Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 781 1281 1681 1731 1771 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1791  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
the fool 01:18 AM 01-23-20
又係蘋果搞到要延長維護
想問下各位師兄打到邊?
小弟暫時15(今晚應該會打到20),一日20關左右應該會輕鬆過上次(上次好似一日要打30左右?)
GN00508771 01:15 PM 02-01-20
セイバーオルタのモーション再改修&新宿霊衣実装
the fool 01:31 AM 02-02-20
新鯖睇樣暫時無乜興趣
又有新絆禮...仲差15xx
作者: GN00508771:
セイバーオルタのモーション再改修&新宿霊衣実装
仲有直感強化
the fool 01:52 AM 02-05-20
終於打完仲唔到今次都係要打到最後一日先打得完
雖然今次最吸引係大量絆同大量素材,但成日要換人真係好煩(尤其是打一人raid果陣)
GN00508771 06:25 PM 02-05-20
養生幕間一星期
GN00508771 12:02 AM 02-06-20
教授個幕間⋯係咪暗示左某d野呢
the fool 05:34 AM 02-07-20
項羽終於有集星聽講強化完應該係自前爆擊buff第二高(唔計可以疊加o既オリオン,另外第一好似係billy?)
作者: GN00508771:
教授個幕間⋯係咪暗示左某d野呢
佢有話希望係自己杞人憂天(雖然佢講o既野唔係無可能)
但我覺得應該唔會將咁重要o既伏線放o係一隻限角o既幕間入面,如果唔係抽唔到o既人之後好大機會睇到一頭霧水
柚原このみ 07:32 PM 02-10-20
有無二池...
而家個List 頹到...
digiharuka 08:13 PM 02-10-20
作者: 柚原このみ:
有無二池...
應該無, 就是列出換日這堆吧
the fool 02:08 AM 02-11-20
今次event d素材都缺,真係好彩.同埋種類好似多左?
新鯖特攻超多,但又好似唔係太實用,打雜魚用
マリー強化係好事,但已經絆十左又唔係太想升,太多人要升絆,其他解凍左都好少攞返出o黎用...
凱撒睇佢個寫法,係咪即係一次最多可以加攻5次
T.K. 09:21 PM 02-13-20
作者: 柚原このみ:
有無二池...
有都紫色部
chunwai0091 12:48 AM 02-17-20
唔好再出新野啦
抽1池10pack都係得寶1
廢‧人一個 08:36 PM 02-23-20
作者: the fool:
項羽終於有集星聽講強化完應該係自前爆擊buff第二高(唔計可以疊加o既オリオン,另外第一好似係billy?)

佢有話希望係自己杞人憂天(雖然佢講o既野唔係無可能)
但我覺得應該唔會將咁重要o既伏線放o係一隻限角o既幕間入面,如果唔係抽唔到o既人之後好大機會睇到一頭霧水
呢個好難講,當初Dr係caster呢個提示都係擺落老金幕間...
the fool 02:41 AM 02-24-20
終於打夠300萬分可以專心收朱古力(特別一提,太空凜選錯會收唔到)
Main Interlude復刻故事雖然唔想睇第三次,但打完有黃磚算係咁
無啦啦又可以換返d限定code,好心之前復刻就俾人換多次la
作者: 廢‧人一個:
呢個好難講,當初Dr係caster呢個提示都係擺落老金幕間...
無金閃閃,但Dr係caster呢part,第1章尾都有講返dr係前所長召出o黎
教授果part
佢向GD加左封印(無記錯大概係咁),你無睇過係唔會知有件咁o既事發生過
(雖然佢都可以寫返兩句就算)

the fool 01:46 AM 03-05-20
雖然講唔想睇第三次,結果都係忍唔住睇返哂
不過最大驚喜係有石同符送
新event,應該真係實裝奧德修斯
digiharuka 07:13 AM 03-05-20
作者: the fool:
雖然講唔想睇第三次,結果都係忍唔住睇返哂
不過最大驚喜係有石同符送
新event,應該真係實裝奧德修斯

劇情地點等都係架啦, 而且技能都爆晒出來了
Hextor 03:04 PM 03-05-20
斷左login冇10符
咁多騎真係唔想抽,仲要男人
鈴蘭 10:51 PM 03-05-20
我反而係睇完條寶具就果斷抽
pet3 06:10 PM 03-06-20
大魔女在商店中的唱歌

根本真中拉拉
the fool 03:49 AM 03-07-20
奧德修斯!!!!!!!!!!!!!!!!\/
特洛伊木馬!!!!!!!!!!!!!\/
特洛伊...木馬?!
技能組好似麻麻地.但應該都會合埋眼技30左佢(唔知夠唔夠素材...)
話說今次event個故事好似好短咁?唔知係咪因為就返個開催時間?
the fool 02:32 AM 03-13-20
高難度:
白貞+朕+老福+山翁守尾門
估唔到隻木馬可以一次KO我三把間尺,好彩山翁夠硬安全過到
GN00508771 11:47 PM 03-14-20
山翁 相隔2年4個月終於復刻+強化
T.K. 12:17 AM 03-15-20
仍然難出場吧
Sar8 02:28 PM 03-15-20
對騎高難專用角係咁上下...
只可以怪同現有META唔夾
digiharuka 09:11 AM 03-17-20
溫馨提示: hunting quest 是被當成 event, support deck 記得調整唷
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 781 1281 1681 1731 1771 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1791  ... 最後

返回主題版面