Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-24-13, 09:10 AM   #576
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
打到第4定第5= =....
已經瞓左...

照咁睇之後有版友講lv. 35係最高....
咁其實都好易升LV....= =....
即係叫我們不斷開新人去升等刷S 裝- -!?

BTW, 刷裝我唸都會幾頭癢...SKILL 隨機出...哈

舊 07-24-13, 09:11 AM   #577
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
已經瞓左...

35唔係normal最高咋咩?
完左之後開新難度個限制LV就會提高

同埋理論上真係要刷野,點睇都係開最高難度打混沌
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 09:20 AM   #578
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
已經瞓左...

BTW, 刷裝我唸都會幾頭癢...SKILL 隨機出...哈
刷裝應該多去求神~w

祈禱的效果感覺滿不錯(純感覺)
之前祈禱一次武+盾的
接下來就打到s級和一些不錯效果的.

舊 07-24-13, 09:23 AM   #579
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
點錯左一次應該未至於要砍掉重練
但要求完美進度又唔遠的話,開隻新的也是件好事..

說到故事進度也是一個麻煩事..
所有角色的進度都是分開算..
每次開新角又要重新打起..
其實統一用玩家的最新進度也不會是壞事嘛.
.反正裝再強,lv1去打後期的迷宮也只是吃力不討好..
還是要回頭練一下..

每次開新角又要重新打過故事真的有點煩..
如你所有game似你咁講玩一隻角色就夠啦
所有online game,都係獨自lv架啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 09:41 AM   #580
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
點錯左一次應該未至於要砍掉重練
但要求完美進度又唔遠的話,開隻新的也是件好事..

說到故事進度也是一個麻煩事..
所有角色的進度都是分開算..
每次開新角又要重新打起..
其實統一用玩家的最新進度也不會是壞事嘛.
.反正裝再強,lv1去打後期的迷宮也只是吃力不討好..
還是要回頭練一下..

每次開新角又要重新打過故事真的有點煩..
我打 mh 男女角各一進度重新打之餘仲要唔共通倉庫係唔係仲煩??
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 09:45 AM   #581
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
錢同裝備有得共用真係已經very gd
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:02 AM   #582
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
故事有EXP
打故事順便升LV VERY GD

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:08 AM   #583
tinemail
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
睇返大家的評價睇黎都幾好
其實佢有返d&d水準已經好好了

唔知今日行版會唔會偷跑呢?
係藍店訂了
等到好心急
tinemail 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:09 AM   #584
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
請問美版咩時候出?
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:18 AM   #585
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
早知香港有得賣
我就唔去日本訂
2月訂到而家
都仲未出貨><
大家都已經打緊了
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:18 AM   #586
shinnogard
Insane Gamer
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
引用:
作者: KubrickS 查看文章
請問美版咩時候出?
好似8月5日?

舊 07-24-13, 10:22 AM   #587
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: KubrickS 查看文章
請問美版咩時候出?
8月6號出英文版
不過日版都有英文語音
應該聽得明
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=791
舊 07-24-13, 10:22 AM   #588
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
引用:
作者: 小嘉 查看文章
如你所有game似你咁講玩一隻角色就夠啦
所有online game,都係獨自lv架啦

以小老餅咁多年打機睇法 action game 既耐玩性就係不斷重複吧...

況且而家隻街機三國都係逐隻逐隻角色去練 (冇玩過可能錯 XD)
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:23 AM   #589
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: mouseccy 查看文章
早知香港有得賣
我就唔去日本訂
2月訂到而家
都仲未出貨><
大家都已經打緊了
香港有得訂日版是正常吧

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:31 AM   #590
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: pet3 查看文章
香港有得訂日版是正常吧
我係AMIAMI訂
有AMIAMI專屬卡套+一定有書
香港訂
間間都唔SURE有書
舊 07-24-13, 10:46 AM   #591
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
我係AMIAMI訂
香港訂
間間都唔SURE有書
咁你就要預左等好幾日吧
分分鐘慢一星期

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:47 AM   #592
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
我係AMIAMI訂
香港訂
間間都唔SURE有書
個人覺得都係個句啦...
訂game 通常都係為左特典 / 唔洗周圍搵, 因為一定有game

當然, 妳訂得就唔好唸偷跑寄出, amiami, hmv 好多大鋪都係發售前一日先寄出,
為左正日玩家就收到(指日本)....而香港的話...等正日到, 再等寄返黎...
基本又要多3日...下星期一吧...

我自己訂game 都係為特典, 有好多game有時都係大家玩左排先到...
唔好咁心急啦....始終日本個面唔係正日...

下個月個隻ro 我係hmv 訂左, 都唔預正日收到...

舊 07-24-13, 10:47 AM   #593
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: pet3 查看文章
咁你就要預左等好幾日吧
分分鐘慢一星期

都冇所謂既
打多幾日機戰先
岩岩講完就收到EMAIL通知俾錢出貨

此篇文章於 07-24-13 10:51 AM 被 mouseccy 編輯。
舊 07-24-13, 10:49 AM   #594
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
個人覺得都係個句啦...
訂game 通常都係為左特典 / 唔洗周圍搵, 因為一定有game

當然, 妳訂得就唔好唸偷跑寄出, amiami, hmv 好多大鋪都係發售前一日先寄出,
為左正日玩家就收到(指日本)....而香港的話...等正日到, 再等寄返黎...
基本又要多3日...下星期一吧...

我自己訂game 都係為特典, 有好多game有時都係大家玩左排先到...
唔好咁心急啦....始終日本個面唔係正日...

下個月個隻ro 我係hmv 訂左, 都唔預正日收到...
RO 我放棄日版了
佢轉頭又出中文版
舊 07-24-13, 10:54 AM   #595
simonc

註冊日期: Feb 2005
有沒有人提供行日貨源的地方

舊 07-24-13, 10:56 AM   #596
Game Master
ChiHaNa

引用:
RO 我放棄日版了
佢轉頭又出中文版
hmv條裙好靚 030/

我唔係為左打小惡魔...本來打算無視

舊 07-24-13, 10:57 AM   #597
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
有攻略 post 未
第五關圖書館中間間房入面個箱要踩咩制開

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:59 AM   #598
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
響日本訂其實都冇乜問題,都只係訂果個時間點差別之嘛

講真呢隻有幾搶手人家知,但有冇行就唔到月頭都唔知
響香港舖訂的確可以訂到日版GAME,匯率同炒價接受到就得

所以由此至終都冇話響日本訂係有問題,如果唔係月頭公佈有行日,大家隨時愁緊實體香港賣$800入唔入手都似,自己響日本訂左就愉悅睇人響街度搶貨
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 11:00 AM   #599
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
引用:
8月6號出英文版
不過日版都有英文語音
應該聽得明
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=791
唔該晒兩位﹗

係驚MENU入面同裝備資料睇唔明
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 11:25 AM   #600
Game Master
ChiHaNa

講開咁講...

法師係所有game 入面, 水風魔法都係最勁, 係咪我錯覺呢- -...
呢隻都係咁....= ="

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 08:27 PM

手機版 | APP版