Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-02-04, 06:29 PM   #1
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
America Next Top Model 3

http://www.upn.com/shows/top_model3/

唔知香港幾時有 season 3 睇
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 06:34 PM   #2
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
粉紅色帽o個個係唔係~男仔~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 06:51 PM   #3
Oaf
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
得熱褲o個個ok ja wor...
其他既都好唔得
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 07:24 PM   #4
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
第一個對眼咩事
今屆質素好差
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 07:52 PM   #5
Kit
Game Master

註冊日期: Feb 2003
前日睇都淨係得背影圖
估唔到仲有20日,咁快就有hp

唔知今年tvb幾時播呢???好期待!
不過個feel好似之前兩屆.....
Kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 07:57 PM   #6
gamerroid
Game Master

註冊日期: May 2002
PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
我認為第四行中間那個最有希望!

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 08:03 PM   #7
Kit
Game Master

引用:
作者: gamerroid
我認為第四行中間那個最有希望!
呢個game真係乜都估唔到,上輯mercedes........其實都唔明點解會輸
佢最後一張相都唔比yoanna差,同埋april.....
最癲係camille可以挨到咁後

不過集集都一定有呢d人......越講越期待
我諗最快都要播晒週末真人騷先會播,即係應該12月......最快...
舊 09-02-04, 08:05 PM   #8
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
D model 終於有樣睇啦....
不過冇乜邊個特別靚令人印象深刻喎....真係一屆不如一屆...
D 相係變身前定變身後架?

舊 09-02-04, 08:11 PM   #9
Kit
Game Master

引用:
作者: 神秘過客
D model 終於有樣睇啦....
不過冇乜邊個特別靚令人印象深刻喎....真係一屆不如一屆...
D 相係變身前定變身後架?
前...個變身先係最緊要
一變就可以好靚,好似shandi咁,變完之後好萬倍!

今集norelle都幾掂,不過睇佢紥辮個樣.....真係好難贏
舊 09-02-04, 08:15 PM   #10
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

但係 shandi 未變身前我已經覺得佢係掂硬o既喎~!!

舊 09-02-04, 08:28 PM   #11
Kit
Game Master

我由頭到尾都睇好mercedes.....

shandi其實都係變身後先改觀,真係完全兩個人
尤其眼鏡嗰輯同最後嗰張,簡直係兩個人
舊 09-02-04, 08:30 PM   #12
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002

呢個好公仔樣....
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 11:45 PM   #13
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004

呢個好有潛質
佢的神韻好能夠表達作品

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-04, 11:47 PM   #14
toro
Game Master
井上Toro

註冊日期: Jan 2002
唔知明珠台幾時先播呢.....
期待!!

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-04, 08:21 PM   #15
提子
Crazy Gamer
Gemma Ward

註冊日期: Jul 2002
最靓係最後一行右手邊ge 黑人~~

舊 11-21-04, 11:35 PM   #16
steve

頭先睇到廣告話明珠台12月12日做wor
舊 11-21-04, 11:46 PM   #17
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

呢輯真係冇咩興趣睇,之前用邪道睇左幾集就放棄左,D 人都醜到離哂譜o既,格又衰又冇乜獨特氣質,變左身後都係改進不大,連我覺得唯一好樣少少o既都好快俾人 out 左,得返班怪獸比賽

此篇文章於 11-21-04 11:49 PM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-04, 11:48 PM   #18
steve

引用:
呢輯真係冇咩興趣睇,之前用邪道 d/l 左三、四集黎睇,D 人都醜到離哂譜o既,變左身後都係改進不大,,連我覺得唯一好樣少少o既都好快俾人 out 左,得返班怪獸比賽
真係咁差?
舊 11-21-04, 11:51 PM   #19
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

我個人覺得o者,況且我都係睇左四集度就冇追 lu,或者後面好好睇呢

舊 11-21-04, 11:55 PM   #20
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
都唔好睇嘅~~~
一啲性趣都冇~~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 12:02 AM   #21
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

頭兩輯都 ok 好睇架,不過第三輯就....
大家千祈唔好俾上面 D 相呃左,以為班model未至於太差,但係好多上鏡時醜樣十倍....
特別係呢個,真人醜樣到爆...

舊 11-22-04, 12:08 AM   #22
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
頭兩輯都 ok 好睇架,不過第三輯就....
大家千祈唔好俾上面 D 相呃左,以為班model未至於太差,但係好多上鏡時醜樣十倍....
特別係呢個,真人醜樣到爆...
比佢條褲昆左

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 12:11 AM   #23
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

明珠台播o既時候,你一睇就知道是什麼一回事啦,信我者得救~!!

此篇文章於 11-22-04 01:24 AM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 01:45 PM   #24
toro
Game Master
井上Toro

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: steve
頭先睇到廣告話明珠台12月12日做wor
明珠台播啦?
之前用邪道睇左一兩集... 仲唔到明珠台咁快就播

長い悲しみの闇夜に汚されぬように
星よ まだ照らして

GARNET CROW - 百年の孤独
(from 7th Album - "STAY ~夜明けのSoul~")
toro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-04, 01:48 PM   #25
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
第3行第二個稍為好些

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB]Doom畫面!! LCK 電視遊戲討論版 54 02-23-09 04:11 PM
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM

現在的時間是 01:39 AM

手機版 | APP版