Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-14, 09:48 PM   #426
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
做左g武後我d rare7掘武係唔係掉得?
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 10:01 PM   #427
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
訂左表示未急過

反正未到11號都要自閉玩
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 10:24 PM   #428
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
http://www.neogaf.com/forum/showpost...&postcount=802

enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 11:22 PM   #429
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
唔知點解,我覺得炒唔起。

正日會回落正常價
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-14, 11:51 PM   #430
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
無訂嘅話,比盡未拉上700

而過save 個 App 要到最期六先有...

慢慢黎啦,急果幾日會瀨咩
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:15 AM   #431
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
上次隻4偷跑都冇炒起 過2日仲平幾草
記得自己係買400中 朋友過幾日買已經係399

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:33 AM   #432
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
作者: tung999 查看文章
上次隻4偷跑都冇炒起 過2日仲平幾草
記得自己係買400中 朋友過幾日買已經係399
聽日如果有埋細機就GOOD了

zeven7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:35 AM   #433
益優格
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
無訂嘅話,比盡未拉上700

而過save 個 App 要到最期六先有...

慢慢黎啦,急果幾日會瀨咩
之前啲圖唔係話用4G隻GAME過就得咩?
益優格 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:39 AM   #434
kenchan
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
金源剛喺FB show左到貨,有game及限定機
kenchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 01:03 AM   #435
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: 益優格 查看文章
之前啲圖唔係話用4G隻GAME過就得咩?
唔駛之前,宜家上官網都有寫
game內可以引繼
連上網都唔駛

舊 10-09-14, 08:50 AM   #436
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
4唔係身,都係等勇者試左要點繼承先算……
不過如果真係要有game先繼承到,咁賣左4等4g個堆咪中晒伏……

舊 10-09-14, 08:54 AM   #437
zeven7
Crazy Gamer

引用:
作者: 尼路 查看文章
4唔係身,都係等勇者試左要點繼承先算……
不過如果真係要有game先繼承到,咁賣左4等4g個堆咪中晒伏……
有玩開都知一定會有繼承㗎啦,差在係唔肯定有咩繼到繼唔到

舊 10-09-14, 09:41 AM   #438
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: zeven7 查看文章
印象中psp年代有save就得,無game無所謂

舊 10-09-14, 09:42 AM   #439
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: zeven7 查看文章
TRI> TRI G我印像中全部都要重打~XD

舊 10-09-14, 09:49 AM   #440
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
一早放左game,都無咩人會玩一集game一年,三個月玩完,吾係放都借左比人無save

我記得集集普通上G都係要重打

係有引繼,不過都係多小小錢,隻貓多件衫

吾明點解今次差吾多完全引繼,打一陣可以直接上G?

舊 10-09-14, 10:15 AM   #441
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ist 查看文章
一早放左game,都無咩人會玩一集game一年,三個月玩完,吾係放都借左比人無save

我記得集集普通上G都係要重打

係有引繼,不過都係多小小錢,隻貓多件衫

吾明點解今次差吾多完全引繼,打一陣可以直接上G?
我反而記得係上位任會追加幾個,打埋就到g位
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 10:18 AM   #442
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
差唔多開得攻略區同RaidCall谷
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 10:24 AM   #443
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: wang2009hk 查看文章
TRI> TRI G我印像中全部都要重打~XD
3DS一黎就係出TRI G,邊有出TRI

WIIU我唔知啦

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 10:37 AM   #444
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: shooter 查看文章
唔知點解,我覺得炒唔起。

正日會回落正常價
有Download 板炒極有限!!
吾係個個一定要買實體板!!
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 11:20 AM   #445
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
想Walkin買同梱機,希望唔好太貴!
隔離Forum聽到人訂2580

舊 10-09-14, 11:45 AM   #446
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: jyeung1 查看文章
有Download 板炒極有限!!
吾係個個一定要買實體板!!
去年MH4 炒賣到幾高?有冇$6XX ?

有淘寶店發貨了...

轉巴哈:
另外當打爆蛇王龍得到HR解放後,
接著是打爆崩竜才能獲得G級的挑戰資格

此篇文章於 10-09-14 11:51 AM 被 shooter 編輯。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 11:53 AM   #447
zeven7
Crazy Gamer

金源已宣布死亡

舊 10-09-14, 11:53 AM   #448
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
4有炒過咩?

舊 10-09-14, 11:59 AM   #449
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
黃金
主機版2880
N3dsll,1780

過埋信和先
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 12:03 PM   #450
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: 野良猫 查看文章
黃金
主機版2880
N3dsll,1780

過埋信和先
淨game收起晒?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Winning Eleven 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Fox Engine ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 97 07-07-14 11:51 PM
[多機種] Winning Eleven 2014 | PSP, 3DS | 2013年秋予定 seed2005 手提遊戲機討論版 10 09-02-13 04:50 PM
[貼圖][cosplay]07年秋祭 day1+day2相 Matthew.Y Cosplay同人MIX討論區 2 10-08-07 11:34 AM
[動畫] [轉貼] 07年秋 新番簡介 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 69 10-04-07 10:24 PM
今年秋祭係幾時??? 黑咪 破壞大王 Cosplay同人MIX討論區 4 09-02-06 07:27 PM

現在的時間是 05:51 PM

手機版 | APP版