Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-15-10, 10:15 AM   #76
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 雷帝 查看文章
而加感覺上少左好多人去打IIDX~睇黎都差不多可以SET RIVAL~
基本上RIVAL可以不變~b
係wor!! 明明新機
but 比15及16 新機到既時候, 明顯少左人跟咁......

舊 03-15-10, 10:32 AM   #77
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章
係wor!! 明明新機
but 比15及16 新機到既時候, 明顯少左人跟咁......
因為多左唔少機嘛~
至少mk88都有2部17~上水88都改左做17~
好好~星期6少D人去VZ~

舊 03-15-10, 10:39 AM   #78
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 雷帝 查看文章
因為多左唔少機嘛~
至少mk88都有2部17~上水88都改左做17~
好好~星期6少D人去VZ~
vz 我唔會去喇
一來唔就腳, 二來冇咩人識, 唔敢r 機打
3來部機唔夠大聲

舊 03-15-10, 01:18 PM   #79
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
3來部機唔夠大聲
VZ部機家下係係 Echo 開盡 VEFX + Lo + Hi = 耳仔都會汪
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-10, 02:06 PM   #80
白銀虹
Ultimate Gamer
Scorpion

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDAG-RASS
搞左綠字250開始有d閃返啦
白銀虹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-10, 03:44 PM   #81
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
VZ部機家下係係 Echo 開盡 VEFX + Lo + Hi = 耳仔都會汪
唔....聯合同tw 金禾好聲d 咁.....

舊 03-15-10, 03:46 PM   #82
白銀虹
Scorpion

引用:
唔....聯合同tw 金禾好聲d 咁.....
天天都唔錯,尖金果部…
舊 03-15-10, 07:04 PM   #83
seed
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
o係天天打咩歌都好順手同埋好少人跟機

REFLEC BEAT部門:click here
iidx部門:IIDX 21 SPADA~ dj.VALLIS[9441-1116]
Diablo3: Captiseed#1472
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-10, 07:05 PM   #84
白銀虹
Scorpion

引用:
作者: seed 查看文章
o係天天打咩歌都好順手同埋好少人跟機
天天是好場
舊 03-15-10, 11:55 PM   #85
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
可以自製 Original Course 了

舊 03-16-10, 12:22 AM   #86
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Marco 查看文章
可以自製 Original Course 了
仲諗著整個 碟歌Set
Bass2Bass 無得 set
舊 03-16-10, 12:28 AM   #87
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
仲諗著整個 碟歌Set
Bass2Bass 無得 set
好地獄既 Bass 2 Bass [A]
玩過一次真係同 DJ MASS o個埋差唔多

舊 03-16-10, 12:32 AM   #88
TCS_disable
我有車車~

引用:
好地獄既 Bass 2 Bass [A]
其實 bass 2 bass [A]唔地獄...

佢如果將 Another 捽碟 果段Track, 套埋 Hyper 譜果堆掣, 果陣時先係完全地獄
舊 03-16-10, 12:43 AM   #89
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
其實 bass 2 bass [A]唔地獄...

佢如果將 Another 捽碟 果段Track, 套埋 Hyper 譜果堆掣, 果陣時先係完全地獄
家用黑[A]希望

舊 03-16-10, 01:13 AM   #90
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 白銀虹 查看文章
天天都唔錯,尖金果部…
不嬲當尖金禾冇到架啦
我去tst 只係行街食飯架ja

舊 03-16-10, 01:33 AM   #91
TCS_disable
我有車車~

引用:
不嬲當尖金禾冇到架啦
金禾 選game特別嘅,但缺點一味set大聲
舊 03-16-10, 01:38 AM   #92
mihipu
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
恕我得罪講句,尖金禾膠人比較多

舊 03-16-10, 01:43 AM   #93
冰鼠
吃正太的生物

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: mihipu 查看文章
I can't agree any more

舊 03-16-10, 06:07 AM   #94
ilko
Senior Gamer
請叫我 小純._.

註冊日期: May 2009
呢到有冇屯市人?(間野好似叫..金威..

這裡偽SP六段 ID : JUN.KZ

唔知點練上去好
ilko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-10, 06:38 AM   #95
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: ilko 查看文章

唔知點練上去好
打lv8,9歌

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-10, 08:45 AM   #96
白銀虹
Scorpion

引用:
不嬲當尖金禾冇到架啦
我去tst 只係行街食飯架ja
尖金果部d制手感幾好ka

引用:

唔知點練上去好
其實…我都唔知屯門有得玩
舊 03-16-10, 09:18 AM   #97
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
例如 ? 詳細希望
MSN都得....

舊 03-16-10, 09:35 AM   #98
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
係lor....最近o係友壇見到為數不少啦

引用:

唔知點練上去好
市中心有iidx 既叫威龍, 在屯門時代廣場地下ma
不過超臭lor唔該

舊 03-16-10, 10:10 AM   #99
mihipu

註冊日期: Aug 2007
引用:
例如 ? 詳細希望
MSN都得....
例如有d煲左十幾次先過到,然後話自己「唔小心」過左皆伝,打十星易歌孖a都無既小朋友

舊 03-16-10, 10:34 AM   #100
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
例如有d煲左十幾次先過到,然後話自己「唔小心」過左皆伝,打十星易歌孖a都無既小朋友
印象中係尖金禾未見過類似既人
But 其實o個個人點玩都唔關我事啦,最緊要唔好霸機就得

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
beatmania IIDX 討論區 12th style - PS2版 DJ TROOPERS 12月18日發售 | EMPRESS 日本稼動中 beat#1 開始中 Marco 街機心得交流討論區 987 12-24-08 07:19 PM
ビートマニアIIDX 討論區 11th style - 15 DJ TROOPERS 稼動中 | 16 EMPRESS ロケテスト予定 Marco 街機心得交流討論區 971 06-27-08 01:07 AM
ビートマニアIIDX 討論區 10th style - 14 金寺稼動中 | 15 軍寺 12月19日稼動予定 | customize 請看 #3 Marco 街機心得交流討論區 997 12-10-07 02:32 AM
ビートマニアIIDX 討論區 9th style - 14 金寺稼動中 | 15 軍寺 12月稼動予定 | customize 請看 #3 Marco 街機心得交流討論區 1012 10-01-07 05:22 AM
ビートマニアIIDX 討論區 8th style - 14 金寺稼動中 | 13 DistorteD 發售中 | 15 軍寺 12月稼動予定 Marco 街機心得交流討論區 1007 09-14-07 12:52 PM

現在的時間是 08:06 AM

手機版 | APP版