Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-28-13, 07:46 PM   #901
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: GateHacker 查看文章
地址呢
PM咗俾你
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-13, 09:25 PM   #902
gotoho
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
係咁比NPC倒米
有次用3妖精NPC 結果未打完boss唔夠錢復我自己
gotoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-13, 09:45 PM   #903
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: gotoho 查看文章
係咁比NPC倒米
有次用3妖精NPC 結果未打完boss唔夠錢復我自己

我第一次打石像時唔識點打,結果3個NPC死哂,復活復到冇哂錢,最後我都死埋,continue倒數時我方隻石像打死左Boss,結果順利過左版。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-13, 11:08 PM   #904
kitboys
Junior Member

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: 野良猫 查看文章
PM咗俾你
PM埋俾我, thx
kitboys 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 06:03 AM   #905
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
係咪Amazon太勁呢....?
一條友試打第一次古龍,剩係用幻影陣+飛鳥文化アタック就轉贏左...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 08:40 AM   #906
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
一條友試打第一次古龍,剩係用幻影陣+飛鳥文化アタック就轉贏左...
你對田中大姐太有愛m9
話時話,大地一擊對古龍係咪比轉轉團仲冇效率?a
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 09:08 AM   #907
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: dust11 查看文章
尋日拎左隻PSV版
用戰士好似玩緊隴村正咁
好玩過法師好多
我都唔見你ONLINE既
攪到我SOLO左一日
隻戰士爆埋最後一個難度
得返混沌迷宮未爆
而家努力爆曬6隻NORMAL
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 09:09 AM   #908
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
可以教下我點用嗎
我用完戰士玩AMAZON好唔慣
地上戰硬直好大
係咪每次打完就要用回避CANCEL 硬直
舊 07-29-13, 09:20 AM   #909
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: mouseccy 查看文章
可以教下我點用嗎
我用完戰士玩AMAZON好唔慣
地上戰硬直好大
係咪每次打完就要用回避CANCEL 硬直
狂暴到最高就砍得超快架啦
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 09:24 AM   #910
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
亞媽真係好堅
技能配合度又高
明明係隻dps職但係擋完又無敵兩秒
戰士都冇咁既福利

舊 07-29-13, 09:33 AM   #911
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
亞媽真係好堅
技能配合度又高
明明係隻dps職但係擋完又無敵兩秒
戰士都冇咁既福利
戰士感覺係做TANK
技能都係吸怪同加防多
不過好似冇人咁玩
我自己就算裝左都冇試過用吸怪同幫隊肉承受攻擊
舊 07-29-13, 09:37 AM   #912
Sar8
The One

可能要混沌迷宮有用掛...
好似話D怪會去到百幾lv

況且好多職唔係秒就係大量控場
冇乜幾何要戰士擋...
王又唔係非戰士不可的地步....

舊 07-29-13, 09:48 AM   #913
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
梅杜莎係咪入房拎寶箱就一定打唔死?

試左幾次都係拎完寶箱後隻梅杜莎無血都會走佬

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 10:03 AM   #914
Sar8
The One

應該打唔死
試過剩返丁屎咁多伕1去一野秒佢
佢都閃返入去走左

舊 07-29-13, 10:29 AM   #915
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
你對田中大姐太有愛m9
話時話,大地一擊對古龍係咪比轉轉團仲冇效率?a
我主力升電鋸同地上迴旋斬,一定有效率過一擊
其實我打得好冇技巧,成日想擋招開無敵,但d同伴一堆招炸埋黎乜都睇唔到

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 10:35 AM   #916
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
用戰士用到好悶....咁如果開第2個角色係咪要開新save, 同重新侷住offline打9關?

