Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 44 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 
收藏品討論版>S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.3
Eternal Wind 10:12 PM 04-25-19
十年等待,FB成千銀徵,食下花生算
GN00508771 04:49 PM 04-26-19
雖然炒起哂
但貌似有唔少人不滿佢腳鏈個位
Sito 05:55 PM 04-26-19
作者: GN00508771:
雖然炒起哂
但貌似有唔少人不滿佢腳鏈個位
炒到咁竟然都有唔少人買左XD
赤兵尉SETH 07:21 PM 04-26-19
作者: Sito:
感覺炒家已由主力mb轉戰shf,拉打marvel龍珠個個月出幾隻大把嘢炒
shf兩隻新蜘蛛仔已經無得訂, 精扭都好似無開............

日森連sic都可以無埋, 但amiami仲有
怪盜小G 03:38 AM 05-17-19
MK-85笨大120%會出齊石版
Reishin 09:41 AM 05-31-19
https://tamashii.jp/item/12967/

真骨彫小野寺Kuuga

乜原著套甲真係"令"D嘅咩
赤兵尉SETH 08:24 PM 06-14-19
今日經過深水埗精品,見惡布歐同浪人做特價( 499 & 3XX )
正想聯絡朋友有無興趣時 有位大叔已經掃晒全部貨,仲問店員其他分店有無存貨...
就係多得呢d人 玩家只可以捱貴玩具
ゆうたろう 02:57 PM 07-12-19
祝え!
SHF WOZ訂貨已取。
終於齊集三子。

.
怪盜小G 03:36 AM 11-22-19
https://tamashii.jp/marvel/endgame/#Ironman_85_fb

好彩無買85同隊腸
Reishin 09:44 AM 11-22-19
作者: 怪盜小G:
https://tamashii.jp/marvel/endgame/#Ironman_85_fb

好彩無買85同隊腸
IM都係無啪手指…
Iron-spider隻爪改靚咗,又有手套
Rance 09:51 PM 11-22-19
訂唔到Rescue Armor...
隊長都係孩佬正好多唔買
ゆうたろう 12:31 PM 02-07-20
Shf Zero One入手。

怪盜小G 08:32 PM 07-04-20
笨大你仲想出幾多隻MK-85

岩岩買完你又整隻啪手指版
C.Ryo 09:53 AM 07-05-20
笨大:啲媽寶奶̶粉̶licence咁貴,梗係要出多幾個款啦
赤兵尉SETH 12:26 PM 07-16-20
笨大愈黎愈親共

Rance 03:13 PM 07-16-20
全世界可以開發嘅大市場得支那國,支那偷左咁多年技術開始追過佢地,咁緊係快快趣趣入去霸左個龍頭先
J+1 12:29 PM 11-27-20
有中線更易畫圖

由手機版發出
ゆうたろう 10:21 PM 02-13-21
SHF SABER入手。

.
Reishin 12:09 AM 02-14-21
作者: ゆうたろう:
SHF SABER入手。

.
量產版Saber把劍啲銀色變咗灰色成型色
明明個官方review果陣仲係上咗銀
免責聲明幾屈機
C.Ryo 10:54 AM 02-14-21
笨大貨不對版唔奇,呢隻仲要賣特價…
今日又開訂暈限Dragonic Knight, 版就全隻上銀油劍都有上, 暈限收貴啲應該會做足嘅
(更新咗官圖劍都係灰膠,主體性都唔係全上色銀
月尾又會公開真骨dark kiva
亍 ◣ 05:26 PM 09-25-21
發覺呢幾年既超人已經唔識形容...

C.Ryo 09:29 AM 09-26-21
上年咸蛋 Z 唔錯丫,今年偽Tiga開頭唔太好睇,唔知之後再變原創form之後會唔會有起色啦
ゆうたろう 01:32 PM 12-31-21
2021年總結。
前幾日蜘蛛俠到手,
相中呢堆全部都係今年2021年買,
所以嚟個大總結。

.
ゆうたろう 06:46 AM 02-27-22
SHF Kamen Rider Revi & Vice入手。
再加多隻SHF菲利第四型態。

例牌一年一度拉打主役基本Form,
今年就變咗兩隻喇。

見隻菲利平平地就買咗,踩埋入SHF龍珠坑,
呢隻明明係娜美星編嘅菲利,
但都畀埋天使圈,我就唔加個天使圈上去喇。

Woo-Oh!Woo-Oh! Just Revice!

亍 ◣ 09:27 AM 02-27-22
望落質感唔錯

第一 ... 4 44 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 

返回主題版面