Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-09-14, 12:03 PM   #451
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
淨game收起晒?
冇問價
但好多鋪頭都放哂出嚟

此篇文章於 10-09-14 12:06 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:05 PM   #452
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
淨game收起晒?
唔知訂左主機有得攞未,係hotline訂=_=
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:05 PM   #453
asd65535
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 野良猫 查看文章
黃金
主機版2880
N3dsll,1780

過埋信和先
請問知吳知淨GAME賣幾錢
asd65535 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:07 PM   #454
Dleung
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
有 d 開價 $600,有一間開 $680
太離譜,我問完即走,就算今日買咗都冇得 online,server 要 11/10 先開。
Dleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:10 PM   #455
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Dleung 查看文章
太離譜,我問完即走,就算今日買咗都冇得 online,server 要 11/10 先開。
老麥開 seven eleven 嘛
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:10 PM   #456
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
開600我覺得差唔多…除左幾間訂4百幾,一般都要5百頭

舊 10-09-14, 12:15 PM   #457
laurance
Insane Gamer
~

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code1891 1504 8314
引用:
等土豪買
反正唔急玩
laurance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:16 PM   #458
野良猫
肥倫

好景淨game580
主機要29xx
舊 10-09-14, 12:18 PM   #459
杯具土怒羅
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2013
$600
無訂要等下先
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:21 PM   #460
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
過幾日先買,反正MH4仲有D任未清晒,
去大阪環球影城DL左個限定Quest都未打,
呢幾日開返隻MH4玩下先~

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:25 PM   #461
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
你們果邊咁貴既..過黎葵芳訂啦, 葵涌廣場2/f果間..
mh限機主機 - $24xx, 但我嫌限定版太樣衰...
訂左new 3ds LL黑色+MH4G = 23XX...
剩GAME好似約$500..

(自己住深水埗都唔係黃金買, 搵笨)
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:27 PM   #462
calvin8888
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
有冇師兄在 深水步星X 訂左 game ?
我打去問, 訂左既今日都要加百幾蚊先有得拎.............
師兄你地係邊間訂唔會有呢個情形發生 ?
calvin8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:27 PM   #463
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
睇下佢正日會唔會落返五百樓下先算,反正都咁多代(其實係個人年紀大冇動力追),唔急玩啦
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:27 PM   #464
charcsc2000
J神哥

引用:
咁貴..明屈機者..

其實行版係好低..兩隻GAME+大機先$1799..可惜因為係行機..沒人留意
http://www.nintendo.com.hk/mh4g/bundleset.htm

舊 10-09-14, 12:29 PM   #465
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: teealpha 查看文章
睇下佢正日會唔會落返五百樓下先算,反正都咁多代(其實係個人年紀大冇動力追),唔急玩啦
唔急既, 過多兩星期先買啦..而加係明屈西價/.\
舊 10-09-14, 12:30 PM   #466
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: calvin8888 查看文章
有冇師兄在 深水步星X 訂左 game ?
我打去問, 訂左既今日都要加百幾蚊先有得拎.............
師兄你地係邊間訂唔會有呢個情形發生 ?
未知..我果間話10/11..不過我應該唔得閒..要10/13先拎..
深水步星X <--係咪高登3/F???
舊 10-09-14, 12:31 PM   #467
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
好景淨game580
主機要29xx
等正日入手、到時個價應該會正常D

舊 10-09-14, 12:33 PM   #468
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
旺角佔中人仕可能會急玩
打住huntr無0甘悶

舊 10-09-14, 12:33 PM   #469
野良猫
肥倫

信和地庫主機版要正日

N3dsll 1900
舊 10-09-14, 12:38 PM   #470
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
黃金
主機版2880
N3dsll,1780

過埋信和先
有細機嗎?

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:39 PM   #471
野良猫
肥倫

引用:
作者: zeven7 查看文章
有細機嗎?
細機暫時見得金x有
冇問價

轉頭過番黃金買淨機,到時再問

此篇文章於 10-09-14 12:44 PM 被 野良猫 編輯。
舊 10-09-14, 12:43 PM   #472
calvin8888
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
未知..我果間話10/11..不過我應該唔得閒..要10/13先拎..
深水步星X <--係咪高登3/F???
唔係, 黃金地面層, 星X電子
calvin8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:52 PM   #473
charcsc2000
J神哥

葵涌廣場話2/F今日到左..
要加錢..不過都沒所謂了..預左2500內..

NEW黑色3DS LL - $1900
MH4G - $550,
轉頭加埋MON貼和USB線就搞掂
舊 10-09-14, 12:54 PM   #474
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: calvin8888 查看文章
唔係, 黃金地面層, 星X電子
總係覺得地面果D係好搵笨..
我今日都要拎機..
佢話埋單$2450..算了, 都預左抄價..
舊 10-09-14, 12:55 PM   #475
charcsc2000
J神哥

引用:
信和地庫主機版要正日

N3dsll 1900
正日係11號???

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Winning Eleven 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Fox Engine ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 97 07-07-14 11:51 PM
[多機種] Winning Eleven 2014 | PSP, 3DS | 2013年秋予定 seed2005 手提遊戲機討論版 10 09-02-13 04:50 PM
[貼圖][cosplay]07年秋祭 day1+day2相 Matthew.Y Cosplay同人MIX討論區 2 10-08-07 11:34 AM
[動畫] [轉貼] 07年秋 新番簡介 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 69 10-04-07 10:24 PM
今年秋祭係幾時??? 黑咪 破壞大王 Cosplay同人MIX討論區 4 09-02-06 07:27 PM

現在的時間是 04:05 AM

手機版 | APP版