舊 07-29-13, 10:36 AM   #917
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: SunSunny 查看文章
用戰士用到好悶....咁如果開第2個角色係咪要開新save, 同重新侷住offline打9關?
酒場開過新一個 寫住作成就得

舊 07-29-13, 11:17 AM   #918
Sar8
The One

引用:
我主力升電鋸同地上迴旋斬,一定有效率過一擊
其實我打得好冇技巧,成日想擋招開無敵,但d同伴一堆招炸埋黎乜都睇唔到
非必要都唔係好想開4打

呢類型遊蕩人數最適合都係2>3>1>4

舊 07-29-13, 11:23 AM   #919
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
一個SAVE可以開16個人
但係開新人就要由頭打過
好彩
開新人可以用返D同伴
你開新人長期開住3隻高LV同伴
基本上全場企係到都幫你攪惦個大佬
舊 07-29-13, 11:26 AM   #920
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
非必要都唔係好想開4打

呢類型遊蕩人數最適合都係2>3>1>4
點解呢?
我唯一覺得多人唔好就係D人成日拉版
隻GAME個指示做得一般
人多時
用近戰打打下成日唔知自己去左邊
周圍又怪又自己同伴, 一堆特效放出黎
舊 07-29-13, 11:35 AM   #921
Sar8
The One

4人其實就係混亂
以前玩三國戰紀D場地比而家仲要細D,D怪判定,AI都麻煩好多
但係呢隻4人特效比較多,所以我都係3個人頂盡就算

舊 07-29-13, 12:00 PM   #922
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
戰士一D都唔悶囉

攻擊力輸出自己知自己事,因為大多BOSS都係牛高馬大頭頂天花板,打BOSS最高效益果招只有空中轉轉劍,地下有HIT POINT唔係唔打得,只絕大多數都係被打位黎
起盾好似好好玩,其實只係睇落好玩,因為好多野都係擋唔到,BOSS大招唔好講,小至一隻喪屍仔可以擋擋下俾人指令投咁捉住左

初期真係初心向,去到後期完全係上級向,特別係同人組團打果時,一個二個拉版遠攻,真係跌左把劍的話唔過MAP你都唔駛詣意攞得返(死左都得既),畫面咁細仲要鬼死咁亂,埋身打BOSS永遠睇唔到自己做緊乜,因為你個位置永遠係爆發原爆點,入左去你都冇招可以自己飛返出黎,我打EDF都冇咁愁
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 12:11 PM   #923
Sar8
The One

矮人硬到好似舊石頭咁
天生加防 -50% 傷害 指定傷害下硬漢
O果招錘地應該係三職之中威力同實用性最高
空手下一樣有攻擊力
配合百北百裂拳配合%狀態都幾好用

舊 07-29-13, 12:15 PM   #924
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: teealpha 查看文章
戰士一D都唔悶囉

攻擊力輸出自己知自己事,因為大多BOSS都係牛高馬大頭頂天花板,打BOSS最高效益果招只有空中轉轉劍,地下有HIT POINT唔係唔打得,只絕大多數都係被打位黎
起盾好似好好玩,其實只係睇落好玩,因為好多野都係擋唔到,BOSS大招唔好講,小至一隻喪屍仔可以擋擋下俾人指令投咁捉住左

初期真係初心向,去到後期完全係上級向,特別係同人組團打果時,一個二個拉版遠攻,真係跌左把劍的話唔過MAP你都唔駛詣意攞得返(死左都得既),畫面咁細仲要鬼死咁亂,埋身打BOSS永遠睇唔到自己做緊乜,因為你個位置永遠係爆發原爆點,入左去你都冇招可以自己飛返出黎,我打EDF都冇咁愁
引用:
矮人硬到好似舊石頭咁
天生加防 -50% 傷害 指定傷害下硬漢
O果招錘地應該係三職之中威力同實用性最高
空手下一樣有攻擊力
配合百北百裂拳配合%狀態都幾好用
咁睇法戰士真係超絕大穴…

此篇文章於 07-29-13 12:22 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 12:20 PM   #925
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
打醬油首選 ELF

打 BOSS 做曲射廚就得

得閒拎把刀仔玩背刺亦得

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 04:11 PM

手機版 | APP版