Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-08, 10:28 AM   #476
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 小草 查看文章
係真唔係呀
有錢賺ge game 都唔返貨
定係日本果邊都冇貨俾@@
係因為始終買正版嘅人唔多
(根本玩rrrr嘅人始終先係多數 )
所以賣nds game好難有得賺,而且好易坐死貨

咁d鋪頭邊敢入咁多game返咁多貨!?

舊 07-03-08, 11:49 AM   #477
Surmounting
Junior Member

註冊日期: Jun 2007
呢隻要玩 好煩
應該引到唔少人買老正先係
Surmounting 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-08, 11:52 AM   #478
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
係因為始終買正版嘅人唔多
(根本玩rrrr嘅人始終先係多數 )
所以賣nds game好難有得賺,而且好易坐死貨

咁d鋪頭邊敢入咁多game返咁多貨!?
搵人響日本買會唔會平d? (如果有fd去日本)
3字頭真係貫唔落手

舊 07-03-08, 11:53 AM   #479
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: Surmounting 查看文章
呢隻要玩 好煩
應該引到唔少人買老正先係
d人寧願煩都唔願出$$$呢......

舊 07-03-08, 12:18 PM   #480
siuj
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code0361 6087 4807
引用:
d人寧願煩都唔願出$$$呢......
無錯... 叫佢地比人賺 $1 都唔願...

舊 07-03-08, 05:02 PM   #481
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
已經加左價!?
......考慮下好無今日去買定多餅先
其實都唔算係加左價...
上星期三四左右佢地都係標價 $319
係咁啱你入手果日佢地將價錢下調到$299
之後又轉返原價黎賣啫

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-08, 05:03 PM   #482
Ayumania
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
卒之嚮另一個GAME網訂左... $299
早知上星期嚮188買啦... 真係捉蟲...

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-08, 05:56 PM   #483
奧羚o
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
現在已經沒有了嗎?

個人blog,得閒坐低飲杯茶,食個包啦~
http://kesski.net
奧羚o 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-08, 06:45 PM   #484
arnoldyuhin
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
有冇人知邊度有貨
我係沙田問左幾間,唔係冇就330,380

TETRIS:794221 620873 AC name: DARKSOUL code: 0473-0579-8393
pokemon: arnoldyuhin/アーノルド/3565 6144 2096
JUS: arnoldyuhin/XdarksoulX/0129 6999 9812 大亂鬥: arnoldyuhin/アーノルド/3995-6109-7079
arnoldyuhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-08, 09:22 PM   #485
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
大合奏!バンブラDX 「ピエトロの旅立ち」

God knows...をバンブラDXで作ってみた

【バンブラDX】FF6「あの日から…」

バンブラDX フェルガナの誓い(Ys3) バレスタイン城

「激突!グルメレース」(「星のカービィSDX」より)

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-08, 01:45 AM   #486
raver_leung

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code4768 7407 4078
PSN  IDraver_leung
XBox Live GamertagRaverLeung
今日問左一間係大GAME先入既GAME SHOP(因為佢係靠 為生)
佢都冇入!仲問我DL唔到咩~~仲咩仲玩正
SO SAD

邊到仲有貨..想問!
因為星期六去一去碰運氣

: EX VS, MK7

半放棄中: UNCHARTED 3, TOX
預定購入: --

此篇文章於 07-04-08 01:47 AM 被 raver_leung 編輯。
raver_leung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-08, 02:48 PM   #487
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: raver_leung 查看文章
邊到仲有貨..想問!
因為星期六去一去碰運氣
尋日見信和地下仲有,但要$329
另外見報價網話尋日188都仲有,$315喎...

舊 07-30-08, 06:30 PM   #488
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
之前搬屋無得上網,原來買貴咗添…
$335入手…,好彩有叫間SHOP計平D先無咁傷。

第一次玩,覺得都幾難玩。
"唱K"個DEMO我求其唱都有42%…

演奏個DEMO係動畫"我們這一家"的ED好有親切感~!

唔知宜家有咩唱值得DOWNLOAD?
我比較鐘意動畫歌(MACROSS F)JPOP如AYUMI HAMASAKI,UTADA HIKARU,NAMIE AMURO…

舊 07-30-08, 08:08 PM   #489
wiidesu

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
之前搬屋無得上網,原來買貴咗添…
$335入手…,好彩有叫間SHOP計平D先無咁傷。

第一次玩,覺得都幾難玩。
"唱K"個DEMO我求其唱都有42%…

演奏個DEMO係動畫"我們這一家"的ED好有親切感~!

唔知宜家有咩唱值得DOWNLOAD?
我比較鐘意動畫歌(MACROSS F)JPOP如AYUMI HAMASAKI,UTADA HIKARU,NAMIE AMURO…
請問你邊度買 $335 呢?
我今日去 Hotline 仲係 $358...

50% PS3 | 50% NDSL
wiidesu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-08, 11:55 PM   #490
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: wiidesu 查看文章
請問你邊度買 $335 呢?
我今日去 Hotline 仲係 $358...
一街之隔的達群。

舊 07-30-08, 11:59 PM   #491
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
我星期日在先達地下買到$290,仲未買的可以睇睇。
$300以上的GAME我是絕不買的。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-08, 02:51 PM   #492
Francisau100
Game Master
大名

註冊日期: Apr 2005
死啦, 一排無上, 多左咁多歌, 我要準備買多隻game啦...
依家又咁貴.....唉......大獲

MU GO GO GO!!

學習攝影! A99+2470+50.4+85.4+70300
Francisau100 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
[器材] 窮人恩物: AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR 劍路 照相館 12 11-21-07 11:18 PM

現在的時間是 03:26 AM

手機版 | APP版