Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-12-14, 12:23 PM   #176
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
個pv 內個村 好似有古塔

應該要打浮岳龍
想打番dos果種打法既浮岳

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 12:35 PM   #177
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
「モンスターハンター4」からの引き継ぎに必要なものが知りたい
http://www.capcom.co.jp/monsterhunte...opic_save.html
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 12:52 PM   #178
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
唔知有冇得淨係繼承部份金錢同素材,想斬掉重練
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 02:27 PM   #179
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔知有冇得淨係繼承部份金錢同素材,想斬掉重練
將裝備賣晒去咪得囉

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
貓貓曉托你上天出跳斬,GJb

銹鋼龍回歸flag
=====================================================
盾斧屬解3變成唔使集氣?

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……

此篇文章於 07-12-14 02:30 PM 被 heeropo 編輯。
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 02:48 PM   #180
野良猫
肥倫

引用:
作者: heeropo 查看文章
將裝備賣晒去咪得囉

盾斧屬解3變成唔使集氣?
斬掉重練繼承唔係單單繼承素材同金錢咁簡單嘛
起碼可以重新整過個角色,同埋任務要重打

咁樣會更有動力去玩
舊 07-12-14, 06:31 PM   #181
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
見到有個即用即棄耳栓,新ITEM?

舊 07-12-14, 08:47 PM   #182
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: 零式 查看文章
見到有個即用即棄耳栓,新ITEM?
fo 之物
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-14, 10:59 PM   #183
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
佢唔改走打Boss跌裝唔係跌素材呢個做法
點玩

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 03:35 PM   #184
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
佢唔改走打Boss跌裝唔係跌素材呢個做法
點玩
刷裝備 > 掉落率0.0000000001%

刷素材 > 掉落率0.0000000001%

不如改下個掉落率先啦............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-14, 06:31 PM   #185
swatty
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
大幅拉低發掘裝備的數值都接受到的...
swatty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-14, 01:28 PM   #186
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
今集盾斧有新系統同新動作.....我可以期待嗎

舊 07-14-14, 04:44 PM   #187
野良猫
肥倫

引用:
自私棍:「點解我冇新動作」
舊 07-14-14, 08:20 PM   #188
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
4 D招成日扮型,打怪無力到.....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-14, 11:30 PM   #189
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
辻本會黎香港宣傳
http://www.nintendo.com.hk/event/mh4...t_20140811.htm
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-14, 11:41 PM   #190
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: swatty 查看文章
大幅拉低發掘裝備的數值都接受到的...
拉低既搵鬼打
講真去打都係貪佢有果1個patten會有超廚組合姐.....

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-15-14, 01:54 PM   #191
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
e-capcom開訂了
http://www.e-capcom.com/mh4G/
4G figure唔再係千值練即係可以慳返了XD

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-14, 01:58 PM   #192
野良猫
肥倫

邊個勇士會買邪神馬仔裝?

我照舊dl算
舊 07-15-14, 02:25 PM   #193
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
4 D招成日扮型,打怪無力到.....
盾斧攻擊力冇問題吧 d動作幾靈活 係間唔中要散熱睇住條bar之麻

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-14, 03:49 PM   #194
J.kidd
Game Master

XBox Live Gamertagtoby5
引用:
作者: zeven7 查看文章
e-capcom開訂了
http://www.e-capcom.com/mh4G/
4G figure唔再係千值練即係可以慳返了XD
嘩~~
果兩隻好似係死貨黎架喎~~~
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-14, 04:05 PM   #195
野良猫
肥倫

引用:
作者: J.kidd 查看文章
嘩~~
乞食因為唔見樣其實都ok,但旁邊的就……
舊 07-15-14, 04:13 PM   #196
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
作者: J.kidd 查看文章
嘩~~
o個兩隻係死到最後無賣
變左跟GAME有料贈品XD
你出返千值我就繼續訓身o者

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-14, 04:36 PM   #197
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: tung999 查看文章
盾斧攻擊力冇問題吧 d動作幾靈活 係間唔中要散熱睇住條bar之麻
唔靈夠大力,起碼打lv100唔夠

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-15-14, 04:44 PM   #198
J.kidd
Game Master

XBox Live Gamertagtoby5
引用:
作者: zeven7 查看文章
o個兩隻係死到最後無賣
變左跟GAME有料贈品XD
你出返千值我就繼續訓身o者
咪係囉, 前果兩隻都有買
不過就算出都未必訂啦, 兩隻最後都跌價收場
今次仲好, 慳返
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-14, 04:47 PM   #199
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
「ゴアシリーズ装備(男・剣士)/キリンシリーズ装備(女・剣士)」(未発売) X
http://www.cafereo.co.jp/goods/13588
発売中止 O

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-14, 04:51 PM   #200
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
行版唔同日出我以後唔幫襯asia

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Winning Eleven 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Fox Engine ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 97 07-07-14 11:51 PM
[多機種] Winning Eleven 2014 | PSP, 3DS | 2013年秋予定 seed2005 手提遊戲機討論版 10 09-02-13 04:50 PM
[貼圖][cosplay]07年秋祭 day1+day2相 Matthew.Y Cosplay同人MIX討論區 2 10-08-07 11:34 AM
[動畫] [轉貼] 07年秋 新番簡介 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 69 10-04-07 10:24 PM
今年秋祭係幾時??? 黑咪 破壞大王 Cosplay同人MIX討論區 4 09-02-06 07:27 PM

現在的時間是 11:09 AM

手機版 | APP版