Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-11-04, 08:11 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
秋官效應

真係唔到你唔信....呢兩日個股趺到咩咩

秋官好心唔好拍劇啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:23 PM   #2
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
你又唔好老屈-.-

舊 03-11-04, 08:23 PM   #3
Hikaru
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
唔明:@_@":
Hikaru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:24 PM   #4
歸蝶
Insane Gamer
信~長~妻

註冊日期: Mar 2004
Re: 秋官效應

引用:
Originally posted by javaj :
真係唔到你唔信....呢兩日個股趺到咩咩

秋官好心唔好拍劇啦
秋官拍劇前一定買咗期指趺~~~~\
歸蝶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:24 PM   #5
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
上次非常外父時到第十一集才跌啊.... 干他事???

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:24 PM   #6
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by Hikaru :
丁蟹

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:24 PM   #7
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
Originally posted by Hikaru :
傳說0既"丁蟹效應"
秋官一有戲出10次有9次個股市都會跌

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:25 PM   #8
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
應該死少左人架啦\
好多人見到有佢做電視劇
可能已經第一時間脫手\

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:26 PM   #9
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by vov430 :
傳說0既"丁蟹效應"
秋官一有戲出10次有9次個股市都會跌
"非常外父"無咩事呀

應下個話題先
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:27 PM   #10
vov430
黑色疾風丸

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :
應該死少左人架啦\
好多人見到有佢做電視劇
可能已經第一時間脫手\
所以米次次跌law

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
舊 03-11-04, 08:28 PM   #11
歸蝶
信~長~妻

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :
應該死少左人架啦\
好多人見到有佢做電視劇
可能已經第一時間脫手\
佢的電視劇出街前脫手,出街時再買~~~~/
舊 03-11-04, 08:28 PM   #12
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
應該死少左人架啦\
好多人見到有佢做電視劇
可能已經第一時間脫手\
睇完呢篇野d人又去放

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:30 PM   #13
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
引用:
所以米次次跌law
呢o的係咪就係恐慌性拋售 ?

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:33 PM   #14
vov430
黑色疾風丸

Re: Re: 秋官效應

引用:
Originally posted by 歸蝶 :

秋官拍劇前一定買咗期指趺~~~~\
唔會啦
係電視台決定播出日期加ma
唔係你古6叔d身家係邊度來

今天是好日子嗎?
舊 03-11-04, 08:35 PM   #15
MΛkubeX
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2003
萬四跌到萬3...跌左幾日
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:37 PM   #16
歸蝶
信~長~妻

Re: Re: Re: 秋官效應

引用:
唔會啦
係電視台決定播出日期加ma
6叔d身家係秋官引發的股災而來~~~/
舊 03-11-04, 08:37 PM   #17
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
今次佢又性丁呀?

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:39 PM   #18
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
令我諗起peter wong效應.....
d2日歐聯.....

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:46 PM   #19
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

Re: Re: Re: 秋官效應

引用:

做主持悅v奶賺回來的/\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-11-04, 08:50 PM   #20
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今次真得幾嚇人.....
星期一仲升緊架,收市升一百點....因為當晚8點先播丫.....
翌日跌百七點.....(有冇禁邪....?)
星期三仲跌多二百點....
有冇人知今日升定跌.......XDDDDD~?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 08:52 PM   #21
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今日
恆生指數 13,024.0596 -190.14

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-11-04, 09:00 PM   #22
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
又跌二百點.....=.="
套劇有排做喎XD

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 09:03 PM   #23
流浪者
Banned
除左打,咩都唔色

唔好迷信啦
流浪者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 09:05 PM   #24
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
真係有D野~唔到你唔信

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-04, 09:07 PM   #25
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
會唔會係撞正財爺ge財政報告,所以股市先會跌啊?!
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:53 PM

手機版 | APP版