BD, 等下先 a
ポケモン boxset 算係史上最抵嘅日動 BD SET 鳥, 可惜對呢套無愛 /
W!LL 12:28 PM 12-29-12
作者: 柴崎幸:
套Pokemon好靚呀!雖然我唔係fans,但覺得好有收藏價值。
請問你訂要幾多錢?
淨係套比卡超退稅後未計運費約26000yen
雖然好癲, 可惜係fans見佢首次blu-ray化無計
因為係好鐘意魔女宅急便, 所以入日版, 預訂果陣扣稅做到4600yen
呢度連運費總數54xxx, 11月頭落order果陣仲係過10算
到26/12寄出後佢先扣我信用卡的話, 應該跌落破左9算了
勁豐收

FF BDM 正
安全地帶 得唔得? 見佢地今年30th live 出 DVD 又唔知出唔出 BD, 等下先 a
ポケモン boxset 算係史上最抵嘅日動 BD SET 鳥, 可惜對呢套無愛 /
安全地帶畫面都幾清, 無乜雜訊, 可惜條聲得LPCM 2.0 (48/16)
呢隻我先買左日版雙Live CD, 已經覺好好聲, 覺得隻BD版再靚聲小小啦
新果隻DVD版都要7900YEN, 買唔落手...見唔係環球出, 唔知出唔出BD
安全地帶學埋香港演唱會D衰野, 一出唔係一次過DVD/BD出哂

ps. 你隻mr children blu-ray幾錢左右?
C.Ryo 01:02 PM 12-29-12
其實安全地帶/玉置今年成立自己label, 新野比 sony 発行隻 2010 live 先被舊公司復活做 BD

新 DVD 都係得 PCM 2.0 ... 係166分鐘足本 ... Sony 會出 BD 掛 等...

- MC淨碟 5493 隻羊, 我等到 12月中 sale 先入, 成張單淨碟價再回贈共 16% coupon
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後

返回主題版面