Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-13-10, 09:09 AM   #101
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
求命~~
係香港邊度有得買呀~~
http://tianshipound.taobao.com/?sear...i_type=#anchor

個d車呀~~
咁似國產的~~~

此篇文章於 11-13-10 10:05 AM 被 0001 編輯。
0001 目前離線  
舊 11-13-10, 02:16 PM   #102
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
入左B-3了
淘大百一蚊

好耐無玩HGUC, 腰侯居然係軟膠
主要夾口只係肩膊
9菜呀!!! FL仲未見有.........

KIM 目前離線  
舊 11-13-10, 04:31 PM   #103
apc
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
小弟剛入了MG 00Q, 但發現LED (另付), 請問可以去那裏找到GN-DRIVE LED?

會有代替品嗎?

2. 每個人心中都有一個天坪, 你對人好d, 個天坪就有credit, 相反亦然...負數太勁就會反枱...
3. 每件事都可以有好多角度去睇...真係退一步, 海闊天空...有問題, 退一步去睇, 會有更好的解決方法...
apc 目前離線  
舊 11-13-10, 04:34 PM   #104
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: KIM 查看文章
9菜呀!!! FL仲未見有.........
FL不是$120嗎?

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線  
舊 11-13-10, 04:44 PM   #105
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: apc 查看文章
小弟剛入了MG 00Q, 但發現LED (另付), 請問可以去那裏找到GN-DRIVE LED?

會有代替品嗎?
有冇買exia?

舊 11-13-10, 04:50 PM   #106
apc

引用:
作者: 秋山澪 查看文章
有冇買exia?
無~ 呢隻好似要兩粒...

2. 每個人心中都有一個天坪, 你對人好d, 個天坪就有credit, 相反亦然...負數太勁就會反枱...
3. 每件事都可以有好多角度去睇...真係退一步, 海闊天空...有問題, 退一步去睇, 會有更好的解決方法...
apc 目前離線  
舊 11-13-10, 04:51 PM   #107
ゆり

引用:
exia都係2粒

舊 11-13-10, 04:52 PM   #108
apc

引用:
個盒有張應購証, 問你買幾多粒.

700YEN一粒, 郵送料120YEN.

不過小弟身在香港....

apc 目前離線  
舊 11-13-10, 04:52 PM   #109
apc

引用:
exia都係2粒
一前一後?

apc 目前離線  
舊 11-13-10, 04:53 PM   #110
ゆり

引用:
一前一後?
you right

舊 11-13-10, 04:54 PM   #111
apc

700YEN, x2...

嘩, 半隻00Q!!

apc 目前離線  
舊 11-13-10, 04:56 PM   #112
ゆり

引用:
700YEN, x2...

嘩, 半隻00Q!!
笨大戰術

同有料dlc同理

舊 11-13-10, 04:57 PM   #113
apc

引用:
笨大戰術

同有料dlc同理
無土炮補品

apc 目前離線  
舊 11-13-10, 04:58 PM   #114
ゆり

引用:
無土炮補品
有冇能力自制?

舊 11-13-10, 05:00 PM   #115
apc

引用:
有冇能力自制?
未試過.

不過可以去鴨尿街行下.

apc 目前離線  
舊 11-13-10, 05:01 PM   #116
apc

引用:
無土炮補品
諗住出左咁多隻, 會有土炮補品~

apc 目前離線  
舊 11-13-10, 05:14 PM   #117
apc

引用:
未試過.

不過可以去鴨尿街行下.
放唔到3V電, 咁係咪要兩隻1.5V呢?

apc 目前離線  
舊 11-13-10, 07:00 PM   #118
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
FL $106....in hand!

KIM 目前離線  
舊 11-14-10, 01:30 AM   #119
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 0001 查看文章
咁似國產的~~~
唔係呀....壽屋的~~
我唔知邊度有壽屋d野買~~
係旺角搵0左好多間都冇~~
唔好記住我 目前離線  
舊 11-14-10, 01:31 AM   #120
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
唔係呀....壽屋的~~
我唔知邊度有壽屋d野買~~
係旺角搵0左好多間都冇~~
因為國產有出1-4....
個樣一樣的....

0001 目前離線  
舊 11-15-10, 12:08 AM   #121
唔好記住我
嗚~~

我知呀~(我買0左 )~~~

我想搵個d車呀~~好正~~
如果搵唔到真係要係大陸買.......
不過都係正版,但.....人仔宜家好貴呀....
唔好記住我 目前離線  
舊 11-15-10, 12:14 AM   #122
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
笨大戰術

同有料dlc同理
唔知會唔會出部特別版

舊 11-15-10, 12:15 AM   #123
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 怪人 查看文章
唔知會唔會出部特別版
出一個可以爆 QS 的版本

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 11-15-10, 01:00 AM   #124
唔好記住我
嗚~~

引用:
作者: GN00508771 查看文章
出一個可以爆 QS 的版本
所以唔急買住...
唔好記住我 目前離線  
舊 11-16-10, 12:44 PM   #125
vvin567

註冊日期: Nov 2006
請問大大那裡有高達mg的水貼賣呢/.\
小弟想買多張怕失手
但都找不到
vvin567 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 23 - 請轉到 VOL. 24 繼續討論 阿聰 體育版 2579 06-20-09 05:00 PM
Bandai 模型討論區 Vol.18~**MG新作:10月23日∞ジャスティス**12月下旬シナンジュ Ver.Ka 呂鳳仙 收藏品討論版 1004 10-16-08 06:06 PM
Bandai 模型討論區 Vol.13 ~ kog 收藏品討論版 1003 12-29-06 06:40 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.23 [ ~CLOSED~ 請到VOL.24繼續討論 ] 啤梨王子 球會討論區 1001 12-26-06 12:56 AM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM

現在的時間是 10:45 AM

手機版 | APP